Football Manager 2010

Член од
30 јули 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
Можи некој да ми дај линк од кај да ја симнам играва.? Фала однапред.. и да прашам дали че чини на ваков ПС.

АМД Семпрон Процесор 2600+
1.6 гх 768 мб рам тхааааанкс

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
абе до кај стигнавте?
- ја стигнав до 2043 и ми скурчи и почнав нова... Рома,Арсенал,Реал Мадрид,Италијанска репрезентација,Ман.Ју и пак се вратив во Рома да ги опраам... али дека наместив на различни датотеки да ми ги сејвнува по грешка го избришав и сеа ме даде поназад...

добро и онака веќе немаше поента да продужам ни еден од овие моменталниве не е активен фудбалски...

се мислев со кој да почнам дали со Леверкузен или Штутгарт и ги одбрав првиве... сеа ќе почне втора сезона, а во првата изборив 3-то место во лига кое води во ЛШ, во купот изгубив во финале од Волсбург 3-2..
омг гет а лајф :D како не ти се здосади толку време :toe:

Член од
30 јули 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
ај да не спамирам некој нека ми пишииии ПП ако не ..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
абе до кај стигнавте?
- ја стигнав до 2043 и ми скурчи и почнав нова... Рома,Арсенал,Реал Мадрид,Италијанска репрезентација,Ман.Ју и пак се вратив во Рома да ги опраам... али дека наместив на различни датотеки да ми ги сејвнува по грешка го избришав и сеа ме даде поназад...
И ја стигнав до 2492 али сејфката ми се изгуби :jaj:

ај да не спамирам некој нека ми пишииии ПП ако не ..
Пратено.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
И колко године имаше ти како менаџер...73?
68-69 така нешо..

омг гет а лајф :D како не ти се здосади толку време :toe:
повеќето време бев на холидеј, активно играв до 2015... после тоа скоро цело време на холидеј...

И ја стигнав до 2492 али сејфката ми се изгуби :jaj:

Пратено.
шо мислиш дека лажам?

Член од
10 декември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
kako da prevzemam mkd liga za FM 2010

neznam dali ima i kako da prevzemam makedonska liga za football manager 2010 pozdrav i fala

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Ако некој успее со Честер Сити во прва сезона да напраи нешто подобро од relegation го частам :)

П

Паспарту

Гостин
Играм со Јувентус веќе 5та сезона... :) До сега 2 титули во првенство, 1 во ЛШ, 4 Супер Купа, 1 Супер Куп на Европа, 1 Светско Првентсво на клубови и 2 италијански купа

Виктор Треневски ја купи Фиорентина :aplauz:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Ако некој успее со Честер Сити во прва сезона да напраи нешто подобро од relegation го частам :)
баш ќе пробам деновиве сум послободен :)

овие ни чак норис не ги спасва :kesa::kesa:
-25 поени 8 милл заем а играчите не сакав ни да ги видам
прво мислев дека се во кокакола-2 а тие биле уште подолу:kesa:

Член од
30 јули 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
ако знае некој како да направам Македонска лига и додатоци за лигата нека пиши ПП.фала

Член од
31 март 2008
Мислења
2.590
Поени од реакции
1.907
предходната верзија многу многу повеќе ми се допаѓаше. новава 2010 не ми лежи за играње. не можам никако да се навикнам на неа

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Денеска почнав да играм со ВАРДАР :) скоро ја завршив првата сезона шампион сум во првенство а финалето на купот допрва ќе се игра :) најмерачки утакмици ми беа со Пелистер :vozbud: и дома и на гости ги тепав по 5-1:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom