И колко године имаше ти како менаџер...73?абе до кај стигнавте?
- ја стигнав до 2043
омг гет а лајфабе до кај стигнавте?
- ја стигнав до 2043 и ми скурчи и почнав нова... Рома,Арсенал,Реал Мадрид,Италијанска репрезентација,Ман.Ју и пак се вратив во Рома да ги опраам... али дека наместив на различни датотеки да ми ги сејвнува по грешка го избришав и сеа ме даде поназад...
добро и онака веќе немаше поента да продужам ни еден од овие моменталниве не е активен фудбалски...
се мислев со кој да почнам дали со Леверкузен или Штутгарт и ги одбрав првиве... сеа ќе почне втора сезона, а во првата изборив 3-то место во лига кое води во ЛШ, во купот изгубив во финале од Волсбург 3-2..
И ја стигнав до 2492 али сејфката ми се изгуби :jaj:абе до кај стигнавте?
- ја стигнав до 2043 и ми скурчи и почнав нова... Рома,Арсенал,Реал Мадрид,Италијанска репрезентација,Ман.Ју и пак се вратив во Рома да ги опраам... али дека наместив на различни датотеки да ми ги сејвнува по грешка го избришав и сеа ме даде поназад...
Пратено.ај да не спамирам некој нека ми пишииии ПП ако не ..
68-69 така нешо..И колко године имаше ти како менаџер...73?
повеќето време бев на холидеј, активно играв до 2015... после тоа скоро цело време на холидеј...омг гет а лајфкако не ти се здосади толку време
![]()
шо мислиш дека лажам?И ја стигнав до 2492 али сејфката ми се изгуби :jaj:
Пратено.
баш ќе пробам деновиве сум послободенАко некој успее со Честер Сити во прва сезона да напраи нешто подобро од relegation го частам![]()
овие ни чак норис не ги спасва :kesa::kesa:Ако некој успее со Честер Сити во прва сезона да напраи нешто подобро од relegation го частам![]()