Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
И од кога ќе ги симнам дресовите од тој форумот, како после треба да направам, за да ги има во играта?
1. Extract the zip/rar file into:

My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/Graphics/Pictures/Kits

2. You may need create the above folders, if they do not exist.

3. Load up FM, go to Options > Preferences > Display and Sound

4. Untick ''Use skin cache'' box

5. Tick ''Always reload on confirm''

6. Then click ''Confirm''

7. Then finally restart FM.

:wink:

ај мене некој нека ми ги прати сите амблеми на пп :)

и да се пофалам првата сезона со рома завршив на 3 место иако имав шанси и за повисоко последните 3-4 утакмици ми се повредија тоти менез и дони па морав росати да го ставам прв голман, а напред виери:kesa:и окака виери го земав токму за вакви случаеви
за втората сезона управата ми даде 70 мил. со нив ги купив пацини моримото гути алба а за без пари уште инзаги и ривас
оваа сезона слабо ми тргна ќе мењавам тактика

ај мене некој нека ми ги прати сите амблеми на пп :)

и да се пофалам првата сезона со рома завршив на 3 место иако имав шанси и за повисоко последните 3-4 утакмици ми се повредија тоти менез и дони па морав росати да го ставам прв голман, а напред виери:kesa:и окака виери го земав токму за вакви случаеви
за втората сезона управата ми даде 70 мил. со нив ги купив пацини моримото гути алба а за без пари уште инзаги и ривас
оваа сезона слабо ми тргна ќе мењавам тактика

Добар си. Види ги Рома кај мене.

ip2u1j.jpg

:tv:

Иначе прва сезона со Наполи, 25 коло, одлично ми оди. Имам само еден пораз од Интер во гости, 4 реми, и 20 победи. Имам +9 во однос на вториот, Фиорентина, и се поизвесно е дека ќе ја освојам лигата. Исто така ќе играм и финале во купот со Интер.

На почеток на сезона го земав само Ди Мариа од Бенфика за 10 милиони, и Сергиј Федоров за без пари. На полусезона ги земав Александар Лукович од Парма за лев бек, и Сергеј Кривец од Ливорно, ама тој не може да игра, поради тоа што во една сезона има играно за 2 тима, наредна сезона ќе биде супер. Го капарисав и Бурдисо, на лето ќе ми дојде за без пари. Еве како ми изгледа тимот:

21b439s.jpg

Имам неколку непотребни играчи, на лето ќе ги шитнам и тие. Уште еден десен бек во нареден трансфер период да земам, и спремен сум за големи подвизи. :)

И да, Квараљела е ѕвер, најдобар стрелец во Серија А со 26 гола, а ми беше повреден еден месец.

Да се пофалам и јас изиграв една сезона со Ајакс и бев прво место во Холандија, + 7 во однос на Твенте кој беше второ пласиран .

Веќе изиграв 16 кола од новата сезона, и сум на + 5 во однос на АЗ Алкмар .

Него сега во зимскиот преоден рок сакам да купам MR i DR, MR по можност да биде до 10 милиони, а DR некој помлад до кај 5 милиони, што ќе препорачате ? :wink:

Да се пофалам и јас изиграв една сезона со Ајакс и бев прво место во Холандија, + 7 во однос на Твенте кој беше второ пласиран .

Веќе изиграв 16 кола од новата сезона, и сум на + 5 во однос на АЗ Алкмар .

Него сега во зимскиот преоден рок сакам да купам MR i DR, MR по можност да биде до 10 милиони, а DR некој помлад до кај 5 милиони, што ќе препорачате ? :wink:
Пробај дали ќе ти се свиѓаат Дејан Ловрен и Милан Бадељ од Динамо.

јас само некој млади можам да купам испод 20 год за другите мора да платам и по 30-40 мил.:nesvest:

И јас почнав со Наполи уште вчера,ама уште немам изиграно ниту една утакмица,до сега само ги имам купено Ди Мариа 6 мил(доста ефтино) и Џагоев 11мил,ќе видам како ќе се уклопат у тимот.

@Manga
Што му стави на Кваљарела,да ти игра?
И за десно јас го планирам Лавеци,доста е брз,а има и добар центар шут.Исто така ќе го пробам Маџо за десен бек ако го биде,ако не,го има тој Зунига што не е лош.

Пред нецели пет минути ги победив Реал во ЛШ во финалето на пенали 6-5, за после да дознаам дека сум изгубил 5-3. Мислам, шо побогу е со играва?

Abe mi se pojavi Crash dumps....ajde pomos kako da go sredam!!??
Реков пред некоја недела кога мене ми се појави, исклучи звук у options.

Пред нецели пет минути ги победив Реал во ЛШ во финалето на пенали 6-5, за после да дознаам дека сум изгубил 5-3. Мислам, шо побогу е со играва?
Баг е, не си ни прв ни последен, у нареден пач ке се среди, т.е. незнам како е и овој новиов што излезе неделава 10.1.1, на претходниот пач читав вакви проблеми, али не у финале у ЛШ. :tv:

Реков пред некоја недела кога мене ми се појави, исклучи звук у options.

Баг е, не си ни прв ни последен, у нареден пач ке се среди, т.е. незнам како е и овој новиов што излезе неделава 10.1.1, на претходниот пач читав вакви проблеми, али не у финале у ЛШ. :tv:

Isklucen mi e Syn...!!!

Isklucen mi e Syn...!!!
Хмм, ондак незнам што е проблемот, ако имаш виста може да ти ги прави тие фрки, знам и за тоа читав во еден наврат мене кога ми се појави, али ја откако го исклучив звукот немам никакви проблеми.

Друго што би можел да пробаш е апдејт на драјверите од графичката, за некое трето чаре ич не ми текнува.

Ако ништо од ова не пасуе ( ако немаш виста ), ако ти се апдејтувани драјверите, иди на форумот на SI и читни за ваквите багови, мада до нареден пач верувам ке ти се средат, моментално е 10.1.1 апдејт удрете сите на тој. :wink:

Хмм, ондак незнам што е проблемот, ако имаш виста може да ти ги прави тие фрки, знам и за тоа читав во еден наврат мене кога ми се појави, али ја откако го исклучив звукот немам никакви проблеми.

Друго што би можел да пробаш е апдејт на драјверите од графичката, за некое трето чаре ич не ми текнува.

Ако ништо од ова не пасуе ( ако немаш виста ), ако ти се апдејтувани драјверите, иди на форумот на SI и читни за ваквите багови, мада до нареден пач верувам ке ти се средат, моментално е 10.1.1 апдејт удрете сите на тој. :wink:

XP imam :) znaci aj link za noviot patch...ako moze nekoj??

Fala Syn! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom