Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно, ама минатиот пат се играше во Торино башка тогаш Интер имаше колку толку комоција на врвот, сега не смее да си дозволи кикс за да не ја изгуби титулата. А како игра Јуве минативе неколку кола, нема ни теоретски шанси да изненади.

Точно, ама минатиот пат се играше во Торино башка тогаш Интер имаше колку толку комоција на врвот, сега не смее да си дозволи кикс за да не ја изгуби титулата. А како игра Јуве минативе неколку кола, нема ни теоретски шанси да изненади.
Да ама сепак е дерби треба малце надеж иако камо таа да ја изгубиме све друго нека тепаат што не ми се верува не ми се ни гледаат више сезонава ПС ве молам трнгнете не од анкетава :)

Кој се клади дека со нас ке играат ко Барса ?

Изглеа посебна мотивација сме им :pipi:

Кој се клади дека со нас ке играат ко Барса ?

Изглеа посебна мотивација сме им :pipi:

Тоа нормално е дека ќе играат во такво дерби..а вчера Ди Натале не го сопираа цела одбрана да застанеа :)

Тоа нормално е дека ќе играат во такво дерби..а вчера Ди Натале не го сопираа цела одбрана да застанеа :)
Пишав во фан клуб Јуве, ќе пишам и тука. Секоја чест на Удине за лекцијата што ни ја одржаа, ама вакви играчи ко Ди Натале се само за на бесилка. Цела сезона ќе ја одигра во врвна форма и после кога ќе го повикаат во репрезентација за Светско, има да се испосере ко мало дете у гаќи. Добро бе, пичка му матер мала, не ми е јасно како може да се пали за тим ко Удинезе, а за Италија да го нема никаде? Ист би бил и случајот Миколи да биде повикан во репрезентација. Ако нешто мразам во фудбалот, тогаш тоа се такви играчи ко овие двајца. Изгледа свршуваат на Јуве, а таму каде што треба да ги има (за репрезентацијата), глас не им се слуша. Ова го пишувам затоа што сум за Италија и невидено ме пизди тоа што Јуве цела сезона е тормозен од вакви играчи, а кога јас треба да имам корист од нив, како навивач, односно да прикажат добри игри за Италија, никаде ги нема.

светското носи 10 пати поголема одговорност од било кој настап за екипа.
ако посере шанса од 1 метро за удинезе ќе се зборува 2 дена и тоа само кај тие што гледале и ги интересира удине. ако посере шанса за Италија до крајот на животот ќе го зборуваат.
не е иста работа да играш за Италија и за Удине!

Пишав во фан клуб Јуве, ќе пишам и тука. Секоја чест на Удине за лекцијата што ни ја одржаа, ама вакви играчи ко Ди Натале се само за на бесилка. Цела сезона ќе ја одигра во врвна форма и после кога ќе го повикаат во репрезентација за Светско, има да се испосере ко мало дете у гаќи. Добро бе, пичка му матер мала, не ми е јасно како може да се пали за тим ко Удинезе, а за Италија да го нема никаде? Ист би бил и случајот Миколи да биде повикан во репрезентација. Ако нешто мразам во фудбалот, тогаш тоа се такви играчи ко овие двајца. Изгледа свршуваат на Јуве, а таму каде што треба да ги има (за репрезентацијата), глас не им се слуша. Ова го пишувам затоа што сум за Италија и невидено ме пизди тоа што Јуве цела сезона е тормозен од вакви играчи, а кога јас треба да имам корист од нив, како навивач, односно да прикажат добри игри за Италија, никаде ги нема.

го делам истото мислење со тебе, даваат голови во Удинезе и Палермо, ама друга прича е репрезентацијата... тие во Јужна Африка кога ќе отидат начисто ќе се испосерат, Ди Натале во квалификациите кога играше беше како испосран, а не па сега на едно првенство

запалив вчера свеќа во чест на Јуве, за подобри времиња и брзо заборавање на ова.
во матрицата нивна не е нешто во ред, таму да се удрат темелите.

When Jesus washed
He washed my sins away
OH HAPPY DAY

Песнава е само за Јувентус.
Да го сочуваат она што мислам дека го немаат

лека полека,излегува на виделина вистината за калчополи.Шинтерашите ќе си отидат у серија б изглеа.:pusk::pusk::pusk:

лека полека,излегува на виделина вистината за калчополи.Шинтерашите ќе си отидат у серија б изглеа.:pusk::pusk::pusk:

Ич без гајле да си еве кај и да е тргаме... :pos:

Секако кога тогаш можеби по 15-тина,20-тина,50-тина кај и дае ќе биди а дотогаш :helou:

Смејте се ама на крај ја ќе се смејам.:baeh::baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom