Nе киксна, сигурна рутинска победа .:tv:Горе долу така е, вечер не очекувам нити Удинезе да киксне.
Кој ќе ги слуша од утре-задутре со нови афери, мора со нешто да се деконцентрираат фановите :pos2:Nе киксна, сигурна рутинска победа .:tv:
Убав коеф у кладилница, јуве ме утепа со пари последниве недели, со Наполи, со Самп и оваа,
Да се кандидира мечот Јувентус-Интер од оваа сезона за 7-те светски чуда. Како успеаа да победат затворениците, цел живот ќе се чудам.
Како што реков, рутинирана победа на Удинезе од 3-0.Горе долу така е, вечер не очекувам нити Удинезе да киксне.
доста лажеш бе ти аман дај да видиме доказ?Тоа е тоа ве молам поштедете од ремет ако сакате барем празников ситуацијава е алармантна ми е гајле на кое место ќе завршат коа ни самите играчи не се сеќираат да ги маваат со табли јајца некој што не го заслужуваат ни малку дресот на Јуве.Повеќе среќа до година за мене сезонава е утка невиденаЈас па ненормален 2 ка играв. :pos2:
Кој те терал да го играш Јуве играј си таму серија Б више гола паѓаат ај доста више со таа спортска сите го пцуете јуве пред утакмица а уствари сите го уплаќате кој К*урац ве терал ?????Да ти еб*м екипата Јубе, само уште таа ми остана последна гол - гол на ливче и ме зафркна. Ај што го изедоа, ама еден гол да не може да се дде од 10 шанси на крај. Пу како зезнаа и Палермо и Наполи да му избегаат, да не види ни Европа лига.
немора да значи и прошлиот пат беше слично така да мотивот со Интер е друг како друга екипа се искрено малце страв ќе ми биде да ја гледам таа и било која утакмица до крај сезонаваЕ ајде де и јас сум будала не викам не. Што е најтрагично ги гледав минатото коло со Аталанта дома како се килават, ама викам ај Дел Пиеро ќе даде некој слободен удар пак
Уф уф со мерак чекам за 2 недели да гостуваат во Милано, има да биде фешти, ако до тогаш не им се зациментирани надежите за ЛШ, тогаш Интер ќе ги докусури