Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Точно, ама минатиот пат се играше во Торино башка тогаш Интер имаше колку толку комоција на врвот, сега не смее да си дозволи кикс за да не ја изгуби титулата. А како игра Јуве минативе неколку кола, нема ни теоретски шанси да изненади.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Точно, ама минатиот пат се играше во Торино башка тогаш Интер имаше колку толку комоција на врвот, сега не смее да си дозволи кикс за да не ја изгуби титулата. А како игра Јуве минативе неколку кола, нема ни теоретски шанси да изненади.
Да ама сепак е дерби треба малце надеж иако камо таа да ја изгубиме све друго нека тепаат што не ми се верува не ми се ни гледаат више сезонава ПС ве молам трнгнете не од анкетава :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кој се клади дека со нас ке играат ко Барса ?

Изглеа посебна мотивација сме им :pipi:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кој се клади дека со нас ке играат ко Барса ?

Изглеа посебна мотивација сме им :pipi:

Тоа нормално е дека ќе играат во такво дерби..а вчера Ди Натале не го сопираа цела одбрана да застанеа :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Тоа нормално е дека ќе играат во такво дерби..а вчера Ди Натале не го сопираа цела одбрана да застанеа :)
Пишав во фан клуб Јуве, ќе пишам и тука. Секоја чест на Удине за лекцијата што ни ја одржаа, ама вакви играчи ко Ди Натале се само за на бесилка. Цела сезона ќе ја одигра во врвна форма и после кога ќе го повикаат во репрезентација за Светско, има да се испосере ко мало дете у гаќи. Добро бе, пичка му матер мала, не ми е јасно како може да се пали за тим ко Удинезе, а за Италија да го нема никаде? Ист би бил и случајот Миколи да биде повикан во репрезентација. Ако нешто мразам во фудбалот, тогаш тоа се такви играчи ко овие двајца. Изгледа свршуваат на Јуве, а таму каде што треба да ги има (за репрезентацијата), глас не им се слуша. Ова го пишувам затоа што сум за Италија и невидено ме пизди тоа што Јуве цела сезона е тормозен од вакви играчи, а кога јас треба да имам корист од нив, како навивач, односно да прикажат добри игри за Италија, никаде ги нема.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.798
светското носи 10 пати поголема одговорност од било кој настап за екипа.
ако посере шанса од 1 метро за удинезе ќе се зборува 2 дена и тоа само кај тие што гледале и ги интересира удине. ако посере шанса за Италија до крајот на животот ќе го зборуваат.
не е иста работа да играш за Италија и за Удине!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Пишав во фан клуб Јуве, ќе пишам и тука. Секоја чест на Удине за лекцијата што ни ја одржаа, ама вакви играчи ко Ди Натале се само за на бесилка. Цела сезона ќе ја одигра во врвна форма и после кога ќе го повикаат во репрезентација за Светско, има да се испосере ко мало дете у гаќи. Добро бе, пичка му матер мала, не ми е јасно како може да се пали за тим ко Удинезе, а за Италија да го нема никаде? Ист би бил и случајот Миколи да биде повикан во репрезентација. Ако нешто мразам во фудбалот, тогаш тоа се такви играчи ко овие двајца. Изгледа свршуваат на Јуве, а таму каде што треба да ги има (за репрезентацијата), глас не им се слуша. Ова го пишувам затоа што сум за Италија и невидено ме пизди тоа што Јуве цела сезона е тормозен од вакви играчи, а кога јас треба да имам корист од нив, како навивач, односно да прикажат добри игри за Италија, никаде ги нема.
го делам истото мислење со тебе, даваат голови во Удинезе и Палермо, ама друга прича е репрезентацијата... тие во Јужна Африка кога ќе отидат начисто ќе се испосерат, Ди Натале во квалификациите кога играше беше како испосран, а не па сега на едно првенство

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
запалив вчера свеќа во чест на Јуве, за подобри времиња и брзо заборавање на ова.
во матрицата нивна не е нешто во ред, таму да се удрат темелите.

When Jesus washed
He washed my sins away
OH HAPPY DAY

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Песнава е само за Јувентус.
Да го сочуваат она што мислам дека го немаат

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
лека полека,излегува на виделина вистината за калчополи.Шинтерашите ќе си отидат у серија б изглеа.:pusk::pusk::pusk:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
лека полека,излегува на виделина вистината за калчополи.Шинтерашите ќе си отидат у серија б изглеа.:pusk::pusk::pusk:
Ич без гајле да си еве кај и да е тргаме... :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Секако кога тогаш можеби по 15-тина,20-тина,50-тина кај и дае ќе биди а дотогаш :helou:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Смејте се ама на крај ја ќе се смејам.:baeh::baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop