Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Tasev

Расад за лопате
Член од
30 ноември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
76
Па така го каже ебате беља, дечкото си беше супер, отиде во Интер се расипа :pos: Сега може другиве ти прогледуваат низ прсти кога ќе им добациш нешто од околу ама кај мене тие ниски удари не :smir:

И јас пишав дека заслужи црвен за тоа, ама јбг се случува сите губат нерви некогаш.
хахаха у право си, ама јас мислев буквално на средината а не конкретно клубот Интер, тука спаѓа и воздухот што го смени, ова она знаеш.... сега се извадив нели?? хахаха :pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
хахаха у право си, ама јас мислев буквално на средината а не конкретно клубот Интер, тука спаѓа и воздухот што го смени, ова она знаеш.... сега се извадив нели?? хахаха :pos2:
хахахаххахахахахаа сега се свестив дека пишав од прифил на едно мое другарчее!!! хахаха ќе ми простите нели:pos::pos::pos:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Глупости прават пак италијанциве, Киево претходната недела си ја намести Х денеска пак ја намести Х. Од пред 3 дена у кладилници е паднат иксот на 1.5 и не се даваат други игри.

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Глупости прават пак италијанциве, Киево претходната недела си ја намести Х денеска пак ја намести Х. Од пред 3 дена у кладилници е паднат иксот на 1.5 и не се даваат други игри.
Ти успеа ли да го играш Х-от на Киево ??:baeh::baeh:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Киево мора да оди во втора лига неможе вака да си мести мора да докажат

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Значи која саката екипа Милан еј ц ц ц ц

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
со нерешениот резултат против Лацио екипата на Милан успеа да го искористи киксот на Интер и се доближи на само -3 бода до лидерот :tv:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Во калчото ништо ново :pos2:
Единствено Јуве што изненади и тепаше ...
Поздрав до Сајтлер и останатите :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ова е 4-ти пут како се серат Милан, среќа што на нас ќе ни ја предадат вице-позицијата бидејќи за стигање и тркање до пол-позиција покажавме дека поише не бива.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
ова е 4-ти пут како се серат Милан, среќа што на нас ќе ни ја предадат вице-позицијата бидејќи за стигање и тркање до пол-позиција покажавме дека поише не бива.
Баже ти изгледа си уште под еуфорија на Формула 1 па вака гледаш на настаните :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Во калчото ништо ново :pos2:
Единствено Јуве што изненади и тепаше ...
Поздрав до Сајтлер и останатите :)
Да, ама и Арсенал изненади и му извади бод на Бирмингем. Мора да се надминале себеси.:pos2:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Баже ти изгледа си уште под еуфорија на Формула 1 па вака гледаш на настаните :)
хехех така некако, еден од ретките комплетно успешни викенди кои се одвивале во најдобар ред :dancing:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom