Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Па така го каже ебате беља, дечкото си беше супер, отиде во Интер се расипа :pos: Сега може другиве ти прогледуваат низ прсти кога ќе им добациш нешто од околу ама кај мене тие ниски удари не :smir:

И јас пишав дека заслужи црвен за тоа, ама јбг се случува сите губат нерви некогаш.

хахаха у право си, ама јас мислев буквално на средината а не конкретно клубот Интер, тука спаѓа и воздухот што го смени, ова она знаеш.... сега се извадив нели?? хахаха :pos2:

хахаха у право си, ама јас мислев буквално на средината а не конкретно клубот Интер, тука спаѓа и воздухот што го смени, ова она знаеш.... сега се извадив нели?? хахаха :pos2:
хахахаххахахахахаа сега се свестив дека пишав од прифил на едно мое другарчее!!! хахаха ќе ми простите нели:pos::pos::pos:

Глупости прават пак италијанциве, Киево претходната недела си ја намести Х денеска пак ја намести Х. Од пред 3 дена у кладилници е паднат иксот на 1.5 и не се даваат други игри.

Глупости прават пак италијанциве, Киево претходната недела си ја намести Х денеска пак ја намести Х. Од пред 3 дена у кладилници е паднат иксот на 1.5 и не се даваат други игри.
Ти успеа ли да го играш Х-от на Киево ??:baeh::baeh:

Киево мора да оди во втора лига неможе вака да си мести мора да докажат

Значи која саката екипа Милан еј ц ц ц ц

со нерешениот резултат против Лацио екипата на Милан успеа да го искористи киксот на Интер и се доближи на само -3 бода до лидерот :tv:

Во калчото ништо ново :pos2:
Единствено Јуве што изненади и тепаше ...
Поздрав до Сајтлер и останатите :)

ова е 4-ти пут како се серат Милан, среќа што на нас ќе ни ја предадат вице-позицијата бидејќи за стигање и тркање до пол-позиција покажавме дека поише не бива.

ова е 4-ти пут како се серат Милан, среќа што на нас ќе ни ја предадат вице-позицијата бидејќи за стигање и тркање до пол-позиција покажавме дека поише не бива.

Баже ти изгледа си уште под еуфорија на Формула 1 па вака гледаш на настаните :)

Во калчото ништо ново :pos2:
Единствено Јуве што изненади и тепаше ...
Поздрав до Сајтлер и останатите :)
Да, ама и Арсенал изненади и му извади бод на Бирмингем. Мора да се надминале себеси.:pos2:

Баже ти изгледа си уште под еуфорија на Формула 1 па вака гледаш на настаните :)

хехех така некако, еден од ретките комплетно успешни викенди кои се одвивале во најдобар ред :dancing:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom