Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
еве го ДекО како се изпонаша во фан клуб Рома:

"Ало , шо ви е бе ...... Шо терате одма на ругање и на лечење комплекси"?

а никој ништо не му рекол ниту го испровоциал, ние меѓусебно си правевме муабет:toe::toe::smir:

Момент ...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
^ не ми текнува сеа на стартот, ама многу сигурен сум дека беше за жолт, а за црвен.....па го газеше ко пикавец бе :icon_lol:
да додадам, 5 мин пред тој старт Ќиву исто во дуел со Тони му удри еден лакт во слабините и одеднаш се тргна како ништо да не се случило, притоа не беше санкциониран, лично јас го сметав за фер играч ама некако дали средината го смени :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
да додадам, 5 мин пред тој старт Ќиву исто во дуел со Тони му удри еден лакт во слабините и одеднаш се тргна како ништо да не се случило, притоа не беше санкциониран, лично јас го сметав за фер играч ама некако дали средината го смени :)
Тоа е, средината... во другите екипи се фер-плеј играчишта...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
и да, заборавив... благодарам за честитките посебно до оние фановите на Интер кои искрено го признаа поразот, се изненадив од The Great кој некако тешко му падна поразот и не сакаше да го признае, дали изгубил многу пари на спортска, појма немам... ама некои како кире интер,ДЕКО итн не ме изненадуваат:toe:

Прво не знам шо ме стааш у ист ќош со Кире , коа ја само дојдов да честитам победа , според мене со тон на СРЕЌА (тоа ако се праиш курназ ке речеш дека не било до среќата)

Второ

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3431491&postcount=4554

Ете го мојот НАВИДУМ ПРОВОЦИРАЧКИ пост у кој што нема ГРАМ провокација

А тоа за ругањето е кон АПАШ , и прочитај му ги постовите пред да почнеш да глумиш светица ....

Фала.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Тоа е, средината... во другите екипи се фер-плеј играчишта...
не го сваќај ова толку сериозно :) ми беше зборот дека сум изненаден од Ќиву и неговите потези, навистина го сметав за апсолутно коректен играч

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе , шо сакаш на таква утакмица ? цвеќиња да изиграваат ?

Снајдер изгуби 5год. од живот ради глупите одлуки на судијата

Камбијасо и Перота ке се исколеа на полувреме

Дерби си е Дерби

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
не го сваќај ова толку сериозно :) ми беше зборот дека сум изненаден од Ќиву и неговите потези, навистина го сметав за апсолутно коректен играч
Не го заборавај фактот дека штотуку се врати од посериозен удар во главата ...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Прво не знам шо ме стааш у ист ќош со Кире , коа ја само дојдов да честитам победа , според мене со тон на СРЕЌА (тоа ако се праиш курназ ке речеш дека не било до среќата)

Второ

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3431491&postcount=4554

Ете го мојот НАВИДУМ ПРОВОЦИРАЧКИ пост у кој што нема ГРАМ провокација

А тоа за ругањето е кон АПАШ , и прочитај му ги постовите пред да почнеш да глумиш светица ....

Фала.
брат можеби Апаш е повеќе напален и ти како што викаш има право да се курнази кога веќе ви дојдовме на бод,ве победивме и играме во подобра форма... и сто пати ли да повторам Апаш тоа го пишуваше во неговиот фан клуб... не се нервирај не те ставам во кош со Кирета :) ти барем честита и го призна поразот, а Кире сеуште е убеден дека немало офсај и тако даље

Абе , шо сакаш на таква утакмица ? цвеќиња да изиграваат ?

Снајдер изгуби 5год. од живот ради глупите одлуки на судијата

Камбијасо и Перота ке се исколеа на полувреме

Дерби си е Дерби

хххх Снајдер не, ама јас ќе изгубев 5год. од животот доклку завршеше нерешено ради оној гол од офсајт:toe:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Си ја игравте Аталанта 2 че? Tаков коефициент не се испушта. :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па така го каже ебате беља, дечкото си беше супер, отиде во Интер се расипа :pos: Сега може другиве ти прогледуваат низ прсти кога ќе им добациш нешто од околу ама кај мене тие ниски удари не :smir:

И јас пишав дека заслужи црвен за тоа, ама јбг се случува сите губат нерви некогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom