Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
брат што се нервираш толку многу... ве победивме и сега се надеваме на титула зар немаме право на тоа?? се гледа дека многу те погодил овој пораз:)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не , ама ИЧ не ме погодил овој пораз

Коа сум можел да го преживеам 6-0 од Милан и коа сум можел да чмаам цело основно и пола средно без титула и да јадам ремет , оваа бедна победа ама ИЧ нема да ме изнервира...

Ме нервирате шо се курчите ко да сте освоиле нешо а се радувате на победа што САМО ВЕ ДОБЛИЖУВА До врвот ....

И пошо знам какви сте , пробав на најнормално ниво со најобјективен поглед да водам дискусија , ама ко на магаре памет да пробуем да му ставам ....

Епа ете ви го ....

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
брат што се нервираш толку многу... ве победивме и сега се надеваме на титула зар немаме право на тоа?? се гледа дека многу те погодил овој пораз:)
Човек никој овде не е нервозен ,посебно не навивачите на Интер ако целиш на нив комплетно
Ти сам го створи вештачки проблемот ,и со твоето однесување создаваш само фрустрации ...
Убаво ти кажа Деко имаше судиски неправди и кон Интер ... може да се жали ,Ама не се жали ,незнам шо не ти е јасно повеќе ... едноставно изгубиле признаа пораз ,признаа дека е гол од офсајд и чао пријатно има уште многу да се игра до крај на првентсво ќе ве видиме до кај ќе стигнете и вие и они ...

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Човек никој овде не е нервозен ,посебно не навивачите на Интер ако целиш на нив комплетно
Ти сам го створи вештачки проблемот ,и со твоето однесување создаваш само фрустрации ...
Убаво ти кажа Деко имаше судиски неправди и кон Интер ... може да се жали ,Ама не се жали ,незнам шо не ти е јасно повеќе ... едноставно изгубиле признаа пораз ,признаа дека е гол од офсајд и чао пријатно има уште многу да се игра до крај на првентсво ќе ве видиме до кај ќе стигнете и вие и они ...
a ti kaj najde da se tesis so ovie od Inter!:pos2:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
a ti kaj najde da se tesis so ovie od Inter!:pos2:
Што па ти сеа тропаш глупости како прво никој овде не се теши или уште помалку никој не плаче и жали за поразот
Како второ што па ти има да коментираш што ја правам ..
Или да не мислиш дека се тешам заради резултатот на Арсенал денес :pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Не , ама ИЧ не ме погодил овој пораз

Коа сум можел да го преживеам 6-0 од Милан и коа сум можел да чмаам цело основно и пола средно без титула и да јадам ремет , оваа бедна победа ама ИЧ нема да ме изнервира...

Ме нервирате шо се курчите ко да сте освоиле нешо а се радувате на победа што САМО ВЕ ДОБЛИЖУВА До врвот ....

И пошо знам какви сте , пробав на најнормално ниво со најобјективен поглед да водам дискусија , ама ко на магаре памет да пробуем да му ставам ....

Епа ете ви го ....
во болдираното стои проблемот... што има ти да се нервираш за тоа како ние се радуваме и како гледаме на настаните, ние си пишуваме во нашиот фан клуб и тоа е наша работа:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Заеби , fuck it

Да ти нацртам :

Ме заболе као и шо си пишуете на фан клуб

ЈА најпоштено дојдов да честитам - немораше да ме раните со гомна ебате

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Заеби , fuck it

Да ти нацртам :

Ме заболе као и шо си пишуете на фан клуб

ЈА најпоштено дојдов да честитам - немораше да ме раните со гомна ебате
Брат овде на темава ,немој да честиташ или уште помалку некој пријателски совет да дадеш ,ќе те извртат ко на рингишпил и ти крив ќе си бидеш :pos2:
Морам да си признам ме издриблаа така пред некој ден :fudbaler:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
а ти што изиграваш, адвокат на навивачите на Интер??

види ти прв кој почна во фан клуб Рома, па тогаш кажи кој го створи проблемот, како што забележав ниту еден фан на Рома не отиде во фан клуб Интер да се курчи со победата, а затоа имаше такви како ДекО кои пишуваа во фан клуб Рома како ги нервирало што ние се курчиме...:toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
49.255
Добро бе мајку му, само ја ли добив впечаток дека голот на Интер беше чист, и дека во таа ситуација имаше само пасивен офсајд...
Иначе од тие картони што ги доби Интер во второ полувреме, сите ми беа малтене чисти со тоа што Киву за тоа што ги изгази Тони додека лежеше можда требаше и црвен на добие.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ахахаха ,

Абе , кај да идам и ја да се натренирам да станам SASUKE Follower ?

Заеби го чатов , ке правиме муабет коа ке дое време o/

Добро бе мајку му, само ја ли добив впечаток дека голот на Интер беше чист, и дека во таа ситуација имаше само пасивен офсајд...
Иначе од тие картони што ги доби Интер во второ полувреме, сите ми беа малтене чисти со тоа што Киву за тоа што ги изгази Тони додека лежеше можда требаше и црвен на добие.

Пејо , немаше ни жут , а отиде на топка (пошо Китот Тони ја скри топката ) ...

Зашо црвен да му дае ? И тоа Директен ?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
а ти што изиграваш, адвокат на навивачите на Интер??

види ти прв кој почна во фан клуб Рома, па тогаш кажи кој го створи проблемот, како што забележав ниту еден фан на Рома не отиде во фан клуб Интер да се курчи со победата, а затоа имаше такви како ДекО кои пишуваа во фан клуб Рома како ги нервирало што ние се курчиме...:toe:
Незнам за вашите проблеми по фан клубовите ,овде приметив дека ти ептен напна (те молам не ми реплицирај)
И затоа пишав дека Деко е во право ,и не ми лепи сеа такви етикети дали сум или не сум адвокат на Интер ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Требаше ја би му дал црвен искрено, го удри и без топка. А на Перота наместо два жолти би му дал еден Оскар за најдобра споредна женска улога... Одамна не сум видел таков театар, дрпања за дрес, глумење шамари, над 10 минути лежење... Јас побрзо станувам кога сум мамурен... Алал да му е, стварно, не сум саркастичен.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
49.255
^ не ми текнува сеа на стартот, ама многу сигурен сум дека беше за жолт, а за црвен.....па го газеше ко пикавец бе :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Незнам за вашите проблеми по фан клубовите ,овде приметив дека ти ептен напна (те молам не ми реплицирај)
И затоа пишав дека Деко е во право ,и не ми лепи сеа такви етикети дали сум или не сум адвокат на Интер ...
еве го ДекО како се изпонаша во фан клуб Рома:

"Ало , шо ви е бе ...... Шо терате одма на ругање и на лечење комплекси"?

а никој ништо не му рекол ниту го испровоциал, ние меѓусебно си правевме муабет:toe::toe::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom