Мишелинка
расол
- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 3.449
- Поени од реакции
- 386
тоа sex од прва само у америка или позади МТВ
Ајде предрасуди, масовно на цело село... Село? Па да всушност...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа sex од прва само у америка или позади МТВ
Хмммммм
Јас знам случај каде се познаваат одредено време дечко и девојка, и меѓу нив има преголема хемија, и многу се посакуваат. Доаѓаат до ситуација кога тоа премунува баш во тоа ти што го кажа. Од првата вечер кога ке бидат заедно да имаат секс. И?
А после тоа и девојката и дечкото сакаат да продолжат да бидат заедно. Тоа што имале од првата вечер секс можеби значи нешто ама не и овде. Овде значи дека навистина се посакуваат. Така да многу не ти се согласувам со констатацијата, но сепак ја почитувам
Тоа е твое размислување
П.С. А јас во глобала не сум за секс од прва вечер(барем до сега не сум имала) доколку не дојдам во ситуација слична на горе наведената.:wink:
Ова па барање/давање. Вулгаризирање на термини. Бива.
Сексот од прва е ризик. Од било кој аспект. Треба да легнам со некој на кој не му го знам ни името. А и да му го знам. Не знам дали има жена или деца. Не знам што све има у себе, на кого све друг "барал", и што точно од тоа може мене да ми закачи. Хапеве е грда работа.Не знам дали ќе завршам у рок од 10 минути на место кај што 10 други ќе ми се наредат. Ако сум пијана уште поубаво.
Не знам, шо друго не знам... Не знам бе дали "чекај, пу пу не важи, се премислив" него ќе му биде причина да ме среди другачие. А најверојатно ќе. Пошто кај машко ваква ствар не проаѓа.
После, не знам дали некогаш пак ќе ме побара. А не ме воодушевуваат релации базирани на нагони.
Не ми е целта да звучам као страшило.Само ги анализирам сите можни опции, пошто апсолутно ништо не измислувам, многу реални ситуации се наведени. Секако, не мора да значи по дифолт дека исходот ќе биде лош, негативен, за нигде и тако даље, тоа е само можност. Една од повеќето. Како и да е, моментално не ми се мозга на темава.
А дали е некоја "лесна"... Можда е изразот лош, ама attitude-от е тој, па кој како го дефинира... Не сме сите подеднакво имуни на тоа што ќе речат другите. За некој е малограѓанштина и ограниченост, за некој не е. Баш ми е гајле ако комшиката ме гледа под око ако сум се вратила во ниедно време. Или воопшто не сум се вратила.Ама поинаку е кога го познавам, колку и да сакам да преминувам граници и да не сум конзервативна. Ако постов ме прави таква (што мислам дека со "да" се одговара
).
А популарното чекање n месеци за "давање", е тоа е со сета почит, дебилна работа.Не е нешто што се ограничува, најмалку на тој начин. Неам попаметна работа, ќе бројам.
за мене давање од првата вечер одма не ми е ок и мислам дека тоа го работат лесните девојки а оние машки кои сакаат одма првата вечер тогаш тие ги свакам како личности не заинтерсирани за мене не размислуваат натаму за мене и тие сакаат забава само за една вечер:nesvest:
епа ништо не им фали ама им фали една жица во главата се задоволуваат сексуално ама тоа задоволување скоро секоја вечер со различни може да биде и горчливо партнерите за секс неможеш да ги менуваш како чорапите.И за да легнеш со некого не е работа само да му го знаиш името и после кога закачиш некоја болест или останеш трудна кога ке те прашуваат од кого е детето ти освен името друго да не знаиш да кажеш .Кога некој те сака и планира да биде подолго време со тебе тој е сигурен дека ке има секс во наредниот период со личноста и не си вика ај сега ке ја легнам оваа вечер па од утре ке шмекам некоја друга:uvo:
Како машките ги сваќаш како личности што не се заинтересирани за тебе? Они се толку многу заинтересирани што сакаат и внатрешно да те упознаат.за мене давање од првата вечер одма не ми е ок и мислам дека тоа го работат лесните девојки а оние машки кои сакаат одма првата вечер тогаш тие ги свакам како личности не заинтерсирани за мене не размислуваат натаму за мене и тие сакаат забава само за една вечер:nesvest: