Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Со исклучок на Ливерпул??? Друже па Ливерпул е трето место , Ливерпул веќе е дојден на место:smir: А она што особено ме радува кај мојот тим се две работи. прво , по се изгледа ќе имаме помалку проблеми со помалите тимови и особено важно за секј претендент за висок пласман, ги добиваме натпреварите кадешто не играме добро.Ти ги превртев мислењата да се прочиташ што постираш :smir:
логика = предвидување
Алал вера, и еден Нострадамус би ти завидел на "логикава" :helou:
А за овие 4-ве наредни години, молим те ПРОСВЕТЛИ МЕ !!! Ај ОК... да зееме у обзир казнава наша двегодишна за забрана на трансфери, неколкумина 30 годишници и би рекол до некаде послаба младинска школа од вашата(што немора да е пресудно).... ама 4 години :uvo:
да не се исфорсира малку(повеќе)?
Да не бидам офтопик, да прокоментирам и за мое видување на досегашната ситуацијата со ПЛ
Значи помина и 6 коло - ја би рекол успешно(од аспект на Big 4) полека полека табелата почнува да личи на тоа што би требало да биде т.е. Топ 4 тимовите полека си доаѓаат на местата кој пo default им припаѓаат, со искучок на Ливерпул (кој малку назадува, ама очекувам да си дое на место у наредниве неколку кола). ....А од годинешниве претенденти за висок пласман ова коло не видовме ништо посебно, освен способноста за примање многу голови...
И не заборавајте, допрва доаѓаат бурни периоди на фудбалски план у Англија : почнуваат двата домашни Купа , Европските купови , Репрезентативни настапи... сето тоа дополнителен напор како за фубалерите така и за тренерите - извор на лошa формa у ПЛ и повреди
за второво.....затоа и сум вљубеник у премиер лигата и воопшто англискиот фудбал ....ќе следат повреди, контраверзни голови, обвинувања, скандали,фантастични мечеви, дербија , јаки голови.....оваа сезона ќе биде интересно како никогаш до сега