stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Сега после 1000 срани нова тема се отвара?
И кој ќе ја отвара м? ))
И кој ќе ја отвара м? ))
ќе шарнам нешто,ама ако има некој желба,ПП па ќе се договориме за отварањето на новата тема. )LoGiX мислам дека си ја знае работата, така да мислам дека добро ќе е да даде една добра и оптимистичка најава на новата тема за оваа година
Би било супер да го позајмиме во ПЛ,но нека игра барем некаде,го има таленотот и градбата,треба да се искористи.)
Нема услови. )) Едноставно меѓусебен договор помеѓу членовите на фан клубов.Мене Вармастерот ме предложи,но јас споменав,ако има желба некој нека ми пише ПП,па ке се договориме,материјал има на википедија од АМСК,оддамна го имаат преведено,јас ке склопам некој текст,слики нешто..,но немора јас да ја отворам,ако сака некој по ПП договор.:helou:Ме интересира, онака, чисто од љубопитност, какви услови треба да имаш за да отвориш тема ? Има некој посебен, или... ?
Па добро де,не ме читаш изгледа..) договор не за кој да ја отвори темата,туку за воведот на темата,реков,немора јас да ја отворам ).Ако има повеќе што сакат,нека пишат,па ќе одлучиме демократски.)Не бе, па ти, онака прашав... Гледам дека оваа ти си ја отворил, па реков наредната би можел некој друг, нормално некој од „постарите“ форумџии... На пр. Вармастер, Зоки или Соне.....
Муабетот ми е да се менуваме и тука да го донесиме договорот со гласови, а не на ПП...
Поздрав
едит: Гласам за Вармастер
:pos2:Добро де, не се узбуџуј, како шо би рекол ДвојчеПа добро де,не ме читаш изгледа..) договор не за кој да ја отвори темата,туку за воведот на темата,реков,немора јас да ја отворам ).Ако има повеќе што сакат,нека пишат,па ќе одлучиме демократски.)