Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Сега после 1000 срани нова тема се отвара?
И кој ќе ја отвара м? :)))

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
LoGiX мислам дека си ја знае работата, така да мислам дека добро ќе е да даде една добра и оптимистичка најава на новата тема за оваа година ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Клиши и Јуве се поврзувани преку 10-тина пати минатава година ипол...
Но другиот лев бек отиде таму , сепак само на позајмница што ме радува што Траоре ми е омилен лик од дефанзивците ... жалосно што одма се повреди...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Доколку не му дава Венгер шанса (а кога ќе се опорави комплетно РВП ЏЕТ е 5тиот напаѓач) тогаш не би било лошо да оди 3 месеци на позајмица со можност за отповикување ако имаме пак некоја криза со повреди коа ќе загусти календарот со натпревари околу нова година.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
LoGiX мислам дека си ја знае работата, така да мислам дека добро ќе е да даде една добра и оптимистичка најава на новата тема за оваа година ;)
ќе шарнам нешто,ама ако има некој желба,ПП па ќе се договориме за отварањето на новата тема. :))

Би било супер да го позајмиме во ПЛ,но нека игра барем некаде,го има таленотот и градбата,треба да се искористи.:))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се повредил на тренингот...
Gutted to be leaving the squad but for the best let's hope I can recover in time for saturday! Good luck to the boys tomorrow!-Вилшер

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ме интересира, онака, чисто од љубопитност, какви услови треба да имаш за да отвориш тема ? Има некој посебен, или... ?

--- надополнето ---

Неколку наши легенди на официјалната и нивните планови... За оние кои слабо им оди англискиот...

Пирес во Астон Вила, и е можно да се сретни против бившиот клуб на 27 ноември... Сигурен сум дека на Емирати ќе биде пречекан со аплаузи...

И Овервамарс вика дека Арсенал го прави сеуште сентиментален

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ме интересира, онака, чисто од љубопитност, какви услови треба да имаш за да отвориш тема ? Има некој посебен, или... ?
Нема услови. :))) Едноставно меѓусебен договор помеѓу членовите на фан клубов.Мене Вармастерот ме предложи,но јас споменав,ако има желба некој нека ми пише ПП,па ке се договориме,материјал има на википедија од АМСК,оддамна го имаат преведено,јас ке склопам некој текст,слики нешто..:),но немора јас да ја отворам,ако сака некој по ПП договор.:helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не бе, па ти, онака прашав... Гледам дека оваа ти си ја отворил, па реков наредната би можел некој друг, нормално некој од „постарите“ форумџии... На пр. Вармастер, Зоки или Соне.....

Муабетот ми е да се менуваме и тука да го донесиме договорот со гласови, а не на ПП...

Поздрав

едит: Гласам за Вармастер

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не бе, па ти, онака прашав... Гледам дека оваа ти си ја отворил, па реков наредната би можел некој друг, нормално некој од „постарите“ форумџии... На пр. Вармастер, Зоки или Соне.....

Муабетот ми е да се менуваме и тука да го донесиме договорот со гласови, а не на ПП...

Поздрав

едит: Гласам за Вармастер
Па добро де,не ме читаш изгледа..:)) договор не за кој да ја отвори темата,туку за воведот на темата,реков,немора јас да ја отворам :)).Ако има повеќе што сакат,нека пишат,па ќе одлучиме демократски.:))

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
си гласам за мене :P

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Па добро де,не ме читаш изгледа..:)) договор не за кој да ја отвори темата,туку за воведот на темата,реков,немора јас да ја отворам :)).Ако има повеќе што сакат,нека пишат,па ќе одлучиме демократски.:))
:pos2:Добро де, не се узбуџуј, како шо би рекол Двојче

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Кој сака глас од мене 2 вреќи брашно и 1000 денари,ако не нема:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.