Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Абе форумов е карневали :):)

Алмунија не беше лош, али цела сезона ќе се тресеме на аути, корнери и нафрлувања...
Сања играчиште невидено :), за голот сите беа криви од одбраната али најмногу Кошелни.
Колку што има work-rate Шамак, толку немаат Аршавин и Диаби...Волкот играчиште невидено и он :), а Аршавин не му замерувајте, не 4 туку 5 души го чуваа хахахаха :):):). Абе ајде..

Иначе последниот пат кога сме го победиле Алардајс во гости била сезона во која имаме освоено титула :)
Намалете со Footbal Manager заборајвте Македонски!, дај преведи WORK RATE-не за мене за другите!

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
а да дадевте линк од боигарфииве на венгер,мурињо,кол и пирес ( ако некој знај арно ако не ќе барам сам :S ) не е проблем и на англиски ако се, само да знам кај да ги прочитам или да ги симнам

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Shay Given will end his Manchester City frustration by joining up with former manager Mark Hughes at Fulham, which will allow their No 1 Mark Schwarzer to sign for Arsenal.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe tolku li si slep i idiot od 5 mislenja so dadov za utakmicata nigde ne pisuva deka volkot bil slab naprotiv deka malce go imalo ama koa go imase bese odlicen a za arsavin rekov i pak ke recam cela igra preku negovata strana bese !

--- надополнето ---

A camak e pogolemo drvo posto ne go raboti toa sto treba da vlaga vo sansi da sutira i golovi da dava ! Arsavin moze ne trca tolku ali dribla koa treba,dodava i sutira vlaga u sansi i golovi dava !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Еве сега се враќам од свадба. Тамо на моб си проверив резултат од 1-2 и сум пресреќен. И реков кога ќе дојдам ќе прочитам нешто во стил на честитки славење анализа а јас најдов глупости. Па добро бре зарем е можно да се одигра натпревар и да се победи и да не се јаде лајна? Значи толку за нигде да се било страшна работа.

Ај уживајте си и радувајте се на 3 многу важни бодови во гости не се замарајте со идните менаџери.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
а да дадевте линк од боигарфииве на венгер,мурињо,кол и пирес ( ако некој знај арно ако не ќе барам сам :S ) не е проблем и на англиски ако се, само да знам кај да ги прочитам или да ги симнам
Сите тие биографии ги имам дома, во вид на книга, а не елетрконска форма... Јас само го вадам најинтересното од нив и го презентирам... За биографијата на Кол, повели посети го мојот блог http://sokol-arsenal.blogspot.com/ и прочитај... За Венгер имам тука презентирано делови, а за Мурињо во соработка со еден српски блогер, ја завршувам и таму ке биди презентирана на 13 септември... Ке бидиш навреме известен, ако толку те интересира за него...

Биогарфијата за Боби, ке ја презентирам во поопширно изднаие на мојот блог, но малце покасно... Сега работам на друга тема, кој ке биде за неколку дена, исто на мојот блог...

Читај потпис

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Верувам, Да
Абе пријател, според ова јас уште повеќе го замразувам, а не да го оправдувам. Не дека го оправдувам бордот на директори, ама според ова се докажува дека е едно алчно копиле и патолошки лажго. За кој кур отишол кај Мурињо мамата и бившата жена да му ја ебам кога знаел дека Мурињо и неговите излажале за Венгер кој го сметал за најдобар човек..Како во тоа време зимале играчите по 85000-100000 фунти неделно кога што се вика сега во Арсенал не зимаат толку...ебати копиљот, убаво му направи жената...Тоа е прост човек!!!

--- надополнето ---

Намалете со Footbal Manager заборајвте Македонски!, дај преведи WORK RATE-не за мене за другите!
Пријател, јас како прво не играм ниту Фудбал Менаџер ниту ПЕС (откога затвори типот со сони 2-ки кај мене:)), али тоа е добар израз за тоа што сакам да го објаснам. Еве тоа значи дека не работи многу за тимот, не се труди едноставно, не брка играчи во дефанзива, не се труди да ја врати топката кога ќе ја изгуби и такви ствари..

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
Сите тие биографии ги имам дома, во вид на книга, а не елетрконска форма... Јас само го вадам најинтересното од нив и го презентирам... За биографијата на Кол, повели посети го мојот блог http://sokol-arsenal.blogspot.com/ и прочитај... За Венгер имам тука презентирано делови, а за Мурињо во соработка со еден српски блогер, ја завршувам и таму ке биди презентирана на 13 септември... Ке бидиш навреме известен, ако толку те интересира за него...

Биогарфијата за Боби, ке ја презентирам во поопширно изднаие на мојот блог, но малце покасно... Сега работам на друга тема, кој ке биде за неколку дена, исто на мојот блог...

Читај потпис
фала......иначе веќе го прочитав делот кој што си го превел од биогрaфиата на кол.....затоа и ме заинтересира......а исто така би сакал да видам од кажувањата на пирес и венгер, каква е ситуацијата во клубот.......али ќе почекаме ...не ми се брза до толку.....и повторно, фала за бигорафијава од кол :)

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4

Читај потпис
според ова па јас го окривувам бордот на директори кога му дале плата 55 000 фунти па зашто да штеди дај му уште 5000 класа играч е не е бил лош

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Сите тие биографии ги имам дома, во вид на книга, а не елетрконска форма... Јас само го вадам најинтересното од нив и го презентирам... За биографијата на Кол, повели посети го мојот блог http://sokol-arsenal.blogspot.com/ и прочитај...За Венгер имам тука презентирано делови, а за Мурињо во соработка со еден српски блогер, ја завршувам и таму ке биди презентирана на 13 септември... Ке бидиш навреме известен, ако толку те интересира за него...

Читај потпис
Може ли да ми дадеш линк каде имаш презентирано за биографијата на Венгер????

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Може ли да ми дадеш линк каде имаш презентирано за биографијата на Венгер????
кликни на линкот во неговиот потпис и ќе ја најдеш и самиот си кажа...

Кешли не го викаат за џабе се правел буљаш за 5000 од што мн. го сакаше Арсенал ја уништи атмосферата(не само он) во тимот и си замина за поголема плата.
И ја би на бившата лол :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
кликни на линкот во неговиот потпис и ќе ја најдеш и самиот си кажа...

Кешли не го викаат за џабе се правел буљаш за 5000 од што мн. го сакаше Арсенал ја уништи атмосферата(не само он) во тимот и си замина за поголема плата.
И ја би на бившата лол :)
го прочитав тоа но многу повеќе ме интересира што има да каже Венгер а не некојси бивш играч на Арсенал.
а тоа во неговиот линк во потписот го нема.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Абе пријател, според ова јас уште повеќе го замразувам, а не да го оправдувам. Не дека го оправдувам бордот на директори, ама според ова се докажува дека е едно алчно копиле и патолошки лажго. За кој кур отишол кај Мурињо мамата и бившата жена да му ја ебам кога знаел дека Мурињо и неговите излажале за Венгер кој го сметал за најдобар човек..Како во тоа време зимале играчите по 85000-100000 фунти неделно кога што се вика сега во Арсенал не зимаат толку...ебати копиљот, убаво му направи жената...Тоа е прост човек!!!

--- надополнето ---

Пријател, јас како прво не играм ниту Фудбал Менаџер ниту ПЕС (откога затвори типот со сони 2-ки кај мене:)), али тоа е добар израз за тоа што сакам да го објаснам. Еве тоа значи дека не работи многу за тимот, не се труди едноставно, не брка играчи во дефанзива, не се труди да ја врати топката кога ќе ја изгуби и такви ствари..
Нее мислев да те потценам, ама стварно ме нервираат изразиве оти за секој имаме збор на мекедонски само тоа сакав да кажам, инаку Шамак и не е дојден за да биде класичен центарфор него и да влече играчи на него и да отвара простор за крилата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom