Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да се организираме за во Белград да одиме групно:vozbud:

Момци имаме неверојатна шанса да ги гледаме нашите!!! Дајте да се организираме уште сега, и еден волонтер кој сака од фан клубот да се распраша по агенциите да видиме за цени! Воа е сериозна работа и ќе има доста заинтересирани, па така да би било прекрасно да отидиме сите заедно, да се видиме и лично :smir: Ве повикуам сите заинтересирани да направиме еден убав муабет на форумот и да видиме заинтересирани колку и за понуди да се распрашаме.

--- надополнето ---

Можните дати ги има тука http://www.arsenal.com/fixtures/fixtures-reports

Бидејќи не ја знаеме датата може да прашаме колку чини повратна до Белград(е)

ja sum za site da gleame samo kazete koga se organizirame i ideme Morame vo zivo da gi gleame MORA!!!!!!

"victory comes from harmony"
И јас сум заинтересиран за да одиме организирано заедно сите од форумов!

--- надополнето ---

victory comes from harmony

ајде сите заедно во Белград

Групата е супер
Дуду назад на Емирати,а ние идеме на ЈНА :vozbud::vozbud:

Бидејќи не ја знаеме датата може да прашаме колку чини повратна до Белград(е)

Повратна со автобус е околу 1200 до 1500 денари. Толку беше последно. Е сега ако се организираме може да е и поевтино, али ако одиме така ќе треба да најдеме човек за да ни земе карти од тамо. Имам куќен пријател кој има туристичка агенција и има преку него организирано повеќе пати за партизан и звезда. Деновиве ќе одам до кај него да прашам дали може да ни организира нешто о колку би изнесувала цената. Од 2000 до 3000 не би требало да е повеќе со се влез.

П.С. Само да не се падне на 14/15 зошто на одмор сум

Повратна со автобус е околу 1200 до 1500 денари. Толку беше последно. Е сега ако се организираме може да е и поевтино, али ако одиме така ќе треба да најдеме човек за да ни земе карти од тамо. Имам куќен пријател кој има туристичка агенција и има преку него организирано повеќе пати за партизан и звезда. Деновиве ќе одам до кај него да прашам дали може да ни организира нешто о колку би изнесувала цената. Од 2000 до 3000 не би требало да е повеќе со се влез.

ako go sredis toa ke bide top

3000 па и не е мн скапо за Арсенал да го видам првпат во живо се надевам дека ќе бидам во можност да го гледам.

Добро де,не рипајте.:))
За карти малце тешко ќе биде да се стигне.Ако сте член на AMSC,кои најверојатно ќе се организират и ќе земаат карти од клубот за гостинскиот дел,најдобро ќе биде со нив да одите.:))Втора опција,да организира некоја туристичка агенција,преку неа.:))
Јас нема да сум во можност да дојдам во Белград,така да сите кои ќе сте таму,да навивате и за мене.:))

Инаку,ептен ми е мило што Дуду ќе се врати на Емирати и ќе можеме како што треба да се испратиме со него.Верувам дека ќе биде феноменална атмосферата кога ќе се појави на теренот.

Од Велес има ли некој,или ке најдам јас 2-3 деца ептен да не бидам сам(секако дека нема да бидам сам еден куп Ганери има тука)
И уште нешто таму у белград се болни по партизан,ако наавиваме можно е по една клоца да лапнеме :pos2:

Значи со Пратизан во Белград играме на 28 септември. Првата е дома со Брага.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom