Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зове се Београд!!!!Знам, за један грааад!!)
Бидејќи не ја знаеме датата може да прашаме колку чини повратна до Белград(е)
ako go sredis toa ke bide topПовратна со автобус е околу 1200 до 1500 денари. Толку беше последно. Е сега ако се организираме може да е и поевтино, али ако одиме така ќе треба да најдеме човек за да ни земе карти од тамо. Имам куќен пријател кој има туристичка агенција и има преку него организирано повеќе пати за партизан и звезда. Деновиве ќе одам до кај него да прашам дали може да ни организира нешто о колку би изнесувала цената. Од 2000 до 3000 не би требало да е повеќе со се влез.
П.С. Само да не се падне на 14/15 зошто на одмор сум
Повратна со автобус е околу 1200 до 1500 денари. Толку беше последно. Е сега ако се организираме може да е и поевтино, али ако одиме така ќе треба да најдеме човек за да ни земе карти од тамо. Имам куќен пријател кој има туристичка агенција и има преку него организирано повеќе пати за партизан и звезда. Деновиве ќе одам до кај него да прашам дали може да ни организира нешто о колку би изнесувала цената. Од 2000 до 3000 не би требало да е повеќе со се влез.
П.С. Само да не се падне на 14/15 зошто на одмор сум