Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе секој има свое мислење да, ама ти текнува на Бирмингем-Арсенал?

--- надополнето ---

Одбраната за наредните години е Кошелни-Вермален :)
Е али ...знајме како стојме со повредите (а стојме со повреди само ради начинот на игра,да игравме понеубав фудбал за око мислам не би го имале овај проблем)али што е тука е .

Чудно уште нема ништо официјално за Скилачиво .

Е али ...знајме како стојме со повредите (а стојме со повреди само ради начинот на игра,да игравме понеубав фудбал за око мислам не би го имале овај проблем)али што е тука е .

Чудно уште нема ништо официјално за Скилачиво .
Ja ne sledev prehodnive nekolku dena mislev deka toa e oficijalno

Нормално, дека ми текнува... на тој меч... Уште ми е во кошмарите.... Се разбира, заради Клиши.... Тогаш, Галас, беше крајно изнервиран од тој потег на Клиши(грешка), но тоа е тоа... Џабе ќе се навраќаме во минатото, би рекол во болното минато... Одиме напред... На ред е незгодниот Блекбурн, на Ивуд Парк

Нормално, дека ми текнува... на тој меч... Уште ми е во кошмарите.... Се разбира, заради Клиши.... Тогаш, Галас, беше крајно изнервиран од тој потег на Клиши(грешка), но тоа е тоа... Џабе ќе се навраќаме во минатото, би рекол во болното минато... Одиме напред... На ред е незгодниот Блекбурн, на Ивуд Парк

Не ја заеба само клиши на тој натпревар туку и дебилон адебајор ,сам пред голман ,може да го проигра и бенднер десно но тој шутира право во голман ,клошар!

оставете минато сега да не се повторуваат истите грешки ке ја освоиме титула
алмуниа
клиши косциелни вермален сања

фабрегас роситски

волкот насри/аршавин

шамак рвп

со овој состав ке ја освоиме титулата само напад може и 1 ке видиме

оставете минато сега да не се повторуваат истите грешки ке ја освоиме титула
алмуниа
клиши косциелни вермален сања

фабрегас роситски

волкот насри/аршавин

шамак рвп

со овој состав ке ја освоиме титулата само напад може и 1 ке видиме

Аха ќе ја освоиме..Што е со срединава? На лист е одлична ама кога ќе излезат на терен без деструктивец ништо не правиме.

Би сакал средина со Сонг, Росицки, Фабрегас.

хаха епа сега не знам јас затоа вика ке видиме стари венгер како ке каже

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Оооооооооооооооооо немом поќе :pos2::pos2::pos2:

Скилачи не потишал за Арсенал затоа што Венгер го видел лично дека не е толку висок колку што мислел :pos2::pos2:....

Али покасно веќе рекол чим си тука ај сега да научиш да кажеш на презентацијата "I'm a Gooner". Е сега бидејќи е Француз му треба време подобро да научи за да не му се смееат како на Шамак што му се смееја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom