Дејлимејл веродстоен извор?:pos2:Овде ќе го има 100%
www.myp2p.eu
--- надополнето ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1296096/Cesc-Fabregas-anxious-force-Barcelona-transfer.html
One player on the verge of leaving Arsenal is Eduardo, with the Croatia international's £6m move to Shakhtar Donesk close to completion.
Eduardo had a medical at Arsenal's training ground on Monday conducted by Shakhtar staff to ensure he has fully recovered from the shocking ankle injury he suffered in February 2008.
Многу веродостоен извор. Замина ДУДУ!!! Се најдобро!
“He is our captain and we want to keep him “That is why we didn't listen to any offers. We do not just give in because somebody wants somebody from us.
“I believe Cesc loves the club and I am confident the story will end there. We want Cesc at our club next season and that is it. The talking has stopped and we never wanted it to start."
Van Persie added: “It is vital for a striker to have a midfielder behind you who is looking for you when he has the ball. In fact, it can make the difference between winning the World Cup or not.
“I have that connection with Fabregas. When I play with Cesc behind me, it is pure magic. He has an incredibly quick mind. He is always thinking three steps ahead."
Јас пак,не жалам што не го земавме.
Верувај ми,и јас не жалам што не дојде кај нас,многу е склон кон повреди и сака голема платаЈас пак,не жалам што не го земавме.
Џеки може многу да покаже.Кога беше во Болтон играше ѕверски..
http://desigunner.wordpress.com/2010/07/19/video-evidence-just-how-well-has-wilshere-developed-at-bolton/
Исто срањеЕ не goal.com е поверодостоен!:nenene:
Едуардоне знам кој е тој дуду едуардо диаби или некој млад нов
Насри ја сака таа позиција. Насри најдобро игра на таа позиција.Повеќе работи има да се прочитаат околу клубот но ајде вака...
Голман? Ако не купиме нов , ќе се појави оној скептицизам што не следеше претходниве години... абе реално ли е да се игра со 3ца голмани и да се менуваат од меч во меч? Тоа е местото каде што не смее да има турбуленции!
Мора да се купи.
Немаме капитал на таа позиција , но затоа имаме голем процент технолошки вишок!
Стекеленбург сигурно би сакал да дојде кај нас ако му дадеме убава сума... а верувам дека сме способни за тоа...
Потоа , доволно е со Цеск и Барса... ако сака нека оди ама порано , зашто ако си оди на крај како што ни стори Кешли Кол ќе не ТИИТ и ќе останеме без плејмејкер ... Насри ќе биде принуден да игра на таа позиција...
Ама сепак не интересна тема , осеќам ќе остане барем уште една сезона кај нас.
Потоа Дуду , ако тој замине , нема да ми биде криво.
Но криво ќе ми биде ако само за 6 милиони го стори тоа!
Чудно како прво е таа минимална понуда , Венгер мора да побара повеќе.
И со тие пари да земеме некој шпиц барем на позајмница зашто сме тенки со нападот ако било кој не напушти од првите четворица шпицови.