Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Овде ќе го има 100%
www.myp2p.eu

--- надополнето ---

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1296096/Cesc-Fabregas-anxious-force-Barcelona-transfer.html

One player on the verge of leaving Arsenal is Eduardo, with the Croatia international's £6m move to Shakhtar Donesk close to completion.
Eduardo had a medical at Arsenal's training ground on Monday conducted by Shakhtar staff to ensure he has fully recovered from the shocking ankle injury he suffered in February 2008.

Многу веродостоен извор. Замина ДУДУ!!! Се најдобро!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Овде ќе го има 100%
www.myp2p.eu

--- надополнето ---

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1296096/Cesc-Fabregas-anxious-force-Barcelona-transfer.html

One player on the verge of leaving Arsenal is Eduardo, with the Croatia international's £6m move to Shakhtar Donesk close to completion.
Eduardo had a medical at Arsenal's training ground on Monday conducted by Shakhtar staff to ensure he has fully recovered from the shocking ankle injury he suffered in February 2008.

Многу веродостоен извор. Замина ДУДУ!!! Се најдобро!
Дејлимејл веродстоен извор?:pos2:

Незнам,чудно ми е ова.Венер изјави пред недела време дека очекува доста од Дуду оваа сезона.Јас не би го продавал,можеби само на позајмица 6 месеци.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Повеќе работи има да се прочитаат околу клубот но ајде вака...
Голман? Ако не купиме нов , ќе се појави оној скептицизам што не следеше претходниве години... абе реално ли е да се игра со 3ца голмани и да се менуваат од меч во меч? Тоа е местото каде што не смее да има турбуленции!
Мора да се купи.
Немаме капитал на таа позиција , но затоа имаме голем процент технолошки вишок!
Стекеленбург сигурно би сакал да дојде кај нас ако му дадеме убава сума... а верувам дека сме способни за тоа...
Потоа , доволно е со Цеск и Барса... ако сака нека оди ама порано , зашто ако си оди на крај како што ни стори Кешли Кол ќе не ТИИТ и ќе останеме без плејмејкер ... Насри ќе биде принуден да игра на таа позиција...
Ама сепак не интересна тема , осеќам ќе остане барем уште една сезона кај нас.
Потоа Дуду , ако тој замине , нема да ми биде криво.
Но криво ќе ми биде ако само за 6 милиони го стори тоа!
Чудно како прво е таа минимална понуда , Венгер мора да побара повеќе.
И со тие пари да земеме некој шпиц барем на позајмница зашто сме тенки со нападот ако било кој не напушти од првите четворица шпицови.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
РвП за Цеск:
“He is our captain and we want to keep him “That is why we didn't listen to any offers. We do not just give in because somebody wants somebody from us.
“I believe Cesc loves the club and I am confident the story will end there. We want Cesc at our club next season and that is it. The talking has stopped and we never wanted it to start."
Van Persie added: “It is vital for a striker to have a midfielder behind you who is looking for you when he has the ball. In fact, it can make the difference between winning the World Cup or not.
“I have that connection with Fabregas. When I play with Cesc behind me, it is pure magic. He has an incredibly quick mind. He is always thinking three steps ahead."

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Е не goal.com е поверодостоен!:nenene:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550

Јас пак,не жалам што не го земавме.
Џеки може многу да покаже.Кога беше во Болтон играше ѕверски..
http://desigunner.wordpress.com/2010/07/19/video-evidence-just-how-well-has-wilshere-developed-at-bolton/
Верувај ми,и јас не жалам што не дојде кај нас,многу е склон кон повреди и сака голема плата

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ја анализирав работата со Џо Кол, вака со ладна глава и едно ми стана јасно...Па човекот е прелаком за пари, бе....По по, немав видено такво нешто....Ќе игра за Ливерпул, оти дале најголема плата и ке се тупи во Квалификации во Лига Европа ?! Свака му част...

Кога ке размислам вака, иако не кријам, декаа го сакав кај нас, сега е подобро оти не дојде...Па со 90 000 фунти неделна плата, ке беше далеку најплатен играч, после Фабрегас, а тоа сигурно ке го заслужува, тој....Се виде дека повеке нема љубов во фудбалот и се се пари и само пари....Ми е супер, бидејки Венгер направи добро дека не го донесе, бидејки тоа можеше и да влијае на климата во тимот, бидејки тој ке ја зема убедливо најголемата плата, кај нас, дури и пред РвП и пред Вермален, па и пред Аршавин и Насри...Тоа е невозможно, за играч кој делумно во последните две години, не покажа ништо...Има квалитети, кои се надевам дека ке ги покажи во тимот на Ливерпул и секако му посакувам се најдобро....Иако лобирав за негово доагање на Емирати од 15 август, тој, за мене само ке биде еден противнички играч, каков и што бил секогаш...Човек кој сака пари, а не клуб, не е во природата на Венгер и го поддржувам Арсен...Секоја чест за одлуката

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
не знам кој е тој дуду едуардо диаби или некој млад нов

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Повеќе работи има да се прочитаат околу клубот но ајде вака...
Голман? Ако не купиме нов , ќе се појави оној скептицизам што не следеше претходниве години... абе реално ли е да се игра со 3ца голмани и да се менуваат од меч во меч? Тоа е местото каде што не смее да има турбуленции!
Мора да се купи.
Немаме капитал на таа позиција , но затоа имаме голем процент технолошки вишок!
Стекеленбург сигурно би сакал да дојде кај нас ако му дадеме убава сума... а верувам дека сме способни за тоа...
Потоа , доволно е со Цеск и Барса... ако сака нека оди ама порано , зашто ако си оди на крај како што ни стори Кешли Кол ќе не ТИИТ и ќе останеме без плејмејкер ... Насри ќе биде принуден да игра на таа позиција...
Ама сепак не интересна тема , осеќам ќе остане барем уште една сезона кај нас.
Потоа Дуду , ако тој замине , нема да ми биде криво.
Но криво ќе ми биде ако само за 6 милиони го стори тоа!
Чудно како прво е таа минимална понуда , Венгер мора да побара повеќе.
И со тие пари да земеме некој шпиц барем на позајмница зашто сме тенки со нападот ако било кој не напушти од првите четворица шпицови.
Насри ја сака таа позиција. Насри најдобро игра на таа позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom