Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.а кој е тој џеки
Инаку мора да го изгледате ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.а кој е тој џеки
. Сарез одличен напаѓач но што ли ќе правиме со толку напаѓачи. Сигурно доколку Вегер сака да го земе има план за него. А за ВАн дер Вил може да дојде бидејќи може да игра и како централен дефанзивец а и десен бек, така да меже да има комбинации.
)Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на АрсеналЏек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.
Инаку мора да го изгледате ова.
се најдобро ДУДУ!Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на Арсеналсе најдобро ДУДУ!
јас не верувамcakii RvP напиша:Да е вистина отишол ке имасе на 24фудба спортденес гоал арсенал.цом и други страници вака само на таа хрватска страница само тие знаат арсенал немаше да објави како за мерида

И Денилсон потврдува дека Дуду си оди.На тивтер ова го напиша:
'Parceiro, queria agradecer pelos momentos que passamos juntos.Vai com Deus e tudo de bom nessa sua caminhada'Превод:'Partner, wanted to thank you for the times we spent together.Go to God and good things in its path.
![]()
вела повторно ке е на клупа шамак зошто го купиа он е 100 пати подобар од вела