Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Искрено верувате дека Џо Кол ке дојде на Емирати? Јас не....ниту се надевам....

Се збораше дека ке оди кај Јунајтед, па мислам дека и таму ке заврши...Се разбира нема да жалам ако не дојде, но ако дојде случајно ке биде добредојден...

Сепак шансите се 85%(дојди) - 15%(не дојди)

Поздрав !

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/transfer-links/transfer-linked-defender-laurent-koscielny

Интересно интересно....и шпекулација да е добро е....Колку толку активни сме, за разлика од годините наназад...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Искрено верувате дека Џо Кол ке дојде на Емирати? Јас не....ниту се надевам....

Се збораше дека ке оди кај Јунајтед, па мислам дека и таму ке заврши...Се разбира нема да жалам ако не дојде, но ако дојде случајно ке биде добредојден...

Сепак шансите се 85%(дојди) - 15%(не дојди)

Поздрав !

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/transfer-links/transfer-linked-defender-laurent-koscielny

Интересно интересно....и шпекулација да е добро е....Колку толку активни сме, за разлика од годините наназад...
Овој играч и да дојде .. не очекувам да игра ... Ваков играч не ни треба за во првиот тим. Ни треба цврст одбранбен играч а овој може да дојде како замена заедно со Џуру да ни греат клупа!

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Здр и од мене по мн долго време (неам нет дома)
Еве што сакам за наредна сезона
----------------Харт/Лорис-----------
Сања--Хангеланд---Вермален---Клиши
------------------Сонг----------------------
----Насри-------Цеск--------Аршавин
------------Чамак----РвП-----------------
Надевам се дека наскоро пак ќе пишам
Ајде позз

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Kakov Hangeland be tapa igrac e edna sezona izigral i odma da go zima arsenal ! Treba zver nekoj,ovoj e mlitav.Taylor ili Cahil polje se od nego i pomladi kade kade. Ovoj na 28 godini zaigra fudbal !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Овој играч и да дојде .. не очекувам да игра ... Ваков играч не ни треба за во првиот тим. Ни треба цврст одбранбен играч а овој може да дојде како замена заедно со Џуру да ни греат клупа!
Абе истото го викаа сите и за Вермален пред да дојде, па на крај испадна Венгер во право..Ќе видиме..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Па јас к...т го сечам ако ти го имаш гледано тој играч како игра во Лориент макар две минути....Немој жити Бога да збориш пред рака ?

И тебе да не ти беше Вермален познат пред да дојде.....Пфффффф...мене не ми беше....

Па тоа не го спречи да изигра на највисоко ниво и да биди можеби најдобар играч во тимот оваа сезона, според мене....

Поздрав

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
^Поентата на Картер му е на место изгледа не си ја сватил, од каде знаеш дека нема да игра и дека не е добар играч. Не верувам дека ни ти си го гледал. Ако мисли Венгер дека треба да го земе нека го земе. А тоа со Вермален му беше само споредба.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Стварно Волкот е слободен играч? До кога има договор?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па јас к...т го сечам ако ти го имаш гледано тој играч како игра во Лориент макар две минути....Немој жити Бога да збориш пред рака ?

И тебе да не ти беше Вермален познат пред да дојде.....Пфффффф...мене не ми беше....

Па тоа не го спречи да изигра на највисоко ниво и да биди можеби најдобар играч во тимот оваа сезона, според мене....

Поздрав
Абе изгубен..каде погоре спомнав дека го имам гледано тој од Лориент??? Али ти кажувам за разлика од тебе, се пријавувам на форуми за Лориент и читам што зборуваат навивачите за него, а зборуваат многу позитивни работи како дека е еден од најдобрите штопери во Француско и го барале топ 4 од Франција..

А за Вермален верувај многу попознат ми бил од тебе зошто кога имав помалку обврски ги гледав сите можни првенства на нет и на тв(плус имаше на Алфа Холандско..)

Ако толку те интересира ајде ќе ти кажам и дека на форуми за Бордо навивачите го сметаат Гуркуф за отиден играч веќе...само не се знае каде дали во Лион, Сити и Арсенал.

--- надополнето ---

И незнам само што не е јасно во врска со мислењето зошто кога станува збор за трансвери тогаш барем треба да се верува во Венгер..Пред да дојдат Пирес, Љунберг, Туре, Сонг никој, ама баш никој немаше слушнато за нив...А не е работата изиграл Хангеланд една сезона асална и да се фрлат 15+ милиони за него, за после наредната да биде просечен..

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
[/COLOR]И незнам само што не е јасно во врска со мислењето зошто кога станува збор за трансвери тогаш барем треба да се верува во Венгер..Пред да дојдат Пирес, Љунберг, Туре, Сонг никој, ама баш никој немаше слушнато за нив...А не е работата изиграл Хангеланд една сезона асална и да се фрлат 15+ милиони за него, за после наредната да биде просечен..
За останативе си во право, меѓутоа Пирес дојде во Арсенал со репутација на Светски и Европски шампион со Франција.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
За останативе си во право, меѓутоа Пирес дојде во Арсенал со репутација на Светски и Европски шампион со Франција.
Да,да точно..

Иначе Лолкот е изгледа исфрлен од конечниот состав за Англија што ќе патуваат на светско..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom