- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
Ова ме потсеќа на брат ми, ко се инаетев со него....Гарантирам дека не си доволно зрел, т.с ГАРАНТИРАМ дека немаш повеќе од 18 години....Кога ке бидиш како нас, постарите форумџии или бар позрел како Зоки, е тогаш ке почниш да ги сфакаш работите и да го цениш она кое го имаш...Ако Венгер не знаеше тактички, тогаш немаше да имаме серија од 49 натпревари без пораз....Наброј ми барем еден друг кој го има тоа.....? Ако не знае тактика, тогаш оти ти не навиваш за Интер? Слободно....Не мора да навиваш за Арсенал....Кога ке „порасниш“ тогаш ке почниме да ги сфакаме твоите постови сериозно, сега само правиш будала од себе....Јас повеќе пати си го прекршувам зборот, но пробувам да ти ги отворам очите кога станува збор за Арсенал....Не сакаш да знаеш како зборуваат за тебе.....Прати во другите форум и ке видиш.....Но...очигледно ова пишаното е моето најглупо загубено време....E vo sto e ! Veke fudbalot ne se igra kako porano samo napad ! sea se igra so taktiki! sea pobeduva toj so ima poise pari i so ima podobra taktika ! Ako ne e se u ubivanjeto na fudbalot so ne osvoi ARSENAL igra ubav fudbal ! Daj ne zbori covekot e zver ! Venger neznae takticki da igra da prai taktiki ! Poveke e za rabota so maldi !
Поздрав