Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мислам дека Насри доста добро го замени фабре и мислам дека може да ја потполни таа дупка. Плус Аршавин се враќа он може да игра лево на местото на Насри. Сонг исто така ќе игра па Денилсон може да одмара
Се слагам :)

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
__________Almunia

Sagna_Campbell_Vermaelen_Clichy

___________Song

______Nasri______Diaby

__Walcott__________Arshavin

_________Bendtner

i 3 gola fiksno davame :D:D

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ќе ги наполниме утре,Ники утре игра натпревар на сезоната

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дали ќе се оддолжи Никлас или ќе отиде како Грчка се подубоко?:pos2:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Bendtner утре мора да даде гол а исто така очекувам многу од Волкот и секако мора да се оде на победа ништо друго :vozbud:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
1-0 доволно е =) не ни треба повеке

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Осеќам дека канаринецот аршавин ќе даде гол утре:helou:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Bendtner утре мора да даде гол а исто така очекувам многу од Волкот и секако мора да се оде на победа ништо друго :vozbud:
Мене па тоа зборчето МОРА ме плаши. Човекот знае дека заеба и ќе има голем притисок кога ќе доаѓа моментот да даде гол ( освен со глава туе нема трте мрте :) ). Јас мислам или ќе се изнапромаши или ќе даде едно 2-3 гола.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мене па тоа зборчето МОРА ме плаши. Човекот знае дека заеба и ќе има голем притисок кога ќе доаѓа моментот да даде гол ( освен со глава туе нема трте мрте :) ). Јас мислам или ќе се изнапромаши или ќе даде едно 2-3 гола.
Па се кладам дека после втората шанса, сите останати ги промарши поради притисок. Да дадеше гол со првата-втората шанса, ќе ги напунеше.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
У курац...Галас се чувствувал добро викендов и на тренинг повторно се повредил и нема шанси за настап со Хул. Најверојатно 1 месец повторно. Иначе оваа недела ќе се одржат преговори за продолжување на неговиот договор.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Kaj mene u malo pred nekoj den se setam i onaka slusam deca si igraat i eden mu vika:Lele koa ke porasnam sakam da bidam Bentner sum se prsnal od smeenje, epa ima dobar idol nema so:smir::smir::smir::smir::smir::pos2:

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
Bitno e da se plasira Arsenal ponatamu, so kolku golovi toa ke vidime vecerva :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom