Добар е овој состав за утре, само волкот да изигра како со барнли а бентнер да ја подобри завршницата и се ќе биде ок !Одсуството на Цеск секако дека ќе биде голем хендикеп за нас утре но мислам дека и без него сем доволно дури и пресилни за Порто.кои овој викенд во домашното првенсто ремизираа на домашен терен (незнам против кои) а предходниот викенд беа посрамени од Бенфика па зошто да не бидат и од нас утре декласирани утре
Очекувам вака да изгледа составот за утре кои ќе не одведе до 1/4 финалето
_____________Алмунија
Ебуе__Сол___Вермален___Клиши
___________Сонг
_____Насри________Дијаби
Тео_____Ники______Аршавин
Мислам беа посрамени од Спортинг не од Бенфика, а сега ремизираа со Фереира. Ако ме служи памтењето И ќе биде одлично ако Насри игра на таа позиција каде што игра Фабрегас. Колку толку ќе може да го замени. Можно е Сања да игра наместо Ебуе поради тоа што не смееме да примиме гол, а Венгер го става Ебуе против екипи кои сметаат дека се послаби во нападот.Одсуството на Цеск секако дека ќе биде голем хендикеп за нас утре но мислам дека и без него сем доволно дури и пресилни за Порто.кои овој викенд во домашното првенсто ремизираа на домашен терен (незнам против кои) а предходниот викенд беа посрамени од Бенфика па зошто да не бидат и од нас утре декласирани утре
Очекувам вака да изгледа составот за утре кои ќе не одведе до 1/4 финалето
_____________Алмунија
Ебуе__Сол___Вермален___Клиши
___________Сонг
_____Насри________Дијаби
Тео_____Ники______Аршавин
Со Оланенсе 2-2, уште поотепаниМислам беа посрамени од Спортинг не од Бенфика, а сега ремизираа со Фереира. Ако ме служи памтењето И ќе биде одлично ако Насри игра на таа позиција каде што игра Фабрегас. Колку толку ќе може да го замени. Можно е Сања да игра наместо Ебуе поради тоа што не смееме да примиме гол, а Венгер го става Ебуе против екипи кои сметаат дека се послаби во нападот.
Да да од спортинг изгубија сега ми текна моја грешка а спортинг оваа сезона е 4 со 20 бода заостанување зад бенфика, а овоа коло ремизираа на домашен терен со олханенсе :smir:Мислам беа посрамени од Спортинг не од Бенфика, а сега ремизираа со Фереира. Ако ме служи памтењето И ќе биде одлично ако Насри игра на таа позиција каде што игра Фабрегас. Колку толку ќе може да го замени. Можно е Сања да игра наместо Ебуе поради тоа што не смееме да примиме гол, а Венгер го става Ебуе против екипи кои сметаат дека се послаби во нападот.
За Арсенал навива, титулата со сини рецки ја направил
тоа една работа...За Арсенал навива, титулата со сини рецки ја направил
Повеќе ме потсеќа на ова:
Али најважно завесете му се црвено бели и цело време се дере BPL Arsеnal:pos2::pos2::pos2::pos2:тоа една работа...
друга-дресот му е puma
FAIL