Се слагамМислам дека Насри доста добро го замени фабре и мислам дека може да ја потполни таа дупка. Плус Аршавин се враќа он може да игра лево на местото на Насри. Сонг исто така ќе игра па Денилсон може да одмара

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се слагамМислам дека Насри доста добро го замени фабре и мислам дека може да ја потполни таа дупка. Плус Аршавин се враќа он може да игра лево на местото на Насри. Сонг исто така ќе игра па Денилсон може да одмара
Шо си го болдирал Бендтнер бе,РАСИСТ? X_X__________Almunia
Sagna_Campbell_Vermaelen_Clichy
___________Song
______Nasri______Diaby
__Walcott__________Arshavin
_________Bendtner
i 3 gola fiksno davame![]()
Мене па тоа зборчето МОРА ме плаши. Човекот знае дека заеба и ќе има голем притисок кога ќе доаѓа моментот да даде гол ( освен со глава туе нема трте мртеBendtner утре мора да даде гол а исто така очекувам многу од Волкот и секако мора да се оде на победа ништо друго![]()
Мене па тоа зборчето МОРА ме плаши. Човекот знае дека заеба и ќе има голем притисок кога ќе доаѓа моментот да даде гол ( освен со глава туе нема трте мрте). Јас мислам или ќе се изнапромаши или ќе даде едно 2-3 гола.
Шо си го болдирал Бендтнер бе,РАСИСТ? X_X