Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека Насри доста добро го замени фабре и мислам дека може да ја потполни таа дупка. Плус Аршавин се враќа он може да игра лево на местото на Насри. Сонг исто така ќе игра па Денилсон може да одмара
Се слагам :)

__________Almunia

Sagna_Campbell_Vermaelen_Clichy

___________Song

______Nasri______Diaby

__Walcott__________Arshavin

_________Bendtner

i 3 gola fiksno davame :D:D

Ќе ги наполниме утре,Ники утре игра натпревар на сезоната

Дали ќе се оддолжи Никлас или ќе отиде како Грчка се подубоко?:pos2:

Bendtner утре мора да даде гол а исто така очекувам многу од Волкот и секако мора да се оде на победа ништо друго :vozbud:

1-0 доволно е =) не ни треба повеке

Bendtner утре мора да даде гол а исто така очекувам многу од Волкот и секако мора да се оде на победа ништо друго :vozbud:
Мене па тоа зборчето МОРА ме плаши. Човекот знае дека заеба и ќе има голем притисок кога ќе доаѓа моментот да даде гол ( освен со глава туе нема трте мрте :) ). Јас мислам или ќе се изнапромаши или ќе даде едно 2-3 гола.

Мене па тоа зборчето МОРА ме плаши. Човекот знае дека заеба и ќе има голем притисок кога ќе доаѓа моментот да даде гол ( освен со глава туе нема трте мрте :) ). Јас мислам или ќе се изнапромаши или ќе даде едно 2-3 гола.

Па се кладам дека после втората шанса, сите останати ги промарши поради притисок. Да дадеше гол со првата-втората шанса, ќе ги напунеше.

У курац...Галас се чувствувал добро викендов и на тренинг повторно се повредил и нема шанси за настап со Хул. Најверојатно 1 месец повторно. Иначе оваа недела ќе се одржат преговори за продолжување на неговиот договор.

Kaj mene u malo pred nekoj den se setam i onaka slusam deca si igraat i eden mu vika:Lele koa ke porasnam sakam da bidam Bentner sum se prsnal od smeenje, epa ima dobar idol nema so:smir::smir::smir::smir::smir::pos2:

Bitno e da se plasira Arsenal ponatamu, so kolku golovi toa ke vidime vecerva :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom