Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Нешто мислам како сезоната коа последен пат игравме на Хајбери, или оние коа стигнавме во финале на ЛШ...Мислам дека тие темните, не знам во која сезона, ги игравме дали во едната или во другата....

Негде така прочитав...мислам...:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Има информации, како би изгледале новите ?
Нема сеуште, само беше најавено дека ќе има нови...така мислам. Иначе Ремзи бил расположен по операцијата и се очекува дека нема да падне психолошки:)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
[zEUs];3356285 напиша:
Еј.. тоа е, се вратив :)

Да прокоментирам нешто за томов:

Ни треба некој доста добар голман, Фабијански премногу неискусен и млад за да биде у прв тим на толку голем тим, а Алмунија солиден голман.. а нас не ни е доволно солиден да биде :)

Одбраната според мене ни е совршена (со Галас у неа)
..Сања најдисциплиниран играч у тимот, секогаш дава максимум, доста борбен, знае појче пута да истрча напред и да даде корисен центар шут.
..Клиши брз, експлозивен, доста трча и се бори, а тоа што некат знае да напрае киксоој, и тој е чуек :)
..Галас воѓа на одбраната, без него се гледа дека не е исто, некако исгубено е се. А и најборбен играч во тимот.. да не забраем тоа :)
..За Вармален искрено не очекуев толку добро да се уклопи у томот. Мн добар играч, се држи одлично со добрите напаѓачи у лигата, а и у напад знае почесто да изненади со некој гол со глава.. а и со неговиот шут :vozbud:

Средината.. вечниот проблем: ДМ ! :uvo:
Сонг се подобри сезонава, игра подобро од прошлата, кде кде, ама ипак нас ни треба некој како.. Де Роси, да запира противничките акцие на средината на теренот (примарна задача) и од време на време да даде добри топке и да биде помогател на плејмејкерот (фабрегас).
Фабрегас, :mad::mad::mad:.. сезонава бил у најдобра форма, ама ме фустрира тоа што го следи малер.. повредете. Колку е јак толку појче се повредуе.
За Денилсон, не би коментирал.. не ми се свиѓала отсекогаш до толку неговата игра. Истото мислење го имам и за Диаби.
Росицки, кој играч беше тој? :D .Го забраев како изгледа, би му давал повеќе минута отколку на Денилсон и Диаби, и сеа сигурно и тоа Венгер ќе го направи и после тоа што му се случи на Ремзи :S
Волкот, ван форма годинава.
Аршавин, најдобар поединец после Фабрегас сезонава, а РвП не знам што да каем.. колку е јас толку често се повредуе (почесто од Фабрагас) ..ќе даде на утакмица три гола и наредна ќе се повреди, ќе се врати ќе дае два гола и пак ќе се повреди :S

Заклучок: би требало нов голман (би рекол ја нешто како.. Камени или Игор Акинфеев) , и ДМ или туе средина нешто ко Де Роси.

п.с сезонава е далеку од изгубена. Имамо убаај наредни утакмице, а Челзи со Ман треба да изиграа меѓу себе, лепота. Но првин скокни па кажи оп, нели? :D

Арсенал најаки!!!
то.
поз.
:nenene:Ретко од него добри центаршутеви,Клиши дава многу подобри во секој случај:wink:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Абе ајде не се карајте за центар шутови како прво оваа година сања немаше на кој да му упати центар шут на аршавин ли :pos2: сетете се првата сезона кога стигна , нели тогаш гадебајор даде 20 и нешто гола пола му беа дадени со глава и му беа местени од страна на клиши и сања исто така и таа година беа ставени во тимот на годината :smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе ајде не се карајте за центар шутови како прво оваа година сања немаше на кој да му упати центар шут на аршавин ли :pos2: сетете се првата сезона кога стигна , нели тогаш гадебајор даде 20 и нешто гола пола му беа дадени со глава и му беа местени од страна на клиши и сања исто така и таа година беа ставени во тимот на годината :smir:
Епа јас не сум крив што слабо е влечен за ушите:pos2:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Од оваа сезона? Планирам да земам еден дрес сега само ме мачи тоа што гледам наредната сезона ќе имаме нови дресови па да не фрлам парите џабе, да чекам новите :)
Нема врска тоа што ќе се смени дресот. Јас кога купував го имаше и сегашниот домашен и жолтиот гостински па го зедов жолтиот :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не не..Фотошоп е ова..

Нема врска тоа што ќе се смени дресот. Јас кога купував го имаше и сегашниот домашен и жолтиот гостински па го зедов жолтиот :)
Има врска за мене. Сакам да го имам најновиот, а немам пари за двата :)

Ова ко мојот DP :)

Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
Некоја информација за повредиве до кај се коа се враќјаат Галас и Аршавин ? :helou:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
:nenene:Ретко од него добри центаршутеви,Клиши дава многу подобри во секој случај:wink:
Се труди Сања, најважно е тоа, хаха :D

Инаку забраев.. шпиц ни треба, и тоа некој класичен.. нешо како Џеко :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Некоја информација за повредиве до кај се коа се враќјаат Галас и Аршавин ? :helou:
Уште немат ништо напишано на официјалната страна :helou:

[zEUs];3357806 напиша:
Се труди Сања, најважно е тоа, хаха :D

Инаку забраев.. шпиц ни треба, и тоа некој класичен.. нешо како Џеко :D
Нешто како Џеко 40 милиони , така да доста ќе ни биде Чамак на лето :smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да ама Чамак е веќе новопечен Ганер :smir:
Чим Венгер некого чека ... значи има квалитет , борец , и пред се ... ФИНИШЕР!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom