Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извинете шо ви упаѓам во муабет али ме интересира.
Има ли нешто официјално колку ке отсуствува? Има сепак разни скршеници, да се надеваме дека не е најлошото.![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archive/send-your-messages-for-aaron-ramsey
Испратете порака до Рамзи. Најдобрите ќе бидат обавени на официалната страна
Mnogu dobro kaza za prasanjeto sto misli za penalot mora toa da se postuva, da bese drug sigurno ke se bunese!!!
![]()
Му ебам копиљето.
Не , не е пострашна поради тоа што таа беше НАМЕРНА!честита победа, стварно немате среќа со повредиве
му посакувам на арон брзо заздравување
страшна глетка,пострашна и од онаа на едуардо
Go prasuvaat sto mislite za penalot dosuden za arsenal i on vika toa sega ne e vazno, vazno e sega sto pobrzo da ozdravi deteto(ramsey) itn.А што кажа? Спор ми е нетот неможам да го гледам![]()
Go prasuvaat sto mislite za penalot dosuden za arsenal i on vika toa sega ne e vazno, vazno e sega sto pobrzo da ozdravi deteto(ramsey) itn.
Idi vidi so kaza Alex mcCleash koa na eduardo mu ja skrsija nogota pa ke vidis dali bilo sportski odgovor !!!!!Спортски одговор
Idi vidi so kaza Alex mcCleash koa na eduardo mu ja skrsija nogota pa ke vidis dali bilo sportski odgovor !!!!!
Е на оваа глупост богами и нема конкуренцијаИ да, Кембел, дали сте сигурни дека сакате да игра на местото на Галас ? Јас не би...Колку е тромав и спор, Господе Боже, хаос....Може да помогне, тоа Да, ама не и да биде прв избор...Воедно и нема да биде така...Венгер знае...