Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Извинете шо ви упаѓам во муабет али ме интересира.
Има ли нешто официјално колку ке отсуствува? Има сепак разни скршеници, да се надеваме дека не е најлошото.:(:(:(
Има двојна скршеница на подколеничната коска.Линк

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Mnogu dobro kaza za prasanjeto sto misli za penalot mora toa da se postuva, da bese drug sigurno ke se bunese!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
http://www.arsenal.com/news/news-archive/send-your-messages-for-aaron-ramsey

Испратете порака до Рамзи. Најдобрите ќе бидат обавени на официалната страна
Испратив уште пред саат-два :)

Mnogu dobro kaza za prasanjeto sto misli za penalot mora toa da se postuva, da bese drug sigurno ke se bunese!!!
А што кажа? Спор ми е нетот неможам да го гледам :)

Му ебам копиљето.

Не он не бил таков..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Во овие неколку страници ги изначитав најголемите глупости на форумов, кој бил крив, кој не...Па некој мене да ме прашаше пред мечот, и да ми речеше пораз за твојот тим и сите здрави, или победа и крај на сезона на Ремзи, Што ке одберев ? Вие не сте салам...бре...нормално дека ке одберев сите да се здрави и живи, а не вакви стравови да претрпуваат нашите играчи...

Пред се, да му посакам на Ремзи се најдобро и што е можно побрзо да се врати назад, па се друго после...Е сега проблемот е што и пред 2 години ни се случи истото со Дуду, и од тогаш паднаваме надолу...Да се надеваме дека тоа нема да се случи сега, повторно, иако сум некој скептик, коа станува збор за тоа...

И да, Кембел, дали сте сигурни дека сакате да игра на местото на Галас ? Јас не би...Колку е тромав и спор, Господе Боже, хаос....Може да помогне, тоа Да, ама не и да биде прв избор...Воедно и нема да биде така...Венгер знае...

После ова сега на сцена треба да стапи Венгер и да се виде колкав психолог е, и од оваа ситуација да ги извлече подоброто, ако воопшто има такво...Како и да е, сеуште сум шокиран од повредата, па нема да го коментирам мечот...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честита победа, стварно немате среќа со повредиве
му посакувам на арон брзо заздравување
страшна глетка,пострашна и од онаа на едуардо

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
честита победа, стварно немате среќа со повредиве
му посакувам на арон брзо заздравување
страшна глетка,пострашна и од онаа на едуардо
Не , не е пострашна поради тоа што таа беше НАМЕРНА!
Тејлор крвта да му ја пијат скорпии , под нокти пијавици да му се всадат !!! Намерно му стартуваше:tapp:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Ne mozam da najdam ja izibrisale od youtube:toe:

I don’t think Martin needs to say sorry for the tackle. He went for the ball, so why apologise for that?

Eve del sto kazal?Ova li e menager????:nenene:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Два фуриозни дена за Шоукрос.

Вчера, му ја крши ногата на Ремзи.
Денес, Капело го повикал за Англија за прв пат.

:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
И да, Кембел, дали сте сигурни дека сакате да игра на местото на Галас ? Јас не би...Колку е тромав и спор, Господе Боже, хаос....Може да помогне, тоа Да, ама не и да биде прв избор...Воедно и нема да биде така...Венгер знае...
Е на оваа глупост богами и нема конкуренција :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom