Во овие неколку страници ги изначитав најголемите глупости на форумов, кој бил крив, кој не...Па некој мене да ме прашаше пред мечот, и да ми речеше пораз за твојот тим и сите здрави, или победа и крај на сезона на Ремзи, Што ке одберев ? Вие не сте салам...бре...нормално дека ке одберев сите да се здрави и живи, а не вакви стравови да претрпуваат нашите играчи...
Пред се, да му посакам на Ремзи се најдобро и што е можно побрзо да се врати назад, па се друго после...Е сега проблемот е што и пред 2 години ни се случи истото со Дуду, и од тогаш паднаваме надолу...Да се надеваме дека тоа нема да се случи сега, повторно, иако сум некој скептик, коа станува збор за тоа...
И да, Кембел, дали сте сигурни дека сакате да игра на местото на Галас ? Јас не би...Колку е тромав и спор, Господе Боже, хаос....Може да помогне, тоа Да, ама не и да биде прв избор...Воедно и нема да биде така...Венгер знае...
После ова сега на сцена треба да стапи Венгер и да се виде колкав психолог е, и од оваа ситуација да ги извлече подоброто, ако воопшто има такво...Како и да е, сеуште сум шокиран од повредата, па нема да го коментирам мечот...