Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ја тоа си помислив - сега Кембел ќе му ја ебе мајката. :pos2:

Сега секој натпревар ќе го играат со дополнителна мотивација - победа за Ремзи!

Стварно секоа чест за кембел како игра на тие години и кога го повредија рамзи како изреагира на сите му се идеше да ги истепа таму не можеа да го задржат

Ауу да,а овој пукна од нервоза.:pos2:
А реакцијата на Сол кога ја виде повредата....јас мислев ке убие некој таму.Мислам дека вчера тој беше вистинскот лидер/тој ги мотивираше играчите да стигнеме до победа.
Отсуството на Галас не се осеќа.Дали тој е тоа што ни треба да освоиме трофеј?:pipi:

Само ако продолжи вака ќе биде одлично засилување во зимскиот преоден рок. Игра со срце и со желба, а не глуми напаѓач па да иде напред на секоја акција како Галас :)

Само ако продолжи вака ќе биде одлично засилување во зимскиот преоден рок. Игра со срце и со желба, а не глуми напаѓач па да иде напред на секоја акција како Галас :)
Ајде не смееме да кажеме ништо лошо и за галас оти изигра доста добро сезонава :)

Ајде не смееме да кажеме ништо лошо и за галас оти изигра доста добро сезонава :)

Па јас ништо лошо не кажав за Галас :)

_40023311_campbell300_pa.jpg

977211557-soccer-barclays-premier-league-stoke-city-v-arsenal-britannia-stadium.jpg

Ако се сеќава некој иста ваква повреда имаше и Џибрил Сисе како играч на Ливерпул,старт на противнички играч на мечот со Блекбурн кратко по неговото доаѓање во Англија.Имаше пауза од шест месеци,се врати порано од предвидувањата и играше и во финалето од ЛШ таа година.Сепак,факт е дека никогаш повеќе не беше истиот играч.Сигурно тешко е човек психолошки да се врати по една таква ужасна повреда.
Се надевам дека тоа нема да биде случај со големиот талент Ремзи.

Ако се сеќава некој иста ваква повреда имаше и Џибрил Сисе како играч на Ливерпул,старт на противнички играч на мечот со Блекбурн кратко по неговото доаѓање во Англија.Имаше пауза од шест месеци,се врати порано од предвидувањата и играше и во финалето од ЛШ таа година.Сепак,факт е дека никогаш повеќе не беше истиот играч.Сигурно тешко е човек психолошки да се врати по една таква ужасна повреда.
Се надевам дека тоа нема да биде случај со големиот талент Ремзи.
Вчера ја спомнав и таа повреда , поради таа грда повреда неможеше да игра за Франција на Светското ... УЖАС!!!
И сеа игра во Грчка.... Диаби 3 ипол години , Дуду сеуште не се вратил во форма.... зашто пак наш играч не ми е јасно секои 2 години по 1 ... 2012 кој ќе отиде? Велингтон или Вилшер?

Вчера ја спомнав и таа повреда , поради таа грда повреда неможеше да игра за Франција на Светското ... УЖАС!!!
И сеа игра во Грчка.... Диаби 3 ипол години , Дуду сеуште не се вратил во форма.... зашто пак наш играч не ми е јасно секои 2 години по 1 ... 2012 кој ќе отиде? Велингтон или Вилшер?

Зошто?? Па прочитај што пишав јас претходно ќе ти стане јасно ;)

Извинете шо ви упаѓам во муабет али ме интересира.
Има ли нешто официјално колку ке отсуствува? Има сепак разни скршеници, да се надеваме дека не е најлошото.:(:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom