Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
МАЈКАТА ВПИЌКА ДА ИМ ЕБАМ НА СИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРЕДАВНИЦИ
ВАКВО НЕЗАЛАГАЊЕ НЕМА НИКАДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Резиме за првото полувреме ... идиотишта сме еј !
Значи игравме игравме ... запревме на 5 минути ни збрцаа 2 гола и сите освен Фабрегас ( алал да му е ) и делумно Вермален запреа.
Арша пробува цело време али солира ... па еден пас да направеше добро ќе беше...
ај сега ако има некаква шанса ... ќе тепаме ... доволно е сепак и 1 бод од оваа ужасна партија... плус во одбраната нивна има големи дупки !

Бркај го Клиши,Денилсон,Насри,Сања врска нема од нафрлање !!!! Ајде Картер кај ти се тие напаѓачи што ке повлекуваат а не голови што треба да даваат !!! СО Браун,Рафаел,Еванс у одбрана ни играат и пак го јадеме !!!! Со Сколс,Парк,Керик у средина играат и пак го јадеме !!! ГО нема Валенсија,Рио,Видич,Гигс....Овој со цел тим е на теренот !!! Што ке каже Венгер на ова ме интересира !!! ВЕНГЕР ДАЈ ОТКАЗ !!!

Нема да тепаме ни со Челзи, ни со Ливерпул и ќе бидеме 4 место на крај затоа што имаме тим што не им се игра фудбал, се пичиња. Се додека Алмунија е на гол, нема никогаш ништо да освоиме. Се покажа сега што треба да се купи. ГОЛМАН СВЕТСКА КЛАСА. За напред имавме некои шанси, требаше Аршавин да даде барем еден гол. Се на се - НЕ ЗАСЛУЖУВАМЕ!

Ние повише се нервираме од нив!
Нив кур ги боли!

кути брат ке фрлам телевизорот мамата да им га ебам си миш се на модна писта се шетат лево десно...само фабрегас трча како луд

Бркај го Клиши,Денилсон,Насри,Сања врска нема од нафрлање !!!! Ајде Картер кај ти се тие напаѓачи што ке повлекуваат а не голови што треба да даваат !!! СО Браун,Рафаел,Еванс у одбрана ни играат и пак го јадеме !!!! Со Сколс,Парк,Керик у средина играат и пак го јадеме !!! ГО нема Валенсија,Рио,Видич,Гигс....Овој со цел тим е на теренот !!! Што ке каже Венгер на ова ме интересира !!! ВЕНГЕР ДАЈ ОТКАЗ !!!
:pop::pop:

Страшна работа, место ние да си водиме ќе бркаме резултат во второ.....
и да , тоа не е стариот Клиши-мајсторе, играј за сопствена чест не мора за клубот, ако не можам да го стасам, а вака ме поминува-нога му кршам.Барем си уживаше во голот, куро те боли, ти остана да му честиташ уште

Море клошар еден не к.. му се обраќај сега. Кај ти е Аршавин бе, што не даде гол ако толку е прецизен. Или Ван Перси беше непрецизниот. Треба голман. Немаше Виља да го спречи Алмунија да го прими голот.

НА сите им требаат играчи да појачуваат дури и Барса !!! На Венгер не му треба со 5 дрва у прв тим од 11 играчи !!!! Аршавин праи шанси и игра Шпиц кои пасови ги бараш сам напред !!! Нормално дека тешко ке погаѓа !!! Го јаде тој Браун како поп сарма !!! ТОј денилсон авто ке си дадешше !!!! Насри врска нема со топката !!! Клиши клошар го дрибла секој играч што игра на десна страна !!! Јанг и Нани му се најсвежи !!! Алмунија киксер како и увек !!! Не ми е јасно како се бара титула со овој тим !!!

Аршавин е прв за измена,и според мене дечково треба малце да прочита некоја книга што значи колектив и колективна игра.Денилсон е како изгубен на терен...

Леле Аршавин крв му ебам.Не се нервирам гол што не даде,се нервирам што ни една не подаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom