Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Три изјави на официалната што не ми се свиѓаат баш:
-онака веќе очекувана и стара првата . Хунтелар не иде ! Ок не го ни очекував одма да смени средина за 1 сезона 3 клуба.
-од другастрана ни Чамак не го напуштал Бордо , не ќе може да игра ЛШ за нас и да дојдеше но сепак многу потребен играч во тимот би ни бил.
Со овие 2 изјави веќе се смалува бројот на Шпицови кои се во можност да се доведат.
- И најлоша изјава од сите е онаа што со Вест Хем можно е Сендерос да стартува! ПА НЕЛИ ЌЕ СИ ОТИДЕШЕЕЕ:tapp: :Среќна ми нова година Сенди:
Кога ќе размислиш подобро за втората опција и нема да ти биде чудно. Чамак летово ќе биде слободен играч, зошто сега да се даваат пари имајки го летово без пари, а и плус бордо игра и лш а и во лигата се добри така да...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Со ГОЛЕМО каснење ама среќна нова година на сите ганери и оваа година да подигнеме некој трефеј позз

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
Три изјави на официалната што не ми се свиѓаат баш:
-онака веќе очекувана и стара првата . Хунтелар не иде ! Ок не го ни очекував одма да смени средина за 1 сезона 3 клуба.
-од другастрана ни Чамак не го напуштал Бордо , не ќе може да игра ЛШ за нас и да дојдеше но сепак многу потребен играч во тимот би ни бил.
Со овие 2 изјави веќе се смалува бројот на Шпицови кои се во можност да се доведат.

- И најлоша изјава од сите е онаа што со Вест Хем можно е Сендерос да стартува! ПА НЕЛИ ЌЕ СИ ОТИДЕШЕЕЕ:tapp: :Среќна ми нова година Сенди:
e treba li da go prodademe?
a ako ne zaigra kako ke go kupi nekoj :P

si ja znae Arsen rabotata

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
среќна нова топчии - без разлика на пол , вероизсповест , раса ...

нека им е блескава кариерата на новите ганери се надевам на новиот кака :vozbud: и рубињо :)

- одлично ја завршивме годината - се надавам на одличен старт

среќна нова и на сите - посакувам мир во душите , спокој на срцето , радост , мн здравје ... среќа

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Кој има линк за после ?:smir:
овој е ваљда составот:
Fabianski
Sagna – Senderos – Gallas – Silvestre
Ramsey – Song – Rosicky
Eduardo – Arshavin – Vela

Е само место Сендерос - билокој ... и место Дуду Волкот би сакал .. другите добри се ... добро ќе му дојде одмор и на единствениот левбек сега што го имаме па нека изигра Силвестре:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
овој е ваљда составот:
Fabianski
Ramsey – Song – Rosicky

Е само место Сендерос - билокој ... и место Дуду Волкот би сакал .. другите добри се ... добро ќе му дојде одмор и на единствениот левбек сега што го имаме па нека изигра Силвестре:helou:

Би требало многу помлад тим од овој да биде пуштен.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
овој е ваљда составот:
Fabianski
Ramsey – Song – Rosicky

Волкот е повреден исто како и Цеск и ќе отсуствуваат и двајцата од 10-12 дена па така да...и чисто сумњам дека Галас и Аршавин ќе играат денеска на нивно место би требало да ги видиме Мерида и најверојатно Траоре ќе биде лев бек а централни деганзивци ќе бидат Сендерос и ,,ѕверот'' Силвестре но и овој состав би требало да биде доволно кавалитетен за чеканите кои според мене не би требало да се залагаат премногу во купот оти нивна главна цел оваа сезона е очигледно опстанокот во ПЛ па така да не би ме изненадило ѕола да испадне со ослабен состав :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Ќе има пренос мислам дека на ера или на DSF али не сум сигурен..:tv:
Ја мислам дека нема да биде многу млад али ќе биде искомбиниран сепак ова е ФА куп не е баш за фрлање како што е другиот куп.

Идеме на победа само напред ганери, мора да им вратиме за нерешениот резултат пред месец два :vozbud::vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не верувам дека со толку млад состав ќе искочи зашто за памет му е утакмицата со Сити ... уште купов ни е шанса зашто ко што гледам нема шпиц нов , така нема да има ни премиер лига :toe: ( ок да не пререкуваме пред време!)
а исто така добро е што Јунајтед изгуби па сега сме чекор поблиску :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не верувам дека со толку млад состав ќе искочи зашто за памет му е утакмицата со Сити ... уште купов ни е шанса зашто ко што гледам нема шпиц нов , така нема да има ни премиер лига :toe: ( ок да не пререкуваме пред време!)
а исто така добро е што Јунајтед изгуби па сега сме чекор поблиску :helou:
Нема врска дека утакмиата со Сити му е за памет затоа што може да се каже дека таа утакмица беше како испланиран пораз, а евентуално победа ако се случи, искуство повеќе за младите. А и како можеш да речеш дека немаме шпиц и нема премиер лига кога уште е 3 јануари, а преоден рок е цел месец. И рачунај дека имаме важна утакмица со Болтон на 6 јануари каде што сите одмараат така да мора да чуваме играчи сега.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е веќе ова ми се допаѓа!
Па нели Сендерос имаше понуда од Баерн или кој беше таму ... пред потпис бил ова она... мани го нек си иде !
Мора да се победи овој меч:pipi:
Најнови шпекулации кружат..Сендерос и 4-5 милиони за Саха.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Најнови шпекулации кружат..Сендерос и 4-5 милиони за Саха.
Чисти глупости не ни треба саха и кога би видел дека саха има 31 год , не лепе ни малце венгер да се одлучи на тој потег :toe:, попрво би го вратил Симпсон од позајмица отколку Саха во Арсенал , се изнадава голови еве гледај и денеска дадил

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom