Некој да ми дај линк да ја гледам цела утакмица, немав можност вчера, мора да ја гледам Аршавин играл CF!!!
Ај ве молам некој нека најди, барам веќе 1 саат ама ништо...![]()
Повели :smir:
http://motd2u.blogspot.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да ми дај линк да ја гледам цела утакмица, немав можност вчера, мора да ја гледам Аршавин играл CF!!!
Ај ве молам некој нека најди, барам веќе 1 саат ама ништо...![]()
Ах какви само спомени имам од Фреди ... еден од нај“лудите“ играчи во тимот што сме ги имале мора да наведам :pos2:
Ах какви само спомени имам од Фреди ... еден од нај“лудите“ играчи во тимот што сме ги имале мора да наведам :pos2:
Би сакал да заигра повторно ... за нас !:smir:
Црвена коса , Скрешена рака во гипс ... типот игра , клизачи , дуели.... никој значи не е по луд мислам од овој наш играч :pos2:Like it....Каква машина беше тој....ееееееее....
Малиот Моцарт во аут ЕДЕН месец. :kesa:
"The first impression for me is that it won't be longer than a month, but it's a groin problem so we have to see the scan in 48 hours which grade it is - grade one is 10 days but grade three is three." - Wenger.
2006/07 - повреденНе е повеќе мал (во болницине порасна).
Незнам ако објави биографја што ке има внатре.Дојдов во Арсенал ,се повредив , се вратив се повредив,па пак уште не опоравен се повредив,сестриве во болнициве беа многу фини.Ма и докториве исто.Али никако да оздравам ма што да оздравувам кога секако пак ќе се повредам...си велев тогаш.Росицки
Малиот Моцарт во аут ЕДЕН месец. :kesa:
"The first impression for me is that it won't be longer than a month, but it's a groin problem so we have to see the scan in 48 hours which grade it is - grade one is 10 days but grade three is three." - Wenger.
i love arsenal infackt i live for it
Welcome !:helou:
http://www.24fudbal.com.mk/Default....a8d-421db1fcc75b&ln=3&typeBack=Последни Вести
Интересно !:pos2: