Идеја за формирање на навивачка група ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
гледате зошто не можи да се реализира ова шо ти дечко мислиш имаш виша вредност и ова докажва какви се голем број скопјани и зошто на сите му сте антипатични како му напиша незборам само за тебе туку општо ама ти и митичо сте малоумни абе каде типичен скопски сељак спушти се :tapp:и да главно комити одат стално муфте шо не е ништо ново и мало дете го знај то и се стално форсирани пред другите велиш дека самите му се нуделе на комити да му даеле гратис карти па да се игра битола прилеп итн нема сигурно комити да викат да му дат гратис карти
само не ми е јасно,ОД вакви ќе чекаш ли ОБЕДИНУВАЊЕ????место да напишеш пост како Комити и Чкембари да го надминат т.е. да нема провакации и тепачки кога ќе игра МК репрезентација,ТИ само постираш Комити ова,Комити она,Комити гага,Скопје вакво било,Скопски селјачишта итн,,:nenene::tapp::kesa:

само не знам дали во прв план вие МК или Комити,Вардар и Скопје???
и јас вас "ве мразам" ама само кога игра Вардар-Пелистер,а не како вас кои чекаат само шанса да се испукаат против НАС,и да си Чкембар на трибина ние сме ривали,но на МК репрезентација,да седнеме во кафана,дискотека,надвор да пиееме општ ти си ми пред се пријател,Македонец, итн т.е. на такви места ја не те гледам како МОЈ РИВАЛ!!!!но колку вака само пишувате за НАС,толку повеќе разбирам дека ИЛИ немате памет или може терате филм во стилот на Торцида-БББ,Делије-Гробари, итн:smir:

Добро бе уживајте и двајцата еееее,знам дека само вие сте патриоти по форуми,а тајно :drk::drk: на други навивачки групи....
а ти демек си патриот со тоа што навиваш за Македонија Ѓорче Петров-име кое се борело против српско-бугарска-грчка пропаганда!!!!!!а сега ти го СИМПАТИЗИРАШ Партизан,клуб на тогашната ЈНА,која убила и испратила стотици МАКЕДОНЦИ во Идризово и Голи оток,кои се бореле за независна и обединета Македонија!!НЕ ДЕЧКО ти си СРБОМАН,или може си УФИЛМАН во стилот I'm ULTRAS,NO POLITICS:tapp::tapp:
оди гледај вести на РТС и ПИНК да слушнеш нешто ново за комунистичкиот клуб ПАРТИЗАН:drk:

/gone/87 напиша:
само не ми е јасно,ОД вакви ќе чекаш ли ОБЕДИНУВАЊЕ????место да напишеш пост како Комити и Чкембари да го надминат т.е. да нема провакации и тепачки кога ќе игра МК репрезентација,ТИ само постираш Комити ова,Комити она,Комити гага,Скопје вакво било,Скопски селјачишта итн,,:nenene::tapp::kesa:
само не знам дали во прв план вие МК или Комити,Вардар и Скопје???
и јас вас "ве мразам" ама само кога игра Вардар-Пелистер,а не како вас кои чекаат само шанса да се испукаат против НАС,и да си Чкембар на трибина ние сме ривали,но на МК репрезентација,да седнеме во кафана,дискотека,надвор да пиееме општ ти си ми пред се пријател,Македонец, итн т.е. на такви места ја не те гледам како МОЈ РИВАЛ!!!!но колку вака само пишувате за НАС,толку повеќе разбирам дека ИЛИ немате памет или може терате филм во стилот на Торцида-БББ,Делије-Гробари, итн:smir:

а ти демек си патриот со тоа што навиваш за Македонија Ѓорче Петров-име кое се борело против српско-бугарска-грчка пропаганда!!!!!!а сега ти го СИМПАТИЗИРАШ Партизан,клуб на тогашната ЈНА,која убила и испратила стотици МАКЕДОНЦИ во Идризово и Голи оток,кои се бореле за независна и обединета Македонија!!НЕ ДЕЧКО ти си СРБОМАН,или може си УФИЛМАН во стилот I'm ULTRAS,NO POLITICS:tapp::tapp:
оди гледај вести на РТС и ПИНК да слушнеш нешто ново за комунистичкиот клуб ПАРТИЗАН:drk:
убаво што ме потсети дечкото од лавови за нивниот патриотизам,еве еден српски линк каде што малку подоле има слики од Лавови,ВИДЕТЕ ја само последната слика,>>>КОЛКУ СЕ ПАТРИОТИ и МАКЕДОНЦИ:tapp:
http://www.tribinasrb.net/forum-f14/topic-t840-30.htm
додека ние се залагаме за В-Е-П,они се за краља и отаџбину:drk::drk::drk:
topic-t840-30.htm

topic-t840-30.htm

ок бе /гоне/87 браво за вас комитите шо со сите влагате у проблеми и сите сељаци се за вас и србомани само вие сте добри браво..и сите се против вас па излеа проблемот у вас бил а не у сите други македонски навивачки групи..а и шо е проблемот со последната слика не глеам??

За последната слика стварно :tapp: ама да не навлагаме луѓе во такви проблеми...гледам дека нема желба за формирање за вакво нешто :nesum: така да можам само да порачам на секој оној којшто сака да навива без клубски навреди,за репрезентацијата на новата средба на Филип 2 може слободно да ме исконтактира за друштво :helou:

За последната слика стварно :tapp: ама да не навлагаме луѓе во такви проблеми...гледам дека нема желба за формирање за вакво нешто :nesum: така да можам само да порачам на секој оној којшто сака да навива без клубски навреди,за репрезентацијата на новата средба на Филип 2 може слободно да ме исконтактира за друштво :helou:

Исто и мене:smir:!

Jas sekogas stojam na raspolaganje:)Mojt da se dogovorime stvarno za nekoja utakmica vo narednite kvalifikacii..

ок бе /гоне/87 браво за вас комитите шо со сите влагате у проблеми и сите сељаци се за вас и србомани само вие сте добри браво..и сите се против вас па излеа проблемот у вас бил а не у сите други македонски навивачки групи..а и шо е проблемот со последната слика не глеам??
LELE kako te rodile tolku glup.
Pa gleas site nas ne obvinuvaat za neso so nema veze. A ti pojma nemas sto da kazes i samo isto pisuvas "site nie za vas sme seljaci bravo komiti, bravo". Aj dobro, dosta zamaras so toa tmata ne e za toa ko prvo. Site se protiv nas deka sme najbolje AKO IMAS NESTO PROTIV dojdi da go resime!
A ne tuka da se duvas samo i da sozdavas negativna atmosfera megu dveve navivacki grupi (komiti i lavovi) pa ke bide ko so pirati ke vi ispozememe znaminja salovi maici a vie ke izvadite salovi komiti koi vsusnost se vasi pa uste poise ke provocirate pa ke se ispotepame i uste poigolema omraza ke se stvori. A zasto seto toa posto nbe smetate za glavni rivali a nie ednostavno ne se zamarame so vas. Edinstveni rivali od skopje ni se SVERCERI i tolku.

:pos2::pos2::pos2:

па не можеш да правиш обединување со некои кои уште :drk:аат на Звезда,Партизан и Србија:nerv::nerv:

LELE kako te rodile tolku glup.
Pa gleas site nas ne obvinuvaat za neso so nema veze. A ti pojma nemas sto da kazes i samo isto pisuvas "site nie za vas sme seljaci bravo komiti, bravo". Aj dobro, dosta zamaras so toa tmata ne e za toa ko prvo. Site se protiv nas deka sme najbolje AKO IMAS NESTO PROTIV dojdi da go resime!
A ne tuka da se duvas samo i da sozdavas negativna atmosfera megu dveve navivacki grupi (komiti i lavovi) pa ke bide ko so pirati ke vi ispozememe znaminja salovi maici a vie ke izvadite salovi komiti koi vsusnost se vasi pa uste poise ke provocirate pa ke se ispotepame i uste poigolema omraza ke se stvori. A zasto seto toa posto nbe smetate za glavni rivali a nie ednostavno ne se zamarame so vas. Edinstveni rivali od skopje ni se SVERCERI i tolku.
браво!!!како и во фудбалот,така и во навивањето во МК треба да има две класи на навивачки групи------
во првата да бидат, Комити,Чкембари,Војводи,Шверцери,-Мајмуни,Фаланга,Кумани(ако се вратат на старите патеки),
а во другата класа Лавови,Лозари,Рибари,Фантоми,Пирати,Вампири,Ајдуци итн
и така ќе биде полесно во организирањето,зашто не може некоја група со 50/100 луѓе да биде носител на Навивањето и донесувањето на одлуки на репрезентативно ниво--ова е најдобара модел за да успееме, со оглед на ова што го напишав ќе има многу кои ќе се лутат(претежно од втората класа) тогаш да го примениме моделот на Англиските навивачи од 80-те години,каде што одредена навивачка група е НОСИТЕЛ на Англиските навивачи на репрезентативно ниво,ова на некој начин не е диктатура,туку главниот збор го има таа навивачка група во однос на навивањето и инцидентите за сеоопшто добро на Англија и на Англиските фанови

можам само да порачам на секој оној којшто сака да навива без клубски навреди,за репрезентацијата на новата средба на Филип 2 може слободно да ме исконтактира за друштво :helou:

Исто и мене:smir:!

Jas sekogas stojam na raspolaganje:)Mojt da se dogovorime stvarno za nekoja utakmica vo narednite kvalifikacii..

Сакам са се дружам со паметни дечки...ИДАМ И ЈАС:helou:

За сите што ми мрчат...посебно за ГОНЕ 87.....
И Илчо Наумовски е Србоман ако е затоа,има изјавено дека го сака Партизан,и тоа јавно во весник и во интервју...па сега ти види колку си се бламираш....:vozbud:

За сите што ми мрчат...посебно за ГОНЕ 87.....
И Илчо Наумовски е Србоман ако е затоа,има изјавено дека го сака Партизан,и тоа јавно во весник и во интервју...па сега ти види колку си се бламираш....:vozbud:
Па и Илчо Наумоски не е ништо поарен од тебе. Сељачиште гастрабајтерско

А арно ви е на сите кога ке ви дојде на запад на прослава за гол и сите со него се радувате.....

Не знаете што сакате бе.....со Шкотска дојде на запад да го прослави и сите накај него.....ако не е поарен од мене не му се радувајте на головите...:pusk:

Имам седено со него и можам само да го потврдам ова. А се додека има вакви како овој ацаб со потпис интер, партизан, македонија нема да имаме ни н од навивање а ни д од држава.

Гоне 87 се залага за В-Е-П...ама како..на нет само пишува постови без врска...:tapp::tapp:

Критичар и јас имам седено со него на маса.....и од такви како вас што се прават прави МАКЕДОНЦИ (уствари немате ни М од Македонци)не знам каде ке стигне нашава држава....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom