/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
само не ми е јасно,ОД вакви ќе чекаш ли ОБЕДИНУВАЊЕ????место да напишеш пост како Комити и Чкембари да го надминат т.е. да нема провакации и тепачки кога ќе игра МК репрезентација,ТИ само постираш Комити ова,Комити она,Комити гага,Скопје вакво било,Скопски селјачишта итн,,:nenene:гледате зошто не можи да се реализира ова шо ти дечко мислиш имаш виша вредност и ова докажва какви се голем број скопјани и зошто на сите му сте антипатични како му напиша незборам само за тебе туку општо ама ти и митичо сте малоумни абе каде типичен скопски сељак спушти сеи да главно комити одат стално муфте шо не е ништо ново и мало дете го знај то и се стално форсирани пред другите велиш дека самите му се нуделе на комити да му даеле гратис карти па да се игра битола прилеп итн нема сигурно комити да викат да му дат гратис карти

само не знам дали во прв план вие МК или Комити,Вардар и Скопје???
и јас вас "ве мразам" ама само кога игра Вардар-Пелистер,а не како вас кои чекаат само шанса да се испукаат против НАС,и да си Чкембар на трибина ние сме ривали,но на МК репрезентација,да седнеме во кафана,дискотека,надвор да пиееме општ ти си ми пред се пријател,Македонец, итн т.е. на такви места ја не те гледам како МОЈ РИВАЛ!!!!но колку вака само пишувате за НАС,толку повеќе разбирам дека ИЛИ немате памет или може терате филм во стилот на Торцида-БББ,Делије-Гробари, итн:smir:
а ти демек си патриот со тоа што навиваш за Македонија Ѓорче Петров-име кое се борело против српско-бугарска-грчка пропаганда!!!!!!а сега ти го СИМПАТИЗИРАШ Партизан,клуб на тогашната ЈНА,која убила и испратила стотици МАКЕДОНЦИ во Идризово и Голи оток,кои се бореле за независна и обединета Македонија!!НЕ ДЕЧКО ти си СРБОМАН,или може си УФИЛМАН во стилот I'm ULTRAS,NO POLITICSДобро бе уживајте и двајцата еееее,знам дека само вие сте патриоти по форуми,а тајнона други навивачки групи....

оди гледај вести на РТС и ПИНК да слушнеш нешто ново за комунистичкиот клуб ПАРТИЗАН

убаво што ме потсети дечкото од лавови за нивниот патриотизам,еве еден српски линк каде што малку подоле има слики од Лавови,ВИДЕТЕ ја само последната слика,>>>КОЛКУ СЕ ПАТРИОТИ и МАКЕДОНЦИ/gone/87 напиша:само не ми е јасно,ОД вакви ќе чекаш ли ОБЕДИНУВАЊЕ????место да напишеш пост како Комити и Чкембари да го надминат т.е. да нема провакации и тепачки кога ќе игра МК репрезентација,ТИ само постираш Комити ова,Комити она,Комити гага,Скопје вакво било,Скопски селјачишта итн,,:nenene::kesa:
само не знам дали во прв план вие МК или Комити,Вардар и Скопје???
и јас вас "ве мразам" ама само кога игра Вардар-Пелистер,а не како вас кои чекаат само шанса да се испукаат против НАС,и да си Чкембар на трибина ние сме ривали,но на МК репрезентација,да седнеме во кафана,дискотека,надвор да пиееме општ ти си ми пред се пријател,Македонец, итн т.е. на такви места ја не те гледам како МОЈ РИВАЛ!!!!но колку вака само пишувате за НАС,толку повеќе разбирам дека ИЛИ немате памет или може терате филм во стилот на Торцида-БББ,Делије-Гробари, итн:smir:
а ти демек си патриот со тоа што навиваш за Македонија Ѓорче Петров-име кое се борело против српско-бугарска-грчка пропаганда!!!!!!а сега ти го СИМПАТИЗИРАШ Партизан,клуб на тогашната ЈНА,која убила и испратила стотици МАКЕДОНЦИ во Идризово и Голи оток,кои се бореле за независна и обединета Македонија!!НЕ ДЕЧКО ти си СРБОМАН,или може си УФИЛМАН во стилот I'm ULTRAS,NO POLITICS
оди гледај вести на РТС и ПИНК да слушнеш нешто ново за комунистичкиот клуб ПАРТИЗАН![]()

http://www.tribinasrb.net/forum-f14/topic-t840-30.htm
додека ние се залагаме за В-Е-П,они се за краља и отаџбину