Идеја за формирање на навивачка група ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Saber Rider

''Кратери'' се викаат навијачите на Силекс :)

навивачката група уште "неформирана" почна да се развива МАкедонскиот синдром.......што мешате сега Комити гага иделе,Комити ова,Комити она...ова мене ми личи анализа и плукање по Комити отколку обединување....ако имате предлози што како давајте,а не да ми зборите Комити што правеле!!!!!!!
и слушам коментари од типо ќе се најдел некој поединец кој ќе провоцирал ...па едноставно е бе луѓе ако МАКЕДОНИЈА ни НАД СЕ..тој поединце убаво ќе биде истепан од сопствената навивачка група и крај.....но кај нас се знаее,едни ќе се повлешат,нема да провоцираат,другите одма ќе си земат сила(наместо и нивните провокатори да си ги повлечат и истепаат) и ќе пишуваат по форуми ИЗБЕГАВТЕ КАКО ПИЧКИ

Konecno i jas i ti da se slozime u nesto, ali toa sto si otisol na VARDAR:partizan i si navival za Partizan e znak deka ne si Makedonski navivac tuku Jugoslovenski nostalgicar:):)

со вакви Србомани,квази-делии и гробари,ништо не бидува!!!што ќе биде кога ќе играат МАКЕДОНИЈА-Србија,дали некој си гробар или делија од Мк,кој до вчера пееле да ЖИВЕЕ КРАЛЕВИНА СРБИЈА(типична песна на секоја утакмица на било кој српски клуб,кога ќе игра во Европа) ЌЕ ПЕЕ УМРИ УМРИ СРбија ,Срби на Врби итн............
нека ми дојде некој на стадион со шал,капа.маица,блузон од Гробари и Делии или со Србија на репрезентација,па ЌЕ ВИДИ ШТО Е ПОСЛЕДНА УТАКМИЦА НА СТАДИОН ВО неговиот живот:pishtoldz:nerv:

Abe aj ke se soedinat.A posle na derbija nekoj so vcera navival zaedno so tebe utre ke ti ja potece facata so stol:toe:
па ако си вистински ултрас/навивач и ти ќе му вратиш на следното дерби или првенствена утакмица,а не на репрезентација:kesa:

Pa ko demek FIFA taka naredila. A grcistana imaat transparenti "makedonija e grcka", Srbive "kosovo e srbija" pa nikomu nisto i kako sekad udrija po nas Makedoncinjata:):)
на тој натпревар Чкотите извадија транс. NO TEAM UK!! па ништо не ги казнија!!!

Значи да ви појаснам малку ако не знаете....гледам мене ме зборите нешто...Интер и Партизан ги симпатизирам само,а Македонија Ѓорче Петров ја сакам и не ми се прајте сите како да сакате еден тим само и како сте најголеми патриоти....
Гледајте за вас,не гледајте кај мене......
Да игра Македонија со Србија или со Италија,нормално ке навивам за Македонија,ке и дадам безрезервна подршка на мојата матична и сакана земја....
па се гледа колу ја сакаш МЃП,чим си напишал на профилот АНТИ-РОМ:tapp:
како можеш да симпатизираш некои кои имаат навивачи кои имаат пријателство со GATE 4(негатори на МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕТ) и мал дел на Срби кои не ни ја признаваат МПЦ???
Дали ќе бидеш на трибина на ЈНА,ако има истакнато Грчко знаме????
извини друже НО СЕ додека постојат такви како тебе(делии и гробари) ВИЕ ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАВИВАТЕ СО СРЦЕ и ДУША ЗА МАКЕДОНИЈА како НАС(зборам за тие што немаат симпатии кон овие два клуба)

Да да добар си Гоне 87,уживај си.....
Немам намера да се карам да се расправам со самобендисани таканаречени најаки ултраси....

Ке ти кажам само ако играат Македонија-Србија ке бидам,како и до сега на секоја утакмица што бев....на Запад....не може тоа никој да го промени...

Што има врска ако иам стаено на профил Анти Ром кажи жити се.....ја мразам Звезда и затоа седи....ако не ке стаам Анти-Комита....и пак маана ке најдеш зашто седи тоа,не седи нешто друго :tapp:

Не можам да ве сфатам бе никако....
Пак ке кажам да игра Македонија против Србија,ке стојам на Запад и ке навивам гордо за Македонија...

Немам намера да се карам да се расправам со самобендисани таканаречени најаки ултраси....

Ке ти кажам само ако играат Македонија-Србија ке бидам,како и до сега на секоја утакмица што бев....на Запад....не може тоа никој да го промени...
појави ми се со партизан или гробари маица,шал,капа итн па ќе видиш како било на ДИВИОТ ЗАПАД порано:helou:

Што има врска ако иам стаено на профил Анти Ром кажи жити се.....ја мразам Звезда и затоа седи....ако не ке стаам Анти-Комита....и пак маана ке најдеш зашто седи тоа,не седи нешто друго :tapp:

Не можам да ве сфатам бе никако....
Пак ке кажам да игра Македонија против Србија,ке стојам на Запад и ке навивам гордо за Македонија...
па нели Партизан го симпатизираш,а МЃП ја САКАШ???што има тука да стваш некакви АНТИ пароли!!!!!

појави ми се со партизан или гробари маица,шал,капа итн па ќе видиш како било на ДИВИОТ ЗАПАД порано:helou:

па нели Партизан го симпатизираш,а МЃП ја САКАШ???што има тука да стваш некакви АНТИ пароли!!!!!

За првиот болд.......немој не ме радуј :pos::pos:
Ме исплаши малку да знаеш :nesum:

Вториот болд....од порано е така...не сум го приметил,да не ти смета нешто случајно пошо гледам ти боде очи,а се правиш најголем патриот тука и најголем македонец...

Дечки ај не влегвајте :pos2:....пошто ова нема да се случи барем во нареднивме 20 години

За првиот болд.......немој не ме радуј :pos::pos:
Ме исплаши малку да знаеш :nesum:

Вториот болд....од порано е така...не сум го приметил,да не ти смета нешто случајно пошо гледам ти боде очи,а се правиш најголем патриот тука и најголем македонец...
ОК!!дај боже да се видиме на запад,ти со маица на гробари,па после ќе правиме на форумов муабет ОК:smir:
во споредба со тебе-СРБОМАНЧЕ:pusk:,поголем сум Македонец и патриот

Дечки ај не влегвајте :pos2:....пошто ова нема да се случи барем во нареднивме 20 години
а зашто да не се случи?????????
и онака на запад има Комити,Војводи,Гемиџии и неколку луѓе од Кичево,а на исток Чкембари,Мајмуни,Лозари,Вампири итн на некој начи функционираме како ОБЕДИНЕТА група,само уште фали една песна да се пее и од запад и од исток...но тука е проблемот???зашто Чкембари да пеаат песна која ја почнала западната трибина и ОБРАТНО!!:tapp:

ОК!!дај боже да се видиме на запад,ти со маица на гробари,па после ќе правиме на форумов муабет ОК:smir:
во споредба со тебе-СРБОМАНЧЕ:pusk:,поголем сум Македонец и патриот

Уживај бе ке се видиме...
Од такви како тебе таканаречени маалски патриоти пропадна државава....:pusk::pusk:

Што мислиш јас сум само тука кој е за Партизан,Звезда Динамо или Хајдук....тресни ја малце главата.....и тие што ги симпатизираат бившиве југословенски тимови одат на запад да навиваат за Македонија и според тебе тие се Србомани сите или што ти ја знам....
Не се бламирај ај...

Pa kako moze da se igra na ovie stadioni
images

Da letne fudbal nagore i nikad da ne go najdat:)
U bt ima edna asalna tribina a drugata e vo upotreba samo koga doagjaat majmuni i komiti.
U prilep
Goce_Delcev-prilep.jpg
da bide cel stadion vakov bi mozelo da se igra (ako imase prilep aerodrom:))
Pa od site drugi najubav e vo strumica
strumica_mladost.jpg

Za drugive treba li da se trosat zborovi
kocani_mantov.jpg
kocani
stadion.jpg
kratovo
valjda e ova od stip
28ku3og.jpg

I drugi sega da ne nabrojuvam.
P.S. kako se vikaat na sileks navivacive
S7304986.jpg
Ѕинговчиња :pos:

Од такви како тебе таканаречени маалски патриоти пропадна државава....:pusk::pusk:

Што мислиш јас сум само тука кој е за Партизан,Звезда Динамо или Хајдук....тресни ја малце главата.....и тие што ги симпатизираат бившиве југословенски тимови одат на запад да навиваат за Македонија и според тебе тие се Србомани сите или што ти ја знам....
Не се бламирај ај...
АЈ преиспитај се што кажа!!!!!!!!!

Хајдук и Динамо не се српски тимови колку за инфо:tapp:
а се друго што навива,го симпатизира,подржува Патризан или Звезда,индиректно го подржуваат/сакаат српскиот национализам, а воедно и сметаат дека ние(МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ) сме Вардарска Бановина,Јужна Србија,Срби со говорна мана итн....
Историја 0
МЃП 1
СРБОМАН 2
Партизан 3
АНти-РОМ 4
ГРОБАР 5
:toe::toe::toe::toe::toe::toe:

АЈ преиспитај се што кажа!!!!!!!!!

Хајдук и Динамо не се српски тимови колку за инфо:tapp:
а се друго што навива,го симпатизира,подржува Патризан или Звезда,индиректно го подржуваат/сакаат српскиот национализам, а воедно и сметаат дека ние(МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ) сме Вардарска Бановина,Јужна Србија,Срби со говорна мана итн....
Историја 0
МЃП 1
СРБОМАН 2
Партизан 3
АНти-РОМ 4
ГРОБАР 5
:toe::toe::toe::toe::toe::toe:

Добро не си толку неписмен за да не сфатиш,гледам голем патриот си на форум,уживај нема да се замарам со тебе...

Добро не си толку неписмен за да не сфатиш,гледам голем патриот си на форум,уживај нема да се замарам со тебе...
Србија,Србија,Србија,Србија,Србија:pusk::pusk::pusk::pusk: Партизан,Партизан,Партизан,Партизан :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: :pos2::pos2::pos2:
се извинувам за офтопикот:smir:

Не се бламирај ај...
Од таквите како тебе што трчаат на вечити дерби во Белград и свршаат на анти-македонски групи како Делије и Гробари (пријатели со изразито грчки националистички групи) ни тоне државава, а не од луѓе како /gone/87. Вечен македонски синдром: му се потчинува на оној што констатно плука по нашата држава и народ.

Полека полека че ги усогласиме ставовите:smir:!!!

Тешко друже, да не ги цитирам сите точки, едноставно мислам дека се` што кажуваш е тотално надвор од нормалното. Некој друг тебе да ти плаќа за ти да си праиш мерак... :uvo: Тоа нема никаде.

OdMitico напиша:
Pravime muabet za natprevarite Pobeda - Vardar odigrani vo Prilep...
Во Прилеп е 5-2 во корист на Победа, во Скопје 6-1 Во корист на Вардар. :toe:

Немам намера веќе да дискутирам на темава, некои од постовите, то ест од членовите (Македонец пп не мислам на тебе конкретно, ниту на Митичо, општо зборам) се скроз малоумни. Згора на тоа очигледно премногу разгалени и најстрашно полудени од партиската војна за гласови и малограѓанството па бараат некој да им плати да навиваат.

Ако е така, тогаш оние скопјани кои живеат на Водно, цело Крушево, пола Велес и неколку битолчани треба да бараат владата да им плаќа такси до дома, зашто живеат на поголема надморска височина од останатите македонци, а немаат пари за да си купат кола. :tapp:

Добро бе уживајте и двајцата еееее,знам дека само вие сте патриоти по форуми,а тајно :drk::drk: на други навивачки групи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom