the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Konecno i jas i ti da se slozime u nesto, ali toa sto si otisol na VARDAR:partizan i si navival za Partizan e znak deka ne si Makedonski navivac tuku Jugoslovenski nostalgicar![]()
па ако си вистински ултрас/навивач и ти ќе му вратиш на следното дерби или првенствена утакмица,а не на репрезентација:kesa:Abe aj ke se soedinat.A posle na derbija nekoj so vcera navival zaedno so tebe utre ke ti ja potece facata so stol![]()
на тој натпревар Чкотите извадија транс. NO TEAM UK!! па ништо не ги казнија!!!Pa ko demek FIFA taka naredila. A grcistana imaat transparenti "makedonija e grcka", Srbive "kosovo e srbija" pa nikomu nisto i kako sekad udrija po nas Makedoncinjata![]()
па се гледа колу ја сакаш МЃП,чим си напишал на профилот АНТИ-РОМЗначи да ви појаснам малку ако не знаете....гледам мене ме зборите нешто...Интер и Партизан ги симпатизирам само,а Македонија Ѓорче Петров ја сакам и не ми се прајте сите како да сакате еден тим само и како сте најголеми патриоти....
Гледајте за вас,не гледајте кај мене......
Да игра Македонија со Србија или со Италија,нормално ке навивам за Македонија,ке и дадам безрезервна подршка на мојата матична и сакана земја....
појави ми се со партизан или гробари маица,шал,капа итн па ќе видиш како било на ДИВИОТ ЗАПАД порано:helou:Да да добар си Гоне 87,уживај си.....
Немам намера да се карам да се расправам со самобендисани таканаречени најаки ултраси....
Ке ти кажам само ако играат Македонија-Србија ке бидам,како и до сега на секоја утакмица што бев....на Запад....не може тоа никој да го промени...
па нели Партизан го симпатизираш,а МЃП ја САКАШ???што има тука да стваш некакви АНТИ пароли!!!!!Да да добар си Гоне 87,уживај си.....
Немам намера да се карам да се расправам со самобендисани таканаречени најаки ултраси....
Ке ти кажам само ако играат Македонија-Србија ке бидам,како и до сега на секоја утакмица што бев....на Запад....не може тоа никој да го промени...
Што има врска ако иам стаено на профил Анти Ром кажи жити се.....ја мразам Звезда и затоа седи....ако не ке стаам Анти-Комита....и пак маана ке најдеш зашто седи тоа,не седи нешто друго
Не можам да ве сфатам бе никако....
Пак ке кажам да игра Македонија против Србија,ке стојам на Запад и ке навивам гордо за Македонија...
појави ми се со партизан или гробари маица,шал,капа итн па ќе видиш како било на ДИВИОТ ЗАПАД порано:helou:
па нели Партизан го симпатизираш,а МЃП ја САКАШ???што има тука да стваш некакви АНТИ пароли!!!!!
ОК!!дај боже да се видиме на запад,ти со маица на гробари,па после ќе правиме на форумов муабет ОК:smir:За првиот болд.......немој не ме радуј
Ме исплаши малку да знаеш :nesum:
Вториот болд....од порано е така...не сум го приметил,да не ти смета нешто случајно пошо гледам ти боде очи,а се правиш најголем патриот тука и најголем македонец...
а зашто да не се случи?????????Дечки ај не влегвајте :pos2:....пошто ова нема да се случи барем во нареднивме 20 години
ОК!!дај боже да се видиме на запад,ти со маица на гробари,па после ќе правиме на форумов муабет ОК:smir:
во споредба со тебе-СРБОМАНЧЕ:pusk:,поголем сум Македонец и патриот
ЅинговчињаPa kako moze da se igra na ovie stadioni![]()
Da letne fudbal nagore i nikad da ne go najdat
U bt ima edna asalna tribina a drugata e vo upotreba samo koga doagjaat majmuni i komiti.
U prilepda bide cel stadion vakov bi mozelo da se igra (ako imase prilep aerodrom![]()
)
Pa od site drugi najubav e vo strumica![]()
Za drugive treba li da se trosat zborovikocani![]()
kratovo![]()
valjda e ova od stip![]()
I drugi sega da ne nabrojuvam.
P.S. kako se vikaat na sileks navivacive![]()
АЈ преиспитај се што кажа!!!!!!!!!Уживај бе ке се видиме...
Од такви како тебе таканаречени маалски патриоти пропадна државава....:pusk::pusk:
Што мислиш јас сум само тука кој е за Партизан,Звезда Динамо или Хајдук....тресни ја малце главата.....и тие што ги симпатизираат бившиве југословенски тимови одат на запад да навиваат за Македонија и според тебе тие се Србомани сите или што ти ја знам....
Не се бламирај ај...
АЈ преиспитај се што кажа!!!!!!!!!
Хајдук и Динамо не се српски тимови колку за инфо
а се друго што навива,го симпатизира,подржува Патризан или Звезда,индиректно го подржуваат/сакаат српскиот национализам, а воедно и сметаат дека ние(МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ) сме Вардарска Бановина,Јужна Србија,Срби со говорна мана итн....
Историја 0
МЃП 1
СРБОМАН 2
Партизан 3
АНти-РОМ 4
ГРОБАР 5
![]()
Србија,Србија,Србија,Србија,Србија:pusk::pusk::pusk::pusk: Партизан,Партизан,Партизан,ПартизанДобро не си толку неписмен за да не сфатиш,гледам голем патриот си на форум,уживај нема да се замарам со тебе...
Од таквите како тебе што трчаат на вечити дерби во Белград и свршаат на анти-македонски групи како Делије и Гробари (пријатели со изразито грчки националистички групи) ни тоне државава, а не од луѓе како /gone/87. Вечен македонски синдром: му се потчинува на оној што констатно плука по нашата држава и народ.Уживај бе ке се видиме...
Од такви како тебе таканаречени маалски патриоти пропадна државава....:pusk::pusk:
Што мислиш јас сум само тука кој е за Партизан,Звезда Динамо или Хајдук....тресни ја малце главата.....и тие што ги симпатизираат бившиве југословенски тимови одат на запад да навиваат за Македонија и според тебе тие се Србомани сите или што ти ја знам....
Не се бламирај ај...
Полека полека че ги усогласиме ставовите:smir:!!!
Во Прилеп е 5-2 во корист на Победа, во Скопје 6-1 Во корист на Вардар.OdMitico напиша:Pravime muabet za natprevarite Pobeda - Vardar odigrani vo Prilep...