Добар вицНајдобра според мене Риверсофт дефинитивно,исто и од таму ми е компјутерот..Незнам зошто али мислам дека најмногу се снабдени и најпрофесионално си ја вршат работата..Еве го и нивниот сајт така да можете да разгледате што ви душа сака...
Виц??Да не си ја утнал темата друже?Добар виц
А ако ти немаш нешто попаметно да пишеш, не рекламирај.Не сум ја утнал јас фирмата ти си ја утнал темата..Ако немаш нешто паметно да пишеш подобро ич не пишувај..
da a ako davaat pogolem popust na 5000 parcinja a ti nemozes da si dozvolis tolku da nabavis ama sakas da zemes sto poeftin produkt se zdruzuvas so uste 5 firmi i site zimate po 1000 parcinja i si gi delite bog da cuva kuti i zemi nekoja kniga procitaj i pak ke recam DETE ti dadov primer od 3 oddelenie i toj ne go razbra da ne sakas da ti nacrtam citaj megu redoviДеца? Изгледа тебе не ти е јасно и живееш во свет на илузија. Ваква математика сеуште немам видено. Како они ќе поделат кој која цена да ја добие? Или сите ќе го купат по 100 евра, па јас зашто сум земал најмногу, ќе го продавам со најмала маржа, а ти дека си земал најмалце ќе мора најскапо да го даваш? Или како ќе одредиме според тебе? Извини ама незнам во кој век живееш, вакви комбинации првпат од тебе слушам, а очигледно гледам дека појма немаш од трговија.
Ако јас зимам 1000 парчиња зашто правам голем обрт и имам голем капитал за да ги земам наеднаш тие 1000 парчиња, што к*р ме заболе да се здружувам со тебе и да ти правам услуга на некој начин да ти се смали и тебе цената, кога јас колку толку ќе си добијам добра цена, а тебе ќе те оставам да скапеш со мизерна количина и висока набавна цена.
Ме мрзи да се објаснувам со тебе, еднаш збориш едно, после сите исто ќе земеле, па после јас 1000 ти 300 а третиот 100 парчиња... Не си ми јасен, а очигледно ни самиот себе.da a ako davaat pogolem popust na 5000 parcinja a ti nemozes da si dozvolis tolku da nabavis ama sakas da zemes sto poeftin produkt se zdruzuvas so uste 5 firmi i site zimate po 1000 parcinja i si gi delite bog da cuva kuti i zemi nekoja kniga procitaj i pak ke recam DETE ti dadov primer od 3 oddelenie i toj ne go razbra da ne sakas da ti nacrtam citaj megu redovi
+25% поскапо во било кој дел од хардверот по дифолт.НИКО КОМПЈУТЕРИ :salut:
Добро тоа е точно, али најквалитетна услуга имаат, а и деловите се навистина добри.+25% поскапо во било кој дел од хардверот по дифолт.
Што подразбираш под услуга? ај малце повеќе детали какво искуство си ималДобро тоа е точно, али најквалитетна услуга имаат, а и деловите се навистина добри.
Не ме фаќајте за збор, не сум некој компјутерски експерт али од искуството што сум го имал со нив го пишав ова, може има подобри али во Куманово владеат.
No, they don't...Добро тоа е точно, али најквалитетна услуга имаат, а и деловите се навистина добри.
Не ме фаќајте за збор, не сум некој компјутерски експерт али од искуството што сум го имал со нив го пишав ова, може има подобри али во Куманово владеат.