Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Емерсон? Амброзини бар дава голови некат у 97, овој не пипна топка.

Ова стварно не го очекував од Милан.Не го сваќајте ова како провокација али Пато ви е труп, исто и Шева.Роналдињо не видов ништо да направи освен едно 30 нафрлувања во шеснаесетникот во последните 10 минути.Сепак е прво коло, ќе има многу победи и за вас.Поз
Според мене, Роналдињо беше мен оф д меч.

Изгубивме.Прва утакмица и изгубивме.Имавме одлична игра,супер играчи,изгубивме.Да ти е*ам судијата глуп!Тоа беше пенал!:tapp:Немам друг коментар.Одлични бевме!Ама Болоња иако со неколку шанси сепак ги оствари повекето,ние имавме многу повеке шанси од нив,искористивме само една:tapp:

Ова стварно не го очекував од Милан.Не го сваќајте ова како провокација али Пато ви е труп, исто и Шева.Роналдињо не видов ништо да направи освен едно 30 нафрлувања во шеснаесетникот во последните 10 минути.Сепак е прво коло, ќе има многу победи и за вас.Поз
Абе Пато добро изигра шо ти е тебе:tapp:

Едноставно нели немаа среќа!
Роналдињо-Звер
Фламини-Звер
Пирло најслабиот играч на Милан,треба да размисли Анчелоти во врска со Пирло,секогаш кога тој ке згреши Милан прима гол.Ви текнува лани со Арсенал истото,тој згреши Милан прими гол.

Анчелоти бе кур те утепал ој кај мајкати си го згрешил местото во Милан со овој тим незнаеш игра да поставиш, ама ај прво коло ќе ти простам дека Рони, Пато, Шева не беа дел од подготовките летово а и одбраната со Малдини е гурни ме да појдем ...

И Абиати не беше крив за ништо тоа ни Буфон не го фаќа второто, затоа треба одбраната да реагира ама ај ќе почекаме да се врати Неста и Сендерос вака не иде.

Пирло изигра одлично, не знам што згреши толку што плукате по него. Можеби затоа што нема акција во која барем трипати не се состанува со топката, можеби затоа што дели дијагонали како во своите најдобри денови, можеби затоа што 10пати му ја сервира топката во фор на Шевченко кого, го мрзеше да трча и да ја собере или корнерите/слободните кои одлично ги изведе?

едит: нормално дек аќе изгуби некоја топка. Не е робот сите да ги додава компјутерски точно.

Пирло дрво
Замброта звер
Фламини звер
Роналдињо звер
Пато камен
Каладзе беше крив за првиот гол па до толку ли бе да му бега ди вајо кога не знаеме да дадеме гол ќе ни дадат е тоа е..

Анчелоти бе кур те утепал ој кај мајкати си го згрешил местото во Милан со овој тим незнаеш игра да поставиш, ама ај прво коло ќе ти простам дека Рони, Пато, Шева не беа дел од подготовките летово а и одбраната со Малдини е гурни ме да појдем ...

И Абиати не беше крив за ништо тоа ни Буфон не го фаќа второто, затоа треба одбраната да реагира ама ај ќе почекаме да се врати Неста и Сендерос вака не иде.
Миланез јасно е дека имаш против Малдини ама срамота е да јадеш гомна за Малдини кога човекот една грешка не направи...секоја топка секој дуел што влезе го зеде

АНЧЕЛОТИ ЦРВЕН КАРТОН!!!

катастрофа
тотално сум разочарана
конечно имаме тим од соништата но низ теренот не се совршени, како нешто да фали, ептен се неорганизирани...

браво за роналдињ...ме изненади и знам дека за некој месец ке го видиме стариот роналдињо од пред некоја година
какви само асистенции..оо сега со пато и кака лом ке прават

а за шева
со право не се радував многу што се врати
па и сега не е единствен па сите него да му подаваат и да дава голови:toe:

само знам дека bwin ке заработи многу пари
скоро сите имаа уплатено на милан
и така милан од bwin ке си добие голема сума од тие пари

затоа не се нервирајте
они добиваат пари, се богатат а ние тука губиме нерви:nesum:

Абе Пато добро изигра шо ти е тебе:tapp:

Ништо не ми е мене.Пато изигра надвор од границите на неговите способности, ептен е лабав во дуелите.Мене упоште не ми се свиѓаше

Немате поима колку ми се напрај кејфот само заради Берлускони затоа што ко го постигна амброзини голот под мустак се смееше демек „ова не е нишдо до прва ке видите што ке ги снајде овие од Болоња“.
Иако незаслужено сепак пораз си е пора и нека ви се множат или соберат како сакате :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom