Продавам Тапани PEAVEY bass 22'x14' tom12'x10' tom 13'x11' Floor Tom 16'x16' i добош 14' со тапаните оди и хардвер PEAVEY(бас педала, сталка за добош, сталка за Ride, сталка за Crash и сталка за фус) исто така оди и Ride чинела 18'PEAVEY и фус чинели. Тапаните се како нови. Повеќе информации на мп. Цена 400е.
Прегледај го приврзокот 34586Прегледај го приврзокот 34585Прегледај го приврзокот 34587
и шо орца си везеш.. дај може ке напраиме некое орце задно да го извеземеВезам орца на синтисајзер по дома...
Земи некој ефтин чкарт, види ако те бива, можеш и на него да свириш (додека усовршиш) после земи си боље:helou:
Здраво живо дечки... е сеа вака многу би ви била благодарна ако ми предложите некоја гитара. Значит сум почетник и јас со умов шо го неам се иам запнато за електрична, сепак многу ми рекле дека така ќе ми е многу потешко и демек пубо е прво да зеам акустична, а други пак обратно демек немат врска и онака инструментот е различен. Моментално сум во дилема па повелете просветлете ме со која е најубо да се почнит и предлог на некој модел.:smir:
Дајте некои линкови за развивање техника со плектрум(трзалица) на електрична гитара .
Свирам класична гитара(фингерстајл) 3 години , сега имам и електрична , али везе неам со трзалицава , оставете некој линк , или пишете ми порака , со некои добри туторијали и разноврсни техники за елек. гитара.
Волим вас. :back:
So plektrumot ke potpaluvas oganќе палам цигарети со плектрум...![]()
Познавам луѓе што рачно изработуваат гитари. За пари не знам колку оди, но еве деновиве ќе го исконтактирам, па ќе ти оставам контакт да си зборните лично.Знае ли некој шо како ќе ме фати за рачна изработка на гитара(седум жичана).
План ми е да купам дрво да ми направат тело според зададени димензии,да купам солиден врат за седумка и еден хамбакер на бриџот од околу 60тина евра.
Не се разбирам за електрониките ова она.
И работна рака ќе ме оголат ли?
Би сакал некој што е искусен во оваа област да ме насочи што се ми треба дали се исплати и колку би ме фатило од прилика со малиов план што го зададов.