Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е дечки сега се мислам дали да земам Акустична озвучена до (20000 денари) или Електрична до 25 илади. Што мислате според вас каков вид на гитара да земам , и двете имат предности па пишете, и некој што имат искуство а се зафрканле . Позз
Имам еден проблем имам електрична гитара и ја штимам и кога ке ја настимам за 10 секунди свирење прва зица е растимана ај да ми казе некој до што е проблемот?
Вака сега,ако си од Скопје не е лошо да си поминеш од До-ре-ми и да ги провериш акустичните што ги имаат.На форумов има многу што имаат купено Јамаха од таму и сите се задоволни.И зависи од буџеот кој планираш да го потрошиш имаш различни гитари.Може да се обидеш и во guitar house со некој Ибанез али мислам дека тие се поскапи.
Најважно е да отидеш и да пробаш и да осетиш самиот што најубаво ти одговара.И звук и перформанси.
Ваљда до штимовите е...Провери ги или Смени ги
--- надополнето ---
Извини така шо после месец дена пак прашувам
Одприликаа околу 200 Е планирам да потрошам на гитара....Вака сеа, мене нешто ме влечи накај Јамаха...незнам зошто....Ако имаш време препорачи ми некои гитари кои се добри...До душа немора и Јамаха но да се добри..и за таа цена![]()
Штом така правец дореми и земи си Јамаха c 40 околу 150 евра требе да е![]()
aha
aaa ozvucenite po kolku se?![]()