Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продавам Тапани PEAVEY bass 22'x14' tom12'x10' tom 13'x11' Floor Tom 16'x16' i добош 14' со тапаните оди и хардвер PEAVEY(бас педала, сталка за добош, сталка за Ride, сталка за Crash и сталка за фус) исто така оди и Ride чинела 18'PEAVEY и фус чинели. Тапаните се како нови. Повеќе информации на мп. Цена 400е.
Прегледај го приврзокот 34586Прегледај го приврзокот 34585Прегледај го приврзокот 34587
и шо орца си везеш.. дај може ке напраиме некое орце задно да го извеземеВезам орца на синтисајзер по дома...
:helou:
Здраво живо дечки... е сеа вака многу би ви била благодарна ако ми предложите некоја гитара. Значит сум почетник и јас со умов шо го неам се иам запнато за електрична, сепак многу ми рекле дека така ќе ми е многу потешко и демек пубо е прво да зеам акустична, а други пак обратно демек немат врска и онака инструментот е различен. Моментално сум во дилема па повелете просветлете ме со која е најубо да се почнит и предлог на некој модел.:smir:
Дајте некои линкови за развивање техника со плектрум(трзалица) на електрична гитара .
Свирам класична гитара(фингерстајл) 3 години , сега имам и електрична , али везе неам со трзалицава , оставете некој линк , или пишете ми порака , со некои добри туторијали и разноврсни техники за елек. гитара.
Волим вас. :back:
So plektrumot ke potpaluvas oganќе палам цигарети со плектрум...![]()
Знае ли некој шо како ќе ме фати за рачна изработка на гитара(седум жичана).
План ми е да купам дрво да ми направат тело според зададени димензии,да купам солиден врат за седумка и еден хамбакер на бриџот од околу 60тина евра.
Не се разбирам за електрониките ова она.
И работна рака ќе ме оголат ли?
Би сакал некој што е искусен во оваа област да ме насочи што се ми треба дали се исплати и колку би ме фатило од прилика со малиов план што го зададов.