Друже не ти се исплати мало појачало за бас да земаш....15, 20W појачалцеАј да пишам и јас вака ко NOOB.Внедела ми втасува Cimar by Ibanez-Jazz bass,арно ама немам појачало.Па ако има некој нешто да понуди АМА средномизерно онака за вежбање колку да слушам што дрнкам пошто ЌЕ бидам апсолутен почетник,башка тоа басов не заслужува нешто поекстравагантно пошто е во лоу енд класа :smir:
Едит...ПРОДАДЕНААко сака некој BOSS DS 1 дисторзија да си купи нек ме контактира иам една гланц нова за продавање..![]()
И ова ПРОДАДЕНО:smir:ИТНО!!!!!Продавам Beringer V - Tone гитарско појачало 30W идеално за по дома(за почетници),
го продавам затоа што итно ми требаат пари цената е 3000 денари...вреди да се види да се проба...јас сум прв сопственик старо е 2 години го купив од Артист системс 150 евра
Контактирај те ме на mail/msn:stefan_uzunoski@hotmail.com
еве линк од огласот има слики на него: http://www.pazar3.com/ViewItem.aspx?itemId=384838
Фала на совет,здавје да го земам басот па ќе видам што понатамуДруже не ти се исплати мало појачало за бас да земаш....15, 20W појачалце
испод 120 евра не врувам да најдеш, истиот проблем со појачалцето го има басистот од мојот бенд пошо појачалото негово големо е у студио, а нема друго дома за вежбање...подобро земи некое поголемо или напрај си кај Владо лампа некое за пристојна сума околу 200 евра 40-60W па после може да ти користи здравје боже и за понатака проби или слично нешто.
Brat Idi na Pazar 3 na google pobaraj imas MIDI za 2000iljadi den beter od na Scott Storch.ми треба дечки совет при купвање, па ај реков овде ... а воедно можи некој и да понуди то шо го барам.
Значи барам синтисајзер. Битно ми е да чита миди фајлој и да можам да додавам ритмој. Не мора да е ептен професионален (нормално не сум баш финансиски јак).
Е сеа , јас најдов еден Yamaha PSR 540 , за вредност од 200€. Па ме интересира некој поискусен во бизнисот ако сретнал ваков да „ми дај ум“ дали синтисајзеро вреди за тие пари.
Воглавном то е то ...![]()
Ако мислиш на Yamaha PSR 450 вреди , на ново е 400 и нешто евра а ако е неоштетен (т.е. малку користен) и има се што ти е потребно не верувам дека би имал проблем.ми треба дечки совет при купвање, па ај реков овде ... а воедно можи некој и да понуди то шо го барам.
Значи барам синтисајзер. Битно ми е да чита миди фајлој и да можам да додавам ритмој. Не мора да е ептен професионален (нормално не сум баш финансиски јак).
Е сеа , јас најдов еден Yamaha PSR 540 , за вредност од 200€. Па ме интересира некој поискусен во бизнисот ако сретнал ваков да „ми дај ум“ дали синтисајзеро вреди за тие пари.
Воглавном то е то ...![]()
не не , арно го напишав 540 ... најдов на интернет спецификаци нешо, ова она, ама друго е ко ќе ти кажи некој шо имал контакт со него.Ако мислиш на Yamaha PSR 450 вреди , на ново е 400 и нешто евра а ако е неоштетен (т.е. малку користен) и има се што ти е потребно не верувам дека би имал проблем.
Секако , не сум познаник на синтисајзери меѓутоа таа е цената според :
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Yamaha-PSR-450-Arranger-Keyboard-Floppy-Disk-Drive/art-KEY0001541-000
Па види ти.
Купи си адаптерче за во компјутер топ ќе ти биде.Ај да пишам и јас вака ко NOOB.Внедела ми втасува Cimar by Ibanez-Jazz bass,арно ама немам појачало.Па ако има некој нешто да понуди АМА средномизерно онака за вежбање колку да слушам што дрнкам пошто ЌЕ бидам апсолутен почетник,башка тоа басов не заслужува нешто поекстравагантно пошто е во лоу енд класа :smir:
Не се заебавај така...ќе ти рикне влезот за звучната картицаКупи си адаптерче за во компјутер топ ќе ти биде.
Ако мислиш на sound card input (плавото) ондак не го плагнувам во тоа туку во розевото за микрофон што е. Така правам подолго време и супер возиНе се заебавај така...ќе ти рикне влезот за звучната картица