Лига на Шампиони 2009-2010

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Се тоа во ред ама ти влезе во дискусија помеѓу мене и Боби за тоа кој играчи од Интер би играле во Баерн и обратно. Се разбира дека е колективна игра, и Лион има шанси да стане првак ако одигра најдобро.
Абе да ме прашаш мене, јас повеќе ги сакам Лам, Швајни, Бомел, Олиќ, од овие фудбалериве од Интер.

Ама то е мое мислење, затоа неблагодарно е да се коментира кој е појјак, кога немаат изиграно ниту еден натправар меѓу себе.

И не е мерило ако Интер изгуби од Барселона, а Баерн се протне во финале, дека Баерн се подобри.

Само меѓусебен дуел може да каже. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Да. Мислам дека тоа е мерило за кој е појак.

:kesa:

Одлично. Експерт. Значи се палиш на тоа какви имиња имал тимот на хартија брат... hail: Значи Реал се Богови а?

Инаку никој не вика дека Баерн се најјаки. Меѓу четирите најјаки во Европа - да а за понатаму ќе видиме. Кажав во моментовв Барса е шампион, фаворит и игра најдобар фудбал годинава. Ама се се сведува на овие 3 натпревари па минатиот успех ништо не мора да значи.

Само за она што го прочитав на последниве 3 страни... :pop: Занети и Балотели ќе биле прва во Баерн а Лам, вБомел, Швајни, Милер, Олиќ на клупа ќе квичеле во Интер... И Рома и Сите биле на исто ниво со Баерн :tv:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Боби[Мкд];3495066 напиша:
Незнам колку си во право, ТИМОТ е важен, мотивираноста и менталитетот, поединците се само марионети и жртви на тимската игра. Не имам никаква намера да провоцирам, и целава ова работа произлезе од еден мој ироничен пост кој предизвика бурна реакција и споредување со Рома од твоја страна. Али тотално ме иритираат постови во кој што намерно или ненамерно го деградирате Баерн.
Забораваш еден факт.

Прво ти ги деградираш останатите екипи со тоа што на Баерн му даваш титула најдобар после Барселона.

И ќе си одам во "хомосексуалност" да читнам нешто. Овде има поголеми педерчини дури и од таму. :pos:

Со среќа Интер вечерва. :smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Боби[Мкд];3495066 напиша:
Незнам колку си во право, ТИМОТ е важен, мотивираноста и менталитетот, поединците се само марионети и жртви на тимската игра. Не имам никаква намера да провоцирам, и целава ова работа произлезе од еден мој ироничен пост кој предизвика бурна реакција и споредување со Рома од твоја страна. Али тотално ме иритираат постови во кој што намерно или ненамерно го деградирате Баерн.
Свати дека штом сите ти го кажуваат истото не е деградација туку ти си пристрасен. На крај краева, Баерн е во 10-тина најдобри екипи во Европа и тоа е сосема доволно, незнам што си толку навреден од тоа.

Немам намера нити причина да го деградирам Баерн. Кога играа очајно пишав дека играат очајно и тогаш го сметавте за деградација. Сега пишувам дека играат многу подобро пак не ви е доста. Не знам што очекувате, ама Баерн го ставам на рамниште со Рома и тоа не е никаква провокација или деградација, Рома е одлична екипа и го покажува тоа.

Доволно за Баерн денес, утре ќе продолжиме. Вечерва е за Интер - барселона.

:kesa:

Одлично. Експерт. Значи се палиш на тоа какви имиња имал тимот на хартија брат... hail: Значи Реал се Богови а?
Читај прво пред да се палиш: зборувавме за квалитетот на играчите во двете екипи. Како колектив, можете да освоите ЛШ, може и Лион, и Интер. Кој како ќе игра. Дискусијата беше за играчите кои би играле во Интер и во Баерн. Не туку летај.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Вечерва ќе гледаме интересен фудбал... Домаќините имаат преднос ама Барса си е Барса и Меси си е Меси јебига... Сепак мислам дека ќе е нерешено, се на така ми оди.
Нека победи подобриот!

M

Mario Gómez

Гостин
Забораваш еден факт.

Прво ти ги деградираш останатите екипи со тоа што на Баерн му даваш титула најдобар после Барселона.

И ќе си одам во "хомосексуалност" да читнам нешто. Овде има поголеми педерчини дури и од таму. :pos:

Со среќа Интер вечерва. :smir:
Го кажав тоа у афект и плус знаев дека бурна реакција ќе предизвикаше кај експертиве кои тврдеа дека...

Да не барам цитати, Баерн ќе го јаде он Манчестер тешко, ќе го ебеме Баерн, Roma anyone? Тоа е тешка експертиза.:tv:

Свати дека штом сите ти го кажуваат истото не е деградација туку ти си пристрасен. На крај краева, Баерн е во 10-тина најдобри екипи во Европа и тоа е сосема доволно, незнам што си толку навреден од тоа.

Немам намера нити причина да го деградирам Баерн. Кога играа очајно пишав дека играат очајно и тогаш го сметавте за деградација. Сега пишувам дека играат многу подобро пак не ви е доста. Не знам што очекувате, ама Баерн го ставам на рамниште со Рома и тоа не е никаква провокација или деградација, Рома е одлична екипа и го покажува тоа.

Доволно за Баерн денес, утре ќе продолжиме. Вечерва е за Интер - барселона.

Читај прво пред да се палиш: зборувавме за квалитетот на играчите во двете екипи. Како колектив, можете да освоите ЛШ, може и Лион, и Интер. Кој како ќе игра. Дискусијата беше за играчите кои би играле во Интер и во Баерн. Не туку летај.
Океј, Баерн и Интер се меѓу топ 10, но освен Барселона која е намбр уан, не постои могучност да ги рангираш другите екипи без разгледување на милион табели, статистики и резултати. И за последниот пасус, колективот е квалитет, играчите не го чинат клубот. Интер може да има мноогу ѕвезди у тим, но ако не се јаки како тим џабе ти е све. Така да смешно е тоа што го спомна за двајцата играчи од Баерн кои би заиграле во Интер.

Ај доста беше... Се надевам на убав фудбал вечерва.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Не знаев дека тој облак со чад од Исланд може да се види и од Милано...

Па тоа не е облакот од Исланд...Тој чад доаѓа од главата на Мурињо, кој смислува како да го зпаре Меси...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Боби[Мкд];3495124 напиша:
Го кажав тоа у афект и плус знаев дека бурна реакција ќе предизвикаше кај експертиве кои тврдеа дека...

Да не барам цитати, Баерн ќе го јаде он Манчестер тешко, ќе го ебеме Баерн, Roma anyone? Тоа е тешка експертиза.:tv:

Океј, Баерн и Интер се меѓу топ 10, но освен Барселона која е намбр уан, не постои могучност да ги рангираш другите екипи без разгледување на милион табели, статистики и резултати. И за последниот пасус, колективот е квалитет, играчите не го чинат клубот. Интер може да има мноогу ѕвезди у тим, но ако не се јаки како тим џабе ти е све. Така да смешно е тоа што го спомна за двајцата играчи од Баерн кои би заиграле во Интер.

Ај доста беше... Се надевам на убав фудбал вечерва.
А бе ти реков смеј се ако е смешно плачи ако ти се плаче. Олиќ да ми го ставаш во тим пред Ето и Милито мало сутра. Бомел наместо Снајдер такоѓе. Швајни го превидов. Другото си стои.

И споредбата беше споредба, тоа е се. Колку да ти кажам дека сте поназад. Ти постави прашање јас ти одговорив. Другите екипи освен Барса не ги рангирав, само ги пишав тие 6 или 7 за кои мислам дека во моментов се подобри од Баерн. Исто ти ме праша и за тоа, јас ти одговорив.

Тоа што не ти се допаѓаат одговорите си е друго. Дискусијата почна со твоето самопрогласување на Баерн за втора најдобра екипа во Европа. Да бев само јас контра, пеки. Колку што гледам, сите ти кажаа дека не си во право.

M

Mario Gómez

Гостин
Да, се извинувам што не ги зедов во предвид ѕверот Шнајдер, кој ти го споредуваш со Ван Бомел, а едниот е DM а другиот AM. Toлку го пратиш Баерн, џабе збориме поздрав.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3495148 напиша:
Да, се извинувам што не ги зедов во предвид ѕверот Шнајдер, кој ти го споредуваш со Ван Бомел, а едниот е DM а другиот AM. Toлку го пратиш Баерн, џабе збориме поздрав.
сеедно одбраните не сакам ни да ги споредабм демикелис,ва бојтен,батштубер и лам со на интер е малце страмота..шнајдер стави го и со швајни и со моолер и со ван бомел пак излегва подобар...едноставно можеби швајни и ван бомел тука да се некаде со камби/занети и мота/станкович а за наппадот не би коментирал...сепак ова беше колку да се стават играчите во иста постава кој како би играл а и ние не би знаеле се зависи од поставеноста на играта и од тренерот...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Дајте некој линк за онлајн гледање што не е зулу :(

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Одлично прво полувреме. Интер одличен во дефанзива, ептен добро ги има затворено и Меси и Ибрахимович. Но, ете се случи една дупка во одбраната и Педро од единствената шанса успеа да постигне гол. Интер имаше 2 одлични шанси преку Милито, но тој не успеа да реализира. Потоа следуваше заслуженото изедначување со голот на Снајдер. Мислам дека Интер ќе нападне во второто полувреме, сигурно Мурињо не е задоволен со овој резултат.

Kajgana Shop

На врв Bottom