Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
27 ноември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
3
ако отпадне Интер ја мислам дека FIGC ќе треба да го суспендира Калчото на неодредено време...

Абе ти шо збориш за милан вакви такви Милан 2-1 Рома иди уби се не ни игра твојот тим у ЛШ

него што сите напињаат за цирих

чим стигнал во ЛШ значи не е најслаб тим
тим си е тим и изиграл добро против милан и што ако го тепал што??

идат даље милан ? да епа шо толку зборите за тоа
гледајте си ги вашите тимови

реал бољи од милан нели ??

затоа од можни 6 само еден бод земаа ?

како што гледате ова е фудбал и секој може различно да изигра

така да доста напињате дали милан изиграл лошо или добро
факт он иде даље:tv:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
бјанконерите потфрлиа вечерва али не значи дека треба да се откажам од нив а миланези и интераши ке ве плеснат во наредна фаза и тоа добро ке ве пуштат на земја не сте ништо подобри од нас

знаеш што е разликата помеѓу Милан и Јуве моментално? Милан се побогати за 20м евра :tv:... ако Јуве отидеше бар парите за Мело ќе си ги вратеа :nesum:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
знаеш што е разликата помеѓу Милан и Јуве моментално? Милан се побогати за 20м евра :tv:... ако Јуве отидеше бар парите за Мело ќе си ги вратеа :nesum:

Па можеа понатака и за Диего да си ги вратат :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Еве типичен пример е постот над мене зошто сакав да отпаднат Милан уште сега:)
Извадија нерешено на Цирих и најјаки се сега си мислиш освоија ЛШ :pos:

Вие тркнете до црква коа ќе се игра 1/8 финале може само така ќе ја поминете таа фаза која ви стана комплекс.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Шо стана со ЦСКА Москва, ќе ја дисквалификуваат или не?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Допинг афера двајца играчи кои не требало да играат (суспендирани) играле - па Волфсбург ќе поднесува приговор па ќе видиме. Не знам колку е можно - ако стварно се допингувале и не почитувале суспензија треба да ги исклучат ама познавајќи ја УЕФА ќе им стегне само парична некоја смешна за нивни услови и тоа...

M

Mario Gómez

Гостин
Не дека го сакам многу Волфзбург ама нема да биде лошо да остане во ЛШ, уште сме во трка со италијанските екипи за четврт преставник во ЛШ. Ама не верувам да ја дисквалификуваат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Озбилно ова од УЕФА земаат по 20 мил. за влез во 1/8 финале:vozbud:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Озбилно ова од УЕФА земаат по 20 мил. за влез во 1/8 финале:vozbud:

аман, не... добро ми звучеше и добра поента беше :)

факт е дека Милан повеќе ќе земат, ама разликата е во неколку милиони, како и да е голема е веројатноста таа разлика да се искачи и на 20м, сметајќи ги тв преносите и бонусите што ги даваат ЛШ. Еве како иде

UEFA awards €3 million to each team that qualifies for the UEFA Champions League, plus €2.4 million for participating in the Group stage. A Group stage win is worth €600,000 and a draw is worth €300,000.
In addition, UEFA pays each quarter finalist €2.5 million, €3 million for each semi-finalist, €4 million for the runners-up and €7 million for the winners.

I

InF3cTeD

Гостин
:pos2: А екипа која најмногу ја мразам е Атлетико Мадрид. Како бе за име божје губат од Порто со 3-0 еј! и тоа на Порто ни му треба ништо.
како не му треба на Порто ништо...пари не му требаат..секоја победа си носи пари на сметка на клубот...

да конкурент е нормално али види ги коеф. на букмејкерите :toe:
ај врати се наназад и потсети се кога Порто освои ЛШ..колкав беше коефицинетот тогаш за Порто да освои...ако воопшто имало и коефициент за они да освојат.
Давор, Кој се надеваше вечерва Јувентус дека ке Губе ?:nesum:
Јас се надевав...нормално и сите навивачи на Баерн Минхен се надеваа на победа во Торино
аман, не... добро ми звучеше и добра поента беше :)

факт е дека Милан повеќе ќе земат, ама разликата е во неколку милиони, како и да е голема е веројатноста таа разлика да се искачи и на 20м, сметајќи ги тв преносите и бонусите што ги даваат ЛШ. Еве како иде
абе и 5м да се важно ќе бидат побогати за тие 5м

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.915
Поени од реакции
23.332
Еве типичен пример е постот над мене зошто сакав да отпаднат Милан уште сега:)
Извадија нерешено на Цирих и најјаки се сега си мислиш освоија ЛШ :pos:

Да не е одер веј араунд. Од можни 6 вие извадивте 1 поен со големиот Милан па мислите дека сте најдобри ??
Ќе праемо муабет кој ќе стигне подалеку у ЛШ.
Ах деца деца вчера сте почнале да глеате фудбал и некои работи не ви се јасни.
Кога ке ви влезе у тоа тиквите дека Милан во ЛШ е поим и е фаворит секогаш, ама баш СЕКОГАШ

БТВ со здравје да си го носите Кака прекрасни игри покажува у вашиот дрес :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom