Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Samo da slusnam navivac na Milan da sere za Real, gi pusti da tepaat vo megusebnite dueli i odigra protiv marsej. Sramota e milan da pomine ne moze eden zirich da tepa, mestaci.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Што ти значи германска работа значи:) Јуве отпадна, Милан најпедерски ќе се протне.:tapp:
Што бе педерски се протнале? Во група Реал први со 13 бода (од кои изгубија од Милан на домашен терен и втор патодиграа нерешено), Милан има 9 бода.
И што е тука протнување?
Ајт молимте не се филмај.

Честитки до најдобрите 16 екипи во Европа! :cveke:

Samo da slusnam navivac na Milan da sere za Real, gi pusti da tepaat vo megusebnite dueli i odigra protiv marsej. Sramota e milan da pomine ne moze eden zirich da tepa, mestaci.
Не биди патетичен ти се молам.
Секој тим има добар и лош ден, добра и лоша игра.
Ако реал им попушташе на Милан тогаш не требаше и 2 регуларни гола да им поништат.
Доста со овие глупи муабети.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Што бе педерски се протнале? Во група Реал први со 13 бода (од кои изгубија од Милан на домашен терен и втор патодиграа нерешено), Милан има 9 бода.
И што е тука протнување?
Ајт молимте не се филмај.

Честитки до најдобрите 16 екипи во Европа! :cveke:
Ни се филмам ни нешто слично. Реално гледам дека на Милан друг му ја заврши работата. Да неможе Цирих на 2 утакмице да се тепа е срамота.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Auf Wiedersehen! Auf Wiedersehen! ! Јувеее хехехе

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

С

сашенко

Гостин
Чао за јувентус.Заслужена победа на баерн.Со среќа понатака.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.066
Поени од реакции
45.862
Шо педерски бе педерски, имаа шанси Марсеј ? Имаа. Ги искористија ? НЕ !

Тим што дома губи од 2 шута кон гол на Инзаги, тим што на гости утнува празен гол на 1-1 и тим што на 1-2 со Реал не реализира пенал едноставно не заслужува пласман понатака, тоа се ПРЕМНОГУ дадени шанси во ЛШ кои не се искористени, дури и чудо едно како успеаа толку многу прилики да имаат во едно вакво натпреварување .

Милан заслужено отиде, нема дискусија тука .

Истово ке важи и за Интер доколку не се пласираат даље, самиот факт што играат на домашен терен е веќе огромна прилика која мора да се искористи, да примат и 10 гола утре од офсајди, раце маце, и слично, ке речам, Рубин заслужено отиде даље ! Тоа е тоа, тоа е ЛШ ! :wink:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ни се филмам ни нешто слично. Реално гледам дека на Милан друг му ја заврши работата. Да неможе Цирих на 2 утакмице да се тепа е срамота.
Не викам дека не е срамота. И мене ме нервира што против многу послаб тим покажа неквалитетна игра.
Ама дека Милан се протнал... жими таквото.
Милан имаше катастрофален почеток сезонава воопшто и во калчо и во серија а.
НО не знам точно колку натпревари нема загубено. Одлична серија имаме. И нерешено не е пораз. Така да сосема залужено во најдобрите 16 е.
И плус појак е од Реал :))

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Срамота за Италијанскиот фудбал е Јувентус.
Поздрав до сите навивачи на Милан. FORZA MILAN!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
:pos2: Значи Јувентус како го прими еј! Вакво ташлачење на домашен терен одамна не доживеала никоја екипа на домашен терен во ЛШ и тоа на натпревар на кој им е доволно нерешено и плус воделе 1-0. Се нешто ми вели дека Баерн годинава може од сенка да стигне до финале. А Јуве во стилот: Lako cemo! си останаја со половио орган в раце :pos2::pos2: А екипа која најмногу ја мразам е Атлетико Мадрид. Како бе за име божје губат од Порто со 3-0 еј! и тоа на Порто ни му треба ништо. Како бе Апоел не тепа со Челзи па Атлетико да не оди ни во Лига Европа? По батал екипа немам видено.Така јаки играчи а една победа во ЛШ да не се освоело. Срамота! Исто мило ми е за ЦСКА. Манчестер изигра за нив. Толку од Џеко и компанија има уште муви да лапаат. Сега ќе паднат и во Бундеслигата, а очекувајте враќање на Баерн.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Утре очекувајте уште поголем циркус од денес кој од 8 утакмици 6 двојки испаднаа али не таму кај што ги очекувавме :wink:

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
Не викам дека не е срамота. И мене ме нервира што против многу послаб тим покажа неквалитетна игра.
Ама дека Милан се протнал... жими таквото.
Милан имаше катастрофален почеток сезонава воопшто и во калчо и во серија а.
НО не знам точно колку натпревари нема загубено. Одлична серија имаме. И нерешено не е пораз. Така да сосема залужено во најдобрите 16 е.
И плус појак е од Реал :))
koj ke vidam crnec so bel k.r togash milan ke bide podobar od real
ne tresete gluposti
klasi se vo pitanje

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Браво за ЦСКА заслужи да оди во осминафинале а Челзи можеше да победи, му дадоја бод на никаквине...

дечко ја гледаше ти вечерва Цирих - Милан ?
проблемот не е само кај Јуве...
Милан е во осминафинале, Јуве е во Европа лига :salut:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Браво за ЦСКА заслужи да оди во осминафинале а Челзи можеше да победи, му дадоја бод на никаквине...

Милан е во осминафинале, Јуве е во Европа лига :salut:
јас те прашав дали си го гледаше твојот тим вечерва?
- по се изгледа не... дали со таква очајна игра Милан може да се нарече конкурент за ЛШ.
не штима нешто во Калчо екипите.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
јас те прашав дали си го гледаше твојот тим вечерва?
- по се изгледа не... дали со таква очајна игра Милан може да се нарече конкурент за ЛШ.
не штима нешто во Калчо екипите.
Оди една страна назад АЛО !!!

Ако не приметуваш ги претера границите со твојата некултура.
Еднаш си интересен ако напишеш во една тема, ама не и 10ти пат да ми се курчиш.
Не си ич забавен.
Копиљ ниеден.
То е то свашта има по форумов

Kajgana Shop

На врв Bottom