К
кременко
Гостин
милан-цирих 1-1
до кога бе вака ке се оди :pop:
?????милан-цирих 1-1
0-1 изгубија иначе.милан-цирих 1-1
mu davam nadez za liga evropa :pos2::pos2:0-1 изгубија иначе.
И вие дрва не сте ништо поарно ај оди скри се, 2 утакмици = 2 бода ние барем 3 имаме.mu davam nadez za liga evropa :pos2::pos2:
Oни играа со Барса и Рубин Казан, класа подобри противници од Марсеј и Цирих.И вие дрва не сте ништо поарно ај оди скри се, 2 утакмици = 2 бода ние барем 3 имаме.
само лош ден за милан ...0-1 изгубија иначе.
фала што ме информира, јас не знаев :pos2:И вие дрва не сте ништо поарно ај оди скри се, 2 утакмици = 2 бода ние барем 3 имаме.
КАко повеќето денови :pos2::pos2::pos2:само лош ден за милан ...
Марсеј се послаби од Казан нели, сигурно .. и Казан не се нешто посебно последнива сезона што изиграа добро предходно беа дрва, туку ај ќе видиме секако Интер нема да поминат во групи ќе ја расипат традицијата да не можат да дојдат до 1/4 финалеOни играа со Барса и Рубин Казан, класа подобри противници од Марсеј и Цирих.
Не ти реков Марсеј со Казан, Марсеј се класа подобри од Казан, ако ништо друго бар имаат искуство во ЛШ, овие го немаат ни тоа. Казан ги споредувам со Цирих, се виде нивниот квалитет, кога успеа да изгубат 3 - 1 од Киев, па што останало и од Интер. Милан сеуште нема играно против моментално најдобриот од таа група, Реал. Ќе видеме баш после четврто коло кога Милан ќе изиграат со Реал на кое место ќе бидат. Тек тогаш можеш да правиш пресметки колку бода имале Интер, а колку Милан, затоа што во првите две кола и двата тима играа со сосема различни противници.Марсеј се послаби од Казан нели, сигурно .. и Казан не се нешто посебно последнива сезона што изиграа добро предходно беа дрва, туку ај ќе видиме секако Интер нема да поминат во групи ќе ја расипат традицијата да не можат да дојдат до 1/4 финале
да де...се лоши денови за Милан...излеа само они имаат лоши денови :pos2:само лош ден за милан ...
Леле сеир вадење:kesa::pos2:да де...се лоши денови за Милан...излеа само они имаат лоши денови :pos2: