Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

T

TaMчЕ

Гостин
Во Црна Гора со сис ми и со нејзини другарки и другари!:cry:Знам дека супер ќе си пројдам ама барем да имаше некој врсник со мене а не све по 5 години постари. Али ај ќе си најдам некој таму.:pipi:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Еве ви дестинација( многу пари needed ):

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.933
Поени од реакции
875
Со друштво во Градиште...ќе биде јако :vozbud:

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
Сакам да идам во Турција поточно кушадаси, и сакам да ве замолам ако некој има искуство за хотелот Барис да ми каше како е зошто во агенција мн го фалат ама по нет гледам некако не ми делува баш добро. Фала многу

С

Сатори

Гостин
Имаме неколку опции во план, јас сакав да одиме до Египет, ама со посесивен татко ништо од опцијата :), така што во план сме да посетиме некој од блиските соседи или можеби Турција, болна легнав да ја видам :)
Доаѓа август и одиме на одмор пред да почне факултетот.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.868
Поени од реакции
50.342
Не сум се договарал, уште не паднал озбилен муабет, уште сме во фаза “дубаи-мајами’’.
Господе што си на небото, да се слави името, твое да биде биде вољата твоја, немој пак да ми го оставиш Охрид како едина опција!!! :\ :)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Охрид сега за сега па ке видиме има време до јули

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Охрид здравје Боже два пати планирам да одам па ќе видиме шо ќе испадне:pipi:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Па гледав понуди доста најмноги има за Турција и тоа топ понуди баш за овој период баш ми се оди ама не сум слободна :(во предвид доаѓа и Sunny Beach Бугарија веќе испробано и најсигурно сега за сега е таму,освен ако не м итекне нешто друго у последен момент:pipi:

Шоноќен живот е тоа бе, само една дискотека после 1 да работи? :Ѕ Миракс се вика таа мислам, шо е вон градот и шо работи до покасно.. Ама ја мислев и дeка и у сред шеталиште по нешто работи до после 1. Нема везе, фала во секој случај.
Драга ако сакаш лудување и само млади луѓе околу тебе оди Слнчев Брег у Бугарија верувај топ ќе поминеш нема да зажалиши тие коктелите ке те полудат уште толку :back:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Драга ако сакаш лудување и само млади луѓе околу тебе оди Слнчев Брег у Бугарија верувај топ ќе поминеш нема да зажалиши тие коктелите ке те полудат уште толку :back:
Бев лани драга, не бива годинава пак. :back:

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Со мама и тато во Хрватска, само не ми текнува местото како се викаше (блиску до Ријека некое место беше):)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Планирам два викенда можеби на море или на некое друго место но како и да е краток период бидејќи не сум многу по долгите летни одмори.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Прво во Охрид со другари, па после у Хрватска со други другари :)

Kajgana Shop

На врв Bottom