Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Брејј баксуз таман почна да игра прва постава повреда мајку не ебам
Лејди изненадува

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
колку е различна играта кога ни е сменет составот в а коментаторов колку ме нервира коа напага мајорка се возбудува ебати фарса фанот со тој алкоркон и срам веке го отупи

edit van der vaart se povredil lelel

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Некоја информација за ВдВ или претпоставка

Добра игра сега за сега целосна контрола

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Со оглед на тоа што ни фалат неколку стандардни првотимци, мора да се каже дека одбраната, и оној дефанзивен дел од средниот ред делува максимално сконцентрирано, и успешно ги затвараат сите приоди на Мајорка кон нашиот гол. Ние пак, покрај голот, имавме уште 2 стопроцентни шанси, но не успеавме да ги искористиме.

Во второ се надевам дека нема да се повтори Алмерија, и со уште еден гол да ја осигураме победата.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одамна не сум видел вака моќна средина на Реал, посебно во дефанзивните задачи. Гаго ме изненади до немајкаде :) Добро удвојуваат со Чаби. Се гледа дека сака да се докаже, трча како вол и доста акции пресече. Сите играат на ниво, не би издвоил никого. Кака се гледа дека нема играно месец и нешто, само штета ВдВ што се повреди :( Таман почна да игра, и ете ти малер.
До крај уште 1-2 голчиња и доста е.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Чаби е бог на средината од теренот. :)
Последниве минути малце се изгубу:)....туку шо ќе речите за лејди Гаго:pos2::pos2:.....игра добра утакмица...Кака и Роналдо на ниво...Пипита неам зборови...Марсело добар....Арбелоа малце споричок,али и тој добар....Гарај и АЛбиол....зверви...само вака да се продолзи:vozbud::vozbud:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Роналдо тапа, Игуаин ѕвер :)
Од ко излезе ВДВ послаби сте.

Коментаторот ме цркна од смеење :hihi: Роналдо кога го промаши цел гол од неколку метри пред малку, коментаторов вика Роналдо не сака да даде било каков гол, едноставно да ја погоди мрежата, туку сакал да биди прецизен :pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
феноменално до сеа... штета шо се шпвреди ВДВ,поразлична е играта без него... штета
Игуаин!!!! :vozbud::vozbud::vozbud: кој човек е дечкото ... бравос:eek:lee:
гаго феноменален мора да го пофалам... ајде уште 2 гола да ја решиме феноменалната игра... најдобра игра до сега е ова :smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Море како врне у п.... добра е играва. Кај се навикнати овие да играат на волкав студ.

Солидно прво полувреме, Гаго ме изненади со добрата игра, и Алонсо е подобар. Штета, со ВдВ ќе беше побрза играта, Гранеро многу спор и збунет... се надевам дека ќе ме демантира во второ.
Гонзало.... :back:
Идеме на поголема победа. HALA MADRID!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Брееее како мава дај и кај нас ова нека дојде.
Добро Игуаин ќе има утакмица кога нема да даде гол?:)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Сега му е мајката за гага влез на Бернабе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop