Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero, Van der Vaart; Raúl y Benzema

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе ајде шо им е филмот па зашо го стаиле на клупа Игуаин бе:mad:...дај нека го стаат прва нека не се занесуваат:nenene:.....ааа и со среќа нека им е и да ги напунат шо поише:pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Да не може човек на раат да се избричи. :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Добро добро не очекував толку рано да им ебат мамето

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Прекрасна акција и гоооллл на Рауллл :vozbud::vozbud:

Одлично играат сите до сега се гледа колку недостасуваше Ласс во средината се осеќа.. :vozbud:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе коа мислев да ги напунат не мислев да не ме остаат да си се спремам на раат...али ако нека продужат:pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Очекувајте утре милионска понуда од Флорентино Перез за играчов што ни го брцна. :vozbud:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Многу незаложувачка игра прво полувреве на играчите...ова темпо стварно не ме радува како се игра! Ајде денес Валадолид ќе помине, ама што не очекува среда и сами добро знаеме. Милан навидум нижи мн слаби резултати но во играта не е толку лош, а имаат и искуство во Лш, така да доколку играчиве не го даваат својот максимум на натпревариве тешко дека ќе преживееме дури и среда. Со овој тим искрено верувам и Арсенал со втор состав би не победил, камоли со прв. Сега знам дека ќе ме прават некои луд, ама вистината е тоа, и кај и да е ќе излезе на виделина во натпреварите со јако реноминирани екипи. Позз, се надевам на триумф

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
овој марсело се испотепа но ја зема топката мислев ке подае и на срека дае гол се спаси од бркање од реал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom