Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене Раул е еден од најдобрите напагачи во Шпанија и пошироко.

Иако навивам за Арсенал, легенда како Раул, нема да има повеек во Реал, барем не за 30 години !

Респект !

http://www.index.hr/sport/clanak/bayern-za-riberyja-dobiva-sneijdera-i-robbena-/445898.aspx

Ако се глупи сеа да не ја прифатат понудата Баерн нека се заколат ова не се пропушта а и Рибери не вреди толку...

Глупа шпекулација.

Пелегрини кажа дека Робен не е достапен за трансфер, нема што да зборуваат и ај пак за Рибери.

Иако навивам за Арсенал, легенда како Раул, нема да има повеек во Реал, барем не за 30 години !

Респект !

И според нас. :)

Респект !
Имаш право, Раул заслужува да остане во тимот, но не постојано да игра ! Раул ке може да влегува кога ке се види дека недостасува искуство, кога недостасува вистински капитен, кога ке нема кој и он да излезе да го реши натпреварот. Би го задржил но не за да игра стандардно цела сезона. Ипак неможе низ една ноќ да се заборави кој е Раул.

Глупа шпекулација.

Пелегрини кажа дека Робен не е достапен за трансфер, нема што да зборуваат и ај пак за Рибери.

И според нас. :)

Јас лично Робен не би го сменил ни на "егал" со Рибери сега.
Само да му престанат глупавите повреди , момакот е во правиот клуб , на право место , и во право време.

И јас сум да се задржи Робен..кога е тој во игра веднаш се чуствува разлика,има брзина,дриблинг,уште да не се себичи како што знае екстра ќе биде. Се надевам дека ќе успее да остане неповреден..но голема штета е тоа што сите повреди се му на тренинг:tapp: Но што е тука е сега имеме повеќе играчи па можеме и да си дозволиме да биде малку повреден(сепак недај боже):pipi:

П.С За момакот што спомна дека Чаби игра слабо на крилните позиции ќе му ставам ова:uvo:

А нели Перез изјави дека ќе нема повеќе засилувања ова лето ? :nesvest:

Па што ќе пишат новости мора да е нешто актуелно како изминатиов период Реал на секојa насловна, но овие шпекулации не се интересни оти сите знаеме колку е возножно т.е. невозможно ваков непотребен трансфер :tapp:

BTW еве моментално кој рапер е на насловна :pos2:
g0814.jpg

...но полека почнува да се подобрува вреди да му се даде шанса да остане и наредна сезона :wink:

BTW еве моментално кој рапер е на насловна :pos2:
g0814.jpg

...но полека почнува да се подобрува вреди да му се даде шанса да остане и наредна сезона :wink:

Си ја средува психата малиот, лани пишеше дека бил под стресови и не можел да спие, не можел да го издржи притисокот на домашната публика кога го свиркаше. Дури прочитав и дека сам го замолил Рамос да го изостави од списокот на играчи, гревче :)

И ако се сеќавате лани, првиот тим кога играше пријателска со Кастиља, Дренте даде гол, и тогаш го свиреле фановите.

Доста им е на Реал нема потреба да се засилува уште има одлични играчи со кој треба да дрмаат во наредните неколку години само ако се наштимаат ќе прават попара ама ќе видиме.

dsc00298.jpg

:icon_bigg :icon_bigg

весноиков е стар ..ама интересен е насловот :))))

dsc00298.jpg

:icon_bigg :icon_bigg

весноиков е стар ..ама интересен е насловот :))))
Браво за сликава. Знаев дека го имаше ова изјавено по поразот од Барса. И имаше уште еден клип од изминатава сезона како го прашуваат и вели дека останува во Јунајтед. Ај ако го најдам ке го постирам.

http://www.index.hr/sport/clanak/bayern-za-riberyja-dobiva-sneijdera-i-robbena-/445898.aspx

Ако се глупи сеа да не ја прифатат понудата Баерн нека се заколат ова не се пропушта а и Рибери не вреди толку...

Без замарање ќе те молам, вакви глупи шпекулации ќе слушаш до крајот на трасфер пероиодот. Весниците си прават работа... а јасно е дека во Реал нема да има појке засилувања, останува уште да се продадат некои играчи (како овој: Клубовите се договорија, но Снајдер не сака во Интер) и тимот да се комплетира и заклучи па да го чекаме стартот на сезоната. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom