Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Rafa Benitez: Aquilani Has Better Killer Pass Than Xabi Alonso

"For the final pass, Aquilani has more accuracy than Xabi," Benitez told a press conference.

Се теши сега.:pipi::helou:

"For the final pass, Aquilani has more accuracy than Xabi," Benitez told a press conference.

picard-no-facepalm.jpg

:kesa:

Hull chairman, Paul Duffen, shares Brown's confidence: "We are not alone (in chasing Negredo), but we are, I think, the leading candidate," he added. However Negredo's agent Alejandro Camano claims the 23-year-old's preferred destination is Roma. "Negredo wants Roma," he told Corriere dello Sport.

eurosport.yahoo.com

А демек Аквилани знае повеќе од Алонсо ? Оставете го Бенитез, бидете срекни што успеавте да земете играч, кој знае како и што.

Го гледав со Македонија, на Филип II, човекот има пас, визија и се што треба, иако не можи да се споредува на пример со еден Фабрегас ==>>> !!!

А демек Аквилани знае повеќе од Алонсо ? Оставете го Бенитез, бидете срекни што успеавте да земете играч, кој знае како и што.

Го гледав со Македонија, на Филип II, човекот има пас, визија и се што треба, иако не можи да се споредува на пример со еден Фабрегас ==>>> !!!

Пример, Чаби и Фабрегас не играат иста позиција. Чаби е последен играч во средниот ред, а Фабрегас е плејмејкер. Точно така, и јас го гледав синоќа, Фабрегас изигра подобро, меѓутоа Чаби не се замараше многу во прво полувреме, не трчаше, имаше само 2-3 паса кон Торес, еднаш му ја спровнаа под нози :) и тоа беше се од него.

Абе ви се чудам. Факт е оти Алонсо е незаменлив во ливерпул. ама не е ни прв ни последен таков што си оди. не зборам само за ливерпул. и аквилани ќе биде незаменлив во рома. Тие изјави од тренерите се сосем нормални. Што треба да каже „Џабе ни е Аквилани, кога го немаме Алонсо.“?
Такви тренери има само кај нас „Не се замарајте, нема шанси да победиме.“ :pos2::pos2: (ова е true story иначе).

Да во право си - Сепак мислам дека Фабрегас е играч кој знае да изигра на повеке места, за разлика од Алонсо, кој единствено може да изигра централно на средината и поназад и понапред, но сепак е доста слаб на крилните позиции !

Негова основна задача ке биде да ги поврзе редовите во тимот и да дава доста корисни топки кон Кака, Роналдо и се разбира кон најдобриот напагач во историјата на Шшанија, Раул !!!

п.с. Не ми е јасно, само како некои не разбираат дека Раул не може да седи на клупа. Тој е икона !!! = Слично како Тоти

Се теши сега.:pipi::helou:

Затоа неможе да освои ништо, пошо е шупак

(дури и да има дел вистина, треба играчот многу да направи пред да го даде завршниот пас. Нема да може да додава ако пред тоа му ја земат топката)

Затоа неможе да освои ништо, пошо е шупак

(дури и да има дел вистина, треба играчот многу да направи пред да го даде завршниот пас. Нема да може да додава ако пред тоа му ја земат топката)
А ви па гледам се освоивте за нас ништо не остана.:pos2::pos2::pos2:

Не се карајте Ливерпул ке освои за 20 години, титула, а Реал најкасно за две !!!

Арсенал, барем има освоена и тоа во новата ера и во новиот милениум !

Ама да не пишиме тука за нашите тимови ! Ова е фан клуб на Реал Мадрид, тимот кој го почитувам

Абе ви се чудам. Факт е оти Алонсо е незаменлив во ливерпул. ама не е ни прв ни последен таков што си оди. не зборам само за ливерпул. и аквилани ќе биде незаменлив во рома. Тие изјави од тренерите се сосем нормални. Што треба да каже „Џабе ни е Аквилани, кога го немаме Алонсо.“?
Такви тренери има само кај нас „Не се замарајте, нема шанси да победиме.“ :pos2::pos2: (ова е true story иначе).

Aбе ОК е да си го пофале новото засилување, можел да рече дека е млад талентиран Аквилани и може доста да научи, ама да дадеш таква категорична изјава негирајќи ја пасинг играта на Чаби, мене ми е несфатливо.

Негова основна задача ке биде да ги поврзе редовите во тимот и да дава доста корисни топки кон Кака, Роналдо и се разбира кон најдобриот напагач во историјата на Шшанија, Раул !!!

Освен тоа, сметаме и на негово помагање во одбрана, ако е само за пасови го имаме Гути, се надевам дека Алонсо ќе понуди повеќе од тоа, и ќе му помага на Лас во дефанзивните задачи.

п.с. Не ми е јасно, само како некои не разбираат дека Раул не може да седи на клупа. Тој е икона !!! = Слично како Тоти

Ќе седи ако е вон форма, или ако има некој кој заслужува повеќе од него да игра, мада со волку талент околу него, мислам дека притисокот до одреден степен паѓа од него, и сметам дека оваа сезона Раул има капацитет да постигне над 20 гола ако игра редовно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom